Премини към съдържанието

Нел

Потребител
 • Публикации

  7886
 • Регистрация

 • Топ дни

  17

Всичко публикувано от Нел

 1. "Лесното" и "трудното" са много относителни понятия. Лесното в едни случаи е трудно в други. Аз избирам рационалното за всеки отделен случай(рационално, според мен, разбира се ) Имаш ли някакъв пример за подражание?
 2. Рибата всякак я обичам! Но... някои риби определено ми харесват повече пържени. Пусто! Много ме влекат нездравословните обработки на храните. А ти храниш ли се здравословно?
 3. Така е! Но знам, че прашинка съм от вятъра понесена. Днес има ме, а утрето незнайно ще ме посрещне с нова песен. Но докато сърцето, скрито в моята пазва тупти във ритъм обичаен ще помня своите любими! И спомени, и малки тайни.
 4. Красива е тъгата! Точка! Преди не вярвах (вероятно съм порочна), но така ме завъртя съдбата, приех смъртта като приятел. Приятел, който не дава, а граби! Отнема ти някой, но ти оставя... незабрава във спомен, печал и тъга, те пак те връщат назад преди смъртта... И е толкова красиво и ... живо! Порочна съм, но вече зная, смъртта е част от живота! Не е краят!
 5. Хм... седмичното не го приемам за основно, а за регулярно. Обикновено не прескачам регулярните почиствания, за да не ми се "отели вола" на основните. Как е правилно да се каже: "Пека палачинки" или "Пържа палачинки"?
 6. ...вечерта (стара руска поговорка). Ако ще се давиш, не се мъчи...
 7. все още само в ранната утрин. В парещите лъчи на слънцето все още се къпеше късното...
 8. Често се случва, да, но ето я и уловката - щом рефлектира върху мен, значи има и причина, а щом има причина, следствието отново е за "моя сметка". Васе, усетих, че има някаква конкретика,която не знам, отговорът ми е принципен. Абсурд! Имах домашен телефон. От друга страна не си падам по дълги телефонни разговори. От трета страна що за свалка ще е по телефона?! (това е и въпросът)
 9. Защо да е неудобен въпросът? Не, не мисля, че някога съм водила чужди "битки". Нима това, което аз правя, не излиза от мен? - Защо да е чужда "битката", моя си е. Да защитиш някого, чужда "битка" ли е?
 10. Ще кажа само: Благодаря! Че си ме разбрал и затова, че таланта ти е скромно награден от друг "поет"...е, малко уморен от тиктакането ежедневно... но яростта знам нам е непотребна, тя не носи щастие... уви! Превръща и поетите в овни от мрънкащото стадо недоволно, а трябва да сме живи, да сме волни! Свободата, братко, е в това да сме над тривиалните(лъжи) неща. И като онзи стих за хвърчащите хора да сме "над калта, над сгурията в двора". Аз уж за малко... а пак прекалих, но ще пожелая в скромен стих, нека сме живи, нека сме здрави, да обичаме силно и по-малко да мразим!
 11. Тъй както бързал е поета, нарисувал цели пет куплета. И някак ми се струва, а дали? Човешкото от тях струи. Разочарованието, братко, понякога е твърде кратко. И идват следващите дни, а те са пълни с благини. Затова носи си обицата, не я забравяй и когато измами те за сетен път жена, ти просто си махни с ръка. И продължавай! Не се ядосвай, не си и заслужава! За коварството винаги има отплата, идва когато никой не я чака. Сега аз пък бързам, работа ме чака, личното ми време вече се прецака. Но когато ми останат няколко минути, ред-два ще драсна...Чао и наслука!
 12. О, Чернодумецо, млъкни! Аман от словесни руини! Подир теб все негатив! Нима се чувстваш тъй щастлив? То вярно... има хора, без свян и никаква умора да ръсят все слова отровни, на друго явно неспособни. Но трябва ли да си от тях? Не слагай на сърцето грях! Че гледам римите добре редиш, но чернодумието ти е фетиш.
 13. Какво ли би било когато жените млъкнат? - Блато! Но нашият човек навярно опарил се е биполярно. Жените са различни, братко, след горчивината става сладко. Не се навивай, престани, съзнанието не си мъчи. Ще тръгнат дните ти по-гладко, за нея ще се сещаш все по-рядко, а налиташ ли на бой, помни: Страхливците най-много ги боли!
 14. Ти да видиш! Олелия- в темата за рими бледни. Жените всячески да бие на хекулеса е потребно. А нещата са ачик елементарни- не феминизмът му е пречка, конкретна личност авангардно е причинила видима утечка. Но някак срамно е когато безсилието ни е предводител. Махни с ръка и дай нататък! На живота си бъди строител! А жените... тези нежни създания... Не са равни на мъжете! Те печелят всяко състезание... било е и ще бъде през вековете.
 15. Слави не е нов политик, Мойре, той отдавна използва влиянието си върху масите(в това число съм и аз, разбира се) за да наклони везната в една или друга посока. Много добре знае, че участва ли в избори, ще набере един доста добър резултат. Може би е очаквал точния момент, а може би просто се е подготвял за истинската политика, защото едно е да си нечий критикар и/или привърженик някому, съвсем друго е ти да си критикувания, осмивания, отговорния и т.н. Но... той и Бареков се засили и... хората много бързо разбраха откъде духа вятърът. Откъде ще задуха вятърът на Слави ще видим, когато задуха, затова ми е трудно отсега да съм категорична, че не става(все пак като шоумен доказа на всички, че умее). Иначе и аз няма да гласувам за неговата формация, но не защото смятам, че ще е лош политик, а просто защото имам принципи, гласувам за вид политика и най-вече за личности, които не са ме разочаровали, а Слави... не е в това число.
 16. А моето утро... поле, повито в прохлада чака новия ден, поредната жар със нестихващ копнеж по дъждовни сълзи. Сякаш е млада жена, която с наслада среща любовта и поредния дар на влюбени, скъпи, дълбоки очи. Сякаш дете е и няма прегради
 17. Не само музиката, аз и Ковърдейл харесвам. За теб, Кими. Нещо съвсем не рокаджийско, но на мен си ми харесва.
 18. Слушам музиката, която вие сте пуснали. Голям кеф! Една от любимите ми теми!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...