Премини към съдържанието

Cr3a7eR

Потребител
  • Публикации

    18
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за Cr3a7eR

  • Титла
    Потребител

Контакти

  • Twitter
    cr3a7er
  1. мерси за бързия отговор опрай се в биоса си пише 4ГБ вече , тва че УинВиста 32 бита и Уин7(7000)32бита не адресирато повече от 3ГБ рам? Впрочем при рейтването на системата сега като рефрешнах скора ми падна на рамта ? при положение че преди това беше 2ГБ само? ся е на Дуал чанел ? клокната на 920Мхз
  2. Вчера си взех ДДР2800 Кингстон ! имах една и ся съм с 4ГБ,но в System Information в БИОС-а ми открива 3328МБ ? как да се разрешат останалите ? ?
  3. Търсч Firmware за DVD Samsung TH-TZ315 и с коя програма мога да добавя черен контур и да увелича субтитрите ?
  4. Ако някой разбира повече от смяна на firmware или поне да ми каже от къде мога да си намера firmware za Samsung TH-TZ315 или да ми даде линк че немога да намера такова нещу това е модела: http://www.samsung.com/au/consumer/detail/detail.do?group=mp3audiovideo&type=hometheatre&subtype=hometheatresystems&model_cd=HT-TZ315T/XSA
  5. Ок мерси много за съвета значи ще си я оставя на default мислех че ще има разлика, но след като е незабележима няма смисъл пак благодаря
  6. Здравейте, отскоро съм новак в овърклока и имам един въпрос.При ATItool след като съм сетнал желнаите честоти на Core и Memory при Тест с 3Д марк 06 или при игра на Crisys Warhead на 1024х768 na DirectX10 след излизане на приложението забелязвам, че честотите на Core-to и Memory-то са се върнали на Default. ATItoola при Овърклок за 28 минути сканиране на артефакти не е правила грешки и седи на 63-4 градуса. Та въпроса ми е защо се връща първоначалния клок?
  7. "С Windows Vista Ultimate 64 SP1 съм." мисля че като е на 64 бита тва ти е проблема (сложи си 32 битовата версия).Пусни ъпдейтите от microft и виж там дали има някой ъпдейт за webCam
  8. Кажи каква и видео картата? и когато инсталираш Драйвер-а ! натискаш му десен бутон и "Run As Administrator"
  9. Мисля че си пропуснал инсталацията на Драйверите на Дъното и Процесора ! Инсталираи ги и би трябвало да тръгне ! Друго което си мисля е че не си истеглил точните драйвери за твоята видео карта ! по добре ползвай оригиналните от диска(препорачвам го на всички)
  10. Както каза go6o_kara отвори кутията и покрай рамта и процесора трябва да пише марката на дъното и модел! влизаш в сайта на производителя търсиш модел и си има DOWNLOAD на драйвери спецяни тествани!
  11. Според мен когато е през DVI-я нестава с тоя MagicTune мися че това е проблема ти .Aз тоя MagicTune не го ползвам иначе съм с 2253BW но на Display си ми пише 1.SyncMaster 2253BW..... резолюзия 1600х[email protected]
  12. Защо като я сканирам и излизат куп Spyware и infections ? Ползвам АВГ8(платена) Дали е бъг на антивирусната или тази "нова" версия е сборка на вируси
  13. да не си сбъркал nVidia драйвери на дъното и тях да си изтрил
  14. Като се поразрових намерих и MagicTune http://www.samsung.com/Products/Monitors/m...gictune_05s.htm но само едно се чудя? това не е ли при аналогова връзка ? като си с GF8500 няма ли DVI ? и директно да слагаш на Digital конектора?
  15. незнам какво трудно е да влезнеш в сайта на Samsung и да си намериш сичко което ти трябва http://www.samsung.com/uk/consumer/detail/...=LS22AQWJFV/EDC
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване