Премини към съдържанието

emk0

Потребител
  • Публикации

    23
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за emk0

  • Титла
    Потребител
  1. Пичистих ПЦто доста добре, по-късно ще тествам дали има някаква промяна. Ще търся тези дни някакво друго ПЦна което да закача картата ида пробваме там дали има проблем и аз съм на мнение, че 350ватовото фортрон-че е достатъчно и трудно би имало нещо общо с този проблем, ако имаше директно видео-то щеше да спре и монитора да изгасне .. а в конкретния проблем е точно обратното .. тези цветове продължават да си се "променят" и монитора продължава да има връзка с GPU и не "изгасва".
  2. амперите не съм сигурен точно колко са на захранвянето, общо на 12V има 300вата, 12V1 да е 18 ампера другото да е 16 а исикванията за карата са: Maximum Graphics Card Power (W) 96 W Minimum System Power Requirement (W) 400 W with 12V current rating of 27A @upili - не е от температурата, картата си държи около 60градуса максимум.. дори и когато крашва. ..чудя се от къде да издиря още едно захранване и да пробвам как ще е, трябва да поразпитам .. но наоколо всички са с лаптопи ;/
  3. Здрасти, Имам следната конфигурация AMD Athlon 5600+ 2GB Ram 160GB HDD Inno3D 9600GT 350W Fortron което захранва само и единствено горепосочените компоненти. Порблема е следния: От около месец насам, когато се опитам да играя някаква игра на компютъра си се появява следния образ на монитора: Видео картата не спира, а просто подава този "разноцветен" а понякога и "едноцветен" сигнал. Забива напълно прозиволно - в менюто на играта (metro 2033), първите 5 мин на игра... (modern warfare 2) или чак след 30-40мин игра. Пробвах много неща - нови драйвери - променяне на честотите на ядрото на картата (тук не опитах много варянти.. смятам пак да пробвам) - преинсталация на WIN-а - проверка на температурата на картата (не превишава 60градуса) В препоръките на картата са изискали тя да е закачена към поне 400ватово захранване, но аз съм вързал само картата и харда за него... трябва и това да е достатъчно, а и забива дори в менюто.. когато не е под голямо натоварване. Обръщам се към вас с молба за някакъв съвет или идея какво да правя за да отстраня този проблем.
  4. emk0

    Нов проблем със Zamunda

    Едвали са се стреснали от онази "акциика" при която хванаха разни бекъпи на основни сървъри и до колкото разбрах всичко "изхващано" е било отново оналйн след 3 дни. Вероятно leaseweb им създават проблеми и се опитват да поприкрият нещата за да си запазят хостинга, друг неприятен момент а и вертоятна причнина е, че ден преди да спре замунта основният им рекламен партньор easytrader спря дейността си с тях. Та, вероятните причини са няколко.. дано се разрешат бързо и успешно.
  5. emk0

    Нов проблем със Zamunda

    Живея в чужбина. @Hanibal_Lektar Окей ще изчакаме, дано да го отстранят бързо и да допуснат чуждестранните Ипта
  6. emk0

    Нов проблем със Zamunda

    Филтриран е достъпа от чужбина, много неприятна ситуация
  7. Здрасти, Драйвърите за видеото са до последната версия, но май не деинсталирах предните а нарпаво инсталнах новите. Мерси за съветите които си ми дал, ще инсталирам и пробвам днес нещата които си посочил.
  8. Ами не е от скоро, на напоследък разцъквам игри с по-високи настройки и проблема се зачести.
  9. Не, не е баран, по заводски си е на 2.89
  10. Здрасти, Имам следната конфигурация. Atholon 64x2 5600( 2x2.9 Ghz ) GT 9600 Nvidia 512ram 2GB Ram HDD 200gb PSU: 350W Fortron Проблема се появава когато играя по-нови игри от рода на GTA 4 и Call of Duty: Modern Warfare/WaW с високи настройки. По време на мисия в GTA или в произволен момент от новите игри Call of Duty - компютъра ми забива, монитора се изключва и след малко се пявява съобщението, че видео картата е разкачена. Проблема се оправя с рестарт .. но е много дразнещ. Дали проблема идва от слабото захранване което мога да сменя.. или се дължи на по-сериозен проблем с картата.
  11. emk0

    Проблем с инсталиране на 9600гт

    ами картата е на INNO 3D и има куп други кабелчета, жакове, дискове но не и такъв преходник .. ще огледам утре по сервизите колко струва един, понеже с този VGA CRT монитор ще съм още около 2 седмици
  12. emk0

    Проблем с инсталиране на 9600гт

    бях се шашнал. че е развалена картата .. толкова време карах на тази с вградената, че чак не взех под внимание, че монитора трябва да се свърже не с изхода на дъното (тоест старата вградена картаа) а с изходите на новата видео карта, вероятно се подведах така понеже изходите там са различни от този на монитора ми - Поправете ме ако греша има преходник само за HDMI - DVI и други кабелчета но не и VGA - DVI утре ще посетя пак жаркомпютърс
  13. emk0

    Проблем с инсталиране на 9600гт

    ами в Hardware manager излизат и двете .. но когато настройките в биос са за картата на дъното, когато променя да е на PCI Express и рестартирам - монитора изгасва А трябва ли да свързвам монитора към изходите на видеокартата, понеже там виждам само 2 DVI изхода но не и изход за кабела на монитора ми ( който е малко старичък, не е LCD ) , сега кабела за монитора си е свързан със синия изход на дъното. Данеби да ми е нужен VGA към DVI адаптер ?
  14. Здрасти, днес си купих 9600gt до сега карах с вградената карта на дънната платка. На дъното имам нвидиа 7050. Инсталирах картата на pci express слота, свързах я и чрез кабелчето със захранването. Но се получи следната ситуация. В началото когато пуснах компютъра всичко си беше ОК, в дивайс мениджъра ми показваше обаче и двете карти старата ( на дъното ) и новата. Растартирах компютъра и в биос-а промених Primary GPU да е pci express слота а не onboard. Когато сейвнах и породължих .... Ц...... черен екран, монитора се изключи. Разкачих кабелчето за захранване на видео картата, рестартирах (гледам вентилатора на новата се върти) ... нещата УЖ се оправха но пък не ми показва новата карта .. само старата .. а уж съм задал в в биос-а Primary GPU да е pci express слота. Сега ще пробвам още няколко комбинации .. и ще редактирам темата според резултата ЕДИТ: А трябва ли да свързвам монитора към изходите на видеокартата, понеже там виждам само 2 DVI изхода но не и изход за кабела на монитора ми ( който е малко старичък, не е LCD ) , сега кабела за монитора си е свързан със синия изход на дъното. Данеби да ми е нужен VGA към DVI адаптер ? Конфигурацията ми е Ам2 5600+ 2гб рам фортрон 350вата
  15. emk0

    Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

    Здрасти на всички, искам да попитам (ако някой има близка конфигурация до моята) дали ще успея да подкарам играта на медиум с резолюция 1280x960 със следната конфигурация: 4200+ 2гб рам 800мхз Nvidia 9600ГТ DDR3 видео ? Благодаря предварително.
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.