Премини към съдържанието
От 1-ви септември 2021 г., вход във форумите ще е възможен само с имейл адрес вместо потребителско име. Ако не помните имейла с който сте се регистрирали, вижте го в настройките на профила си. ×

ice_lion__01

Потребител
 • Публикации

  3504
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от ice_lion__01

 1. Например в Созопол(и други курортни градчета). Лятото паркирането в града е платено навсякъде и дори няма свободни места и на платените паркинги. Има сложени колчета да не влизат коли в пешеходната зона. Обаче всички които са със скутери или велосипеди си минават между колчетата и си карат навсякъде. Масово карат мотопеди и подобни електрически машинки. Не плащат нищо, не търсят място да паркират и минават отвсякъде. А каква е гаранцията, че като усъмнеш Веспа-та няма ще я намериш? Ако ще и със верига да е заключена.
 2. И тук се карат много. Особено в градове където паркоместата буквално липсват или са платени масово. Недостатъкът на тези машинки е, че искат гараж за съхранение. Не знам как е в Италия, но в България тези неща се крадат лесно и няма намиране. После търси в кое село е закарано и някой си го кара без документи в селото.
 3. И от всички опитани за 35г. се спря точно на бойлер със сухи нагреватели. Лесно се сменят, но не издържат много и са скъпи на места. Аз ако трябваше да препоръчам на някого бойлер бих препоръчал такъв с неръждаем водосъдържател и със потопен нагревател. Марката не е от такова значение. Само дето цената е почти двойна и това отказва повечето хора.
 4. Не знам какво е менителница, но знам от къде си взела gif-чето. Погледни аватара ми и ще разбереш. Актрисата за съжаление не е сред живите. Загина в едно езеро спасявайки детето си. Казва се Naya Rivera.
 5. Щом не ти се яде ...патка https://www.google.com/search?q=готвена+патица&client=firefox-b-d&sxsrf=ALeKk005bvpQ796HPrUXA0w0dbYwvGg9ug:1626953483814&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjNn9-DyvbxAhXG_qQKHZPoDM8Q_AUoAXoECAEQAw&biw=1600&bih=756#imgrc=5NFvEvKYMEdIHM Вече показа колко ти е багажа. То човек като му е празна манерката и друго не знае почва да заплашва. Поне измисли нещо оригинално. Сам се закопаваш. В очите на другите още повече. Продължавай със заплахите да те видят и останалите.
 6. Не знам как е по закон, но в описаната ситуация първо аз трябва да се съглася да пусна съседа и майсторите вкъщи. Никой насила не карам да ми ремонтира жилището. Аз теч и проблем нямам, който има да му мисли... после и да плаща. От този ремонт аз нямам полза и нужда, съседа долу има.. Кой според вас трябва да плати? Приемете го така: Плащате ремонт на вашето жилище, чийто проблем се решава от другото. Трябва да сте благодарни дори само ако жената се съгласи да пусне вашите майстори в дома си. А не е длъжна да го прави. То е за вас, не за нея. Вие естествено трябва да платите... ама си личи, че не искате.
 7. Ах тази съседка, не се спря да идва и да чупи тавана на терасата на съседа. Кога влиза, как чупи....с чук ли блъска и напука? После сигурно и вода пръска да мухляса всичко. Осъзнайте се бе хора! Имаш проблем, решаваш си го. В чийто жилище е проблема, той си вика майстори и се оправя с тях. Дори и ремонта да е при съседката горе.
 8. Има как, но не искате. По-точно не искате да си бъркате в джоба и да плащате ремонта при съседката, защото по същата причина като вас, тя няма излишни пари. Но проблема е при вас, не при нея. Чувал съм немалко хора правили ремонт на баня и сменяни големите тръби за чиста вода и канал освен при тях, ами и при съседи на делен и горен етаж без да искат и една стотинка от тях.
 9. Нищо не може да се направи! Говорите с нея да се съгласи да пусне майстор/и в жилището си когато е вкъщи и когато свършат, ВИЕ поемате всички разходи(материали +труд). Жената проблем няма, следователно не е длъжна да плаща за това, че вие имате. А близките й изобщо защо ги споменавате не знам? Те са трети лица, които нямат нищо общо и никой не може да ги накара да плащат за проблем който вие имате ако ще и водопад да тече. Когато ви се развали колата кой плаща ремонта в сервиза? Вие или общината заради некачествения асфалт и появилите се дупки?
 10. И двата сайта са хубави. Проблемът не е в тях, а в това че в днешно време много малко филми и сериали са хубави. То каквото излиза това и се качва. Аз съм доволен, че гледам без пари. Игри също се намират, кракнати, само на сингълплеър, но пак се намират. Единственото което не ми харесва е, че от към музика е малко ограничено. Трябва да се теглят цели албуми които в повечето слуачй ги няма и се търсят от чужди тракери. За пиратският залив ми е гадно, че го няма истинският, но все пак с повече търсене повечето неща се намират.
 11. Позна, но някои като нея трудно остава анонимен.
 12. Ще дам само малък пример. Преди всички имахме пиратска музика на хард дисковете си и дори си изпращахме по скайп или друго. Всички имаха всичко и никой не се оплакваше. Сега доста хора на разчитат музика от онлайн платформи. И един хубав ден гледаш как видеото е свалено или блокирано по някаква причина тяхна си. Кое е по-добре? Да си имаш и да си спокоен или да трепериш дали няма да свалят видеото или спрат достъпа до платформата за филми например.... Правилата на форума не подкрепят пиратството, но опита показва друго. Калин да помисли върху нещата малко и да разреши да се дават линкове.
 13. От това което чета...ама грам не разбирате и дори не знаете какво как да проверите. Инсталацията в жилището с две или три жила е (кабелите до контактите)? Ако е с две значи се прави мостче от нулата към пластинките. Ако е с три значи би трябвало да си има земно(което трябва да се провери с пробна лампа дали го има наистина). Ако не разбирате повикайте поне някой познат който поне малко разбира. Вас ви пере тока и не можете да разберете защо. Освен да ви изтрепе някой ден друго няма да стане ако продължава така. Вариантите според мен са два: 1: Контакта не е занулен/заземен и затова фазопоказателят ви свети(по индукция). 2: Контакта е офазен (да НЕ се използва докато не се оправи). Един съвет: Преди да използвате даден разклоните проверете дали кабелът ми е с три жила и дали са свързани правилно. Няма смисъл дори при занулен правилно контакт да включите разклонител с двужилен кабел. Тогава пак корпуса остава с плаващ потенциал. И си изхвърлете фазомерчето. От тези с лампичките почти нищо не става. Има ситуации в които яката лъжат. Едва ли някой ел. техник ще се съгласи да дойде само за един контакт. Пътните му разходи не си струват.
 14. И аз не съм доволен от резултатите, но по-добре ИТН отколкото Гербаджиите. 10 години ги видяхме, че работят само за себе си.
 15. А фортнайт и майнкрафт ще вървят ли?
 16. Такъв диван става ли? https://www.google.com/search?q=черен+кожен+диван&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiXxq_Ln9jxAhUDIMUKHWCXBJsQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1600&bih=756#imgrc=Xs0z5qdk1MQfiM Двуместен е но...става
 17. Но точно те са най-удачното и правилно решение в случая. Ако се разтърси човек има такива с капацитет от по 2000mAh и нагоре. Естествено при някои надписите са пълни лъжи. Няма как в такъв корпус да се събере капацитет като: https://elimex.bg/product/59075-akumulator-1-2v2500mah-aa-r6-s-papka-panasonic-eneloop-pro https://elimex.bg/product/17151-akumulator-1-2v2700mah-aa-r6-s-papka-arcas https://elimex.bg/product/82466-akumulator-1-2v2800mah-aa-r6-bez-plastini-lava Хубави са, но реалният им капацитет е макс 2000mAh. По-добре е от 700-800mAh като на еднократните батерии.
 18. ice_lion__01

  Проблем с климатроника

  Таралежи има в горите, срещат се и по селата някога. В автомобилите таралежи няма. Други животни също. Кажи на майстора ти, че не знае какво е таралеж.
 19. Зависи дали ще се гледат...."проектите"....(ама със звук да се чува охкане и пъшкане....) Иначе на повечето места ползват проектор и бял екран. Интерактивната дъска е хубаво нещо, но е доста скъпа ако е по-голяма.
 20. В някои сервизи предлагат да изкупят полуразваленият уред(монитор или др.) и да го ползват за части. Ако някога им попадне същият модел монитор със изгоряла платка например. Не дават много, но пак е по-добре от нищо и след месец да е на казана.
 21. Че нали точно това цели ваксината. Да стимулира естествения имунитет да създаде антитела! Само, че това което ти вкарват в кръвта не знаеш какво и дали не съдържа чуждо ДНК. От там не знаеш как ще реагира организма и какво ще стане. Има повторно заразени със какво? Никой не знае с тези тестове какво се доказва. НЕ са създадени конкретно за този вирус. Те дават положителен резултат на един куп неща. Те всичко за коронавирус имат нашите измамници. Писах аз ама изхвърлихте ли зомбивиорите през терасите или продължавате да слушате помията.
 22. С едно отворено око и полузаспал мозък. Трудна работа беше.
 23. Не знам дали е сънувал, но определено сценарият е подходящ за филм за след полунощ.
 24. Ти не спиш ли бе човек? Два през нощта в делничен ден е!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване