Премини към съдържанието

KpucTaJl

Потребител
  • Публикации

    87
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

-1 Лоша

Всичко за KpucTaJl

  • Титла
    Редовен потребител
  • Рожден ден 7.04.1976

Информация

  • Пол
    Мъж
  • Град
    Благоевград

Контакти

  • Facebook
    HairStyler1976
  • Instagram
    web_body1976
  • Twitter
    HairStyler
  • ICQ
    162996357
  1. Здравейте, може ли някой да каже защо екрана на таблото, където се показват данните от борд компа, след като запаля колата светлините са нормално силни и след десетина минути почват да намалаляват и стигат до ниво, в което почти нищо не се вижда? Някой да има представа дали зависят от акомулатора (който е нов) или си има отделно захранващо тяло (нещо като втори акомулатор или някаква батерия)?
  2. Здравейте! Проблемът ми е, че не мога да вдигна повече от 120 км/ч. Просто забива там и макар педалът да е до долу, нищо, не качва повече от тази скорост. Възможно ли е колата да е карана, например, от тийнейджър и умишлено да е поставено това ограничение или колата има проблем? Ще съм благодарен за отговори и мнения само по зададения от мен въпрос. Благодаря в аванс! Това е грешка, която дава на екрана. Диагностицираха автомобила, но не намериха грешка 😏
  3. Хора, страхотни сте! Благодаря, че се отзовахте на проблема ми, но аз го реших от раз - купих нов монитор! Честито ми !
  4. Идеята е ако мога аз нещо да направя, да го направя. Щом трябва по сервизи да го мъкна... направо отивам за нов. Благодаря !
  5. Здравейте, на снимката се вижда какъв е проблема. Това "нещо" не се маха, а ако успея да го махна с бутоните за настройка на монитора, то то се появява след кратко време и стои пак с часове. Маха се рядко, защото бутоните на монитора са блокирали и не мога да правя нищо с тях. Дори монитора не може да се изключва поради тази причина (блокирали бутони). Дали ще може някой да каже какъв е проблема или да си купя нов монитор
  6. Моля, някой ако знае някъде по центъра или Лозенец да се дават стаи под наем да сподели, спешно е - до 200 лв !
  7. Техникът отдавна мина оттук ... някой друг мнение да изкаже ? (ако може да пишат само хора, които са имали сходен проблем, а не да гадаем, благодаря )
  8. Здравейте, проблема с моя интернет е следния - като няма пуснати уреди като бойлер интернета е добре. Като го пусна да загрява интернета чезне ... Ако някой знае как мога да го махна този проблем, нека сподели !
  9. С ИЕ 6 съм, но не намирам точно тази опция, за която казваш ти
  10. От един ден докато сърфирам из нета не мога да видя никакъв имидж файл - jpg, gif .. и така нататък. Не съм инсталирал никакъв софтуеър, който може да е евентуална причина за проблема. А това "невиждане на картинки" се получи просто ей така .. Някой да знае за какво говоря и да може да помогне ? Извинявам се, че обърках раздела
  11. Всичко, което намира от дисковете, уж съм го качил... то и не намери кой знае колко. Инсталирах Ati Vga, обаче като зарежда Windows-a монитора се гаси и си стои така Дано това помогне -
  12. След преинсталирането на Windowsa не успявам да си настроя нещата. Field Value Computer Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 6.0.2800.1106 (IE 6.0 SP1) DirectX 4.08.01.0810 (DirectX 8.1) Computer Name IGORA-3OVUP12IL User Name HairStyler Logon Domain [ TRIAL VERSION ] Date / Time 2007-04-06 / 04:20 Motherboard CPU Type AMD Sempron, 1500 MHz 2200+ Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory [ TRIAL VERSION ] BIOS Type Unknown Comm
  13. Здравейте ! Моите оплакваня от БТК-АДСЛ са следните: От две седмици насам 5 минути след като включа модема се губи трафика. Просто всичко спира да лоудва (сайтове и т.н.). Рестарт на модема, но след следващите 5 минути пак същото. Обадих се на операторите или каквито са там .. те ми казаха, че при тях всичко показва, че няма проблем. От два дни се опитвам да се свържа с тях (една седмица след 1-то обаждане) но телефонния им секретар казва, че всички оператори са заети и някви такива и трябва да изчакам да ме свържат. Да, ама не ме свързват и затова пиша тук. Някой има ли идея дали в компютъра
  14. Филми, клипове и такива истории вървят, но като пусна да гледам ТВ онлайн от сайта e-televizor.com всичко е размазано (соларно). Ако може някой да помогне да решим къде е проблема ?
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване