Премини към съдържанието

bsdspas

Потребител
  • Публикации

    15
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за bsdspas

  • Титла
    Потребител
  1. ако имаш превода най-добре направи копие от админ панела на английската версия (има си опция) и намери папката на превода някъде в lang_cache последното числоо, после замести файловете в папката с новия превод
  2. От всички ipb форуми, които съм посещавал вашият превод винаги ми е допадал най-много, затова искам да Ви помоля да споделите новият ви превод за 3.1.1 версията, защото скоро ще премина на нея, но изчаквам все още да излезнат хубави скинове, които да редактирам по май вкус, а и гледам че и вие сте преминали вече. Проблема ми обаче е, че хостингът ми има ограничение и не мога да ползвам xml и gz файлове, или по-точно не мога да imput-вам, така че ще помоля и ако може да ми дадете файловете от папката с превода Ви в един архив. Много ви благодаря предварително за вниманието, въпреки ч
  3. bsdspas

    Проблем с колоните

    Много ти благодаря holler_pz, но проблема не е бил от настройките, а от самите колони. След като ми издъхнаха тези, с които бях в неделя и днес отидох да ми ги сменят, всичко работи както трябва с настройки 2CH.
  4. bsdspas

    Проблем с колоните

    Е как, синият ми е връзката с тунера, а колоните са в зеленият
  5. bsdspas

    Проблем с колоните

    Да, но са много по-малко настройките
  6. bsdspas

    Проблем с колоните

    http://www.gmb.nl/default.aspx?op=products&op2=item&id=4931 сто тук има menual свързал съм го по точно този начин Операционната ми система на компютъра е Windows XP SP2 ъпдейтната до SP3 Но да ти кажа не знам каква беше саундкартата, но използва Realtek High-Definition Audio Driver
  7. Значи купих си колони за компютъра днес на Gembird модел WCS-220. Проблема ми е че те са 2.1 (2 колконки и 1 буфер) и не мога да си ги настроя в контрол панела настройки за 2.1 няма, както и в самите аудео драйвъри на Realtek. Лявата ми колона просто не издава звук, вместо нея се включва буфера. Да отбележа само, че съм обеден, че съм свързал правилно колоните към компютъра и към буфера. Благодаря предварително!
  8. Да, версиите са различни на старият е "5.2.12", а на новият "4.4.1".
  9. Това е за хоста на който беше преди това ...
  10. Налага ми се да преместя IPB форума си, копирах всички файлове в компютъра си и ги качих на другият хост. Трябваше да се създаде БД с различно име и този път с перфикс, затова промених conf_global.php фаила както би трябвало. След това сложих БД от старият форум на новата БД и реших, че приключих, но веднага при отварянето ми дава грешка, ето я и нея: Проверих фаила на този ред и около него, но не намерих T_STRING или нещо подобно. Какво бъркам и как мога да оправя нещата? Благодаря предварително!
  11. Добър ден, насвалях няколко карти за тази навигация с разширение .fbl . Искам да попитам някой, който е работил с подобни навигации дали са наистина тези файлове, защото ме е малко страх да не направя нещо на навигацията.
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване