Премини към съдържанието

nani

Потребител
  • Публикации

    49
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

1 Последовател

Всичко за nani

  • Титла
    Потребител
  1. Проблема е решен. Разместих кабелите към звуковата карта и се оправи. Може да се трие темата
  2. Windows разпознава правилно звуковата карта. Усилил съм всичко докрай, но пак няма звук. Прилагам снимка: Мисля че темата трябва да се премести в раздел "Аудио проблеми". Тъй като драйвер има и работи... Нещо друго създава грижи.
  3. Инсталирах 32 битова верися, но пак нямам звук Колоните ми са 5+1, както е схемата. Не съм ги разкачал от компютъра, така че не гледайте какво пише на снимката. Работеха си преди всичките. Сложил съм драйвери и разпознава звуковата карта, но звук има само при тестване. Отново нямам звук в приложенията... Не е забранено използването на звуковата карта и е сложена като основна. Със сигурност е нещо дребно, което немога да се сетя как съм оправил преди... Идеи???
  4. Здравейте, имам следния проблем: нямам звук след като си преинсталирах Windows 7. Досега бях с Windows 7 32 битова версия, но реших да го сменя с 64 битова. Сложил съм, драйверите които има на сайта на прозиводителя. Пробвах и с по-нови от сайта http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=50459. Звуковата карта се разпознава, и когато прави тест на говорителите има звук, но само тогава. При всякакви други приложения не изкарва звук. Имах същя проблем с предходния Windows и го разреших като сложих AC3 audi filter. Този път обаче не помага. Сложил съм и k-lite codec pack, но пак без ефект. Прилагам 2 снимки, като на втората се виждат настройките на колоните - на този тест едиствено има звук. Надявам се някой да помогне
  5. Да, трябва ми да работи в америка. На зарядното ми пише 100-240V 50~60Hz, от което следва че не ми трябва адаптер. Може ли да ми кажете някой сайт от който мога да си поръчам само преходник?
  6. Здравейте, Имам фотоапарат Олимпус с Li-on батерия. Интересувам се някой може ли да каже от къде да си купя преходник (трансформатор) за ток от Български към Американски стандарт?
  7. Здравейте, има малко развитие. Носих компютъра в гаранционния сервиз и там неискаше да си покаже номерата. Там ми казаха следното: -проблемен монитор -слабо захранване от УПС-а -драйвери След като си играх 3 часа се получи следното: -пробвах 4 (четири) други монитори от различни марки - пак прави същия проблем. Пробвах личния ми монитор на друг компютър - без грешка си работи. Следва че този вариант категорично отпада. -УПС-а ми дава преодстатъчно захранване. Все пак изключих монитора от него и го включих в контакт - пак същото. Включих компютъра в контакт, а монитора в УПС - пак същото. Занесох компютъра в един от офисите ни и там пак прави същите проблеми. Следователно версията за ток и УПС - отпада. -Драйвери сложих от диска - пак проблеми. Сложих най-новите - пак проблеми. 6 Месеца съм бил със драйверите от диска и проблеми не съм имал. Следователно драйверите отпадат. Местих плочките на Рам паметта - пак нищо. Нямам проблеми със забиване и други разни. Едно е сигурно, при работещ компютър след като изключа монитра от копчето за 10минути се появява съобщение некоректна резолюция. Следва рестарт - пак същото. Рестартирам биоса и до следващото изключване на монитора всичко е наред. Преди време бях писал че имам проблем с игрите. Оказа се че дъното ми не се разбира с карти на nVidia. Пробваха се 6 модела и не се получаваше - забиваше постоянно. Сложиха ми Ати Х1650 и 6 месеца нямам проблеми. Почвам да клоня към мисълта че дъното ми е дефектно. На теория трябва да работи и с двете марки карти - но....... Потърсих в чужди форуми и общо взето пишат следното: При подобни или еднакви на моите проблеми главен виновник се оказва дъното. Там обаче проблемите са съпътствани и със забиване. Може при мен да е в ранен стадий. Конкретното ми питане е има ли как да се тества в домашни условия. Вече пробвах да оставя компютъра в сервиза - нищо. Ако сам отида и им кажа какво му е, проблема се решава в рамките на 2-3 дни. Но как да убедя себе си и тях че проблема е в дъното - ако въобще е така.
  8. Пробвах и с друг монитор - положението е същото.
  9. Инсталирал съм и драйверите за монитора. Вече си го разпознава като Самсунг, а не като Plug and Play. Задал съм резолюция 1280х1024 - максималната за моя монитор. Въпроса е че докато работи няма проблем, изключвам монитора от копчето и го пускам отново - некоректна резолюция. Този проблем, го нямах преди. Явно някоя част е тръгнала да си заминава. Четох малко по чуждите форуми, и там се оказва или дефектна видео карта или дефект на дъното. Идеи с какво да тествам? Едит: Имам и вградена видеокарта. Махнах Атито и включих към вградената карта - пак същия проблем.
  10. Аз съм изключил тази функция, но това се появява и при изключване на монитора от копчето му. Компютъра ми работи доста време, през което не е нужно да ми е включен монитора (тегля от интернет). И аз помислих че е от Виста, но с нея карах 3 месеца. Вече 8-различни Windowsa пробвахи при всичките е така. Щом компютъра работи и изключа монитора от копчето му и понеча да го включва - край. Нещо губи връзка с видеокартата. След пускането на темата проблема ми се влоши. Дори и след рестарт на биоса, неискаше да тръгне монитора. Чак след като престоя 1 час без ток тръгна. Сега съм с най-обикновен Windows със SP2 и стандартни драйвери - от кутиите. Компютъра съм го ползвал 1 година без да се появи такъв проблем. Ще пробвам и с Windows SP3, но едва ли ще стане. Windowsa с който съм не ми е създавал проблеми близо 8 месеца. Вистата която ползвах също беше със SP1.
  11. Здравейте, от 2 семдици следния проблем: след като монитора ми заспи после неможе да се включи. Появява се следно: некоректна резолюция. Монитора ми е Samsung 913n и от 3 години насам не ми е създавал проблеми. След рестарт на компютъра, положението е същото. Не се появява дори началния екран на Биос. След рестар на биоса посредством батерията нещата се оправят - до следващото "заспиване". Проблема го има под следните Windows-и 1.Vista Ultimate 32bit 2.Vista Ultimate 64bit 3.Windows Xp Pro 32bit 4.Windows Xp Pro 64bit При всички версии на Windows съм използвал стандартните драивери за видео карта и дъно. Пробвал съм и с по-нови - никакъв ефект. Видео картата ми е Ati X1650 256MB ddr3. При игри не съм забелязал проблеми - не сече и няма артефакти. Някакви съвети
  12. Здравейте, събирам мнения за принтер HP COLOR LASERJET 1600. Ще се ползва в офис и около 200-350 месечно натоварване. Интересува ме и цена за консумативи и колко страници издържат. Приемам и съвети за други принтери
  13. Проблема се оказа RAM памет и UPS. Благодаря на всички които помогнаха да си реша проблема.
  14. Пак се почна. Играх около 10-тина минути и компютъра заби. Рестартирах го и ми показа СИН екран. Грешката този път я записах: STOP: 0x0000008E (0xC0000005, 0xBFB48B28, 0xBFB48B28, 0xBO384B3C, 0x00000000) nv4_disp.dll
  15. Днес вече има развитие. Смених рам паметта - проблема остана. Смених видео картата, сложих ми GeForce 8400GS 512MB DDRII - с нея играх 1:30 минути на NFS ProSpeed и MotoGP 2007 без проблеми. Ходих във фирма обясних им какво е положението, взеха моята карта и я сложиха на техен работен компютър и човека игра 15 минути на Painkiller на максимални детайли, без да засече или забие картата. А на моя компютър забива постоянно и непрекъснато. От фирмата ми дадоха за събота и неделя една карта GeForce 8500GT 512 да пробвам и да кажа как е. Аз твърдо и категорично съм решил да я махна тая 7600 и да я заменя или за 8500GT или 8600GT с по 256MB DDR3. Някакви идеи, моя компютър ли е дефектен?
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.