Премини към съдържанието

trakAtrak

Потребител
 • Публикации

  245
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

19 Добра репутация

3 Последователи

Всичко за trakAtrak

 • Титла
  Почетен потребител
 • Рожден ден 28.03.2006

Информация

 • Пол
  Мъж

Контакти

 • Twitter
  siddis306
 • ICQ
  0

Последни посетители

6634 прегледа на профила
 1. Благодаря за реакцията, Trichocephalus както и за дистанционната диагноза на финала! И двата барбитурата са ми предписани от невролог, но съм ползвал само единия и то без да достигам и до половината на максимално препоръчаното. Налагало ми се е да го спирам (постепенно), когато не съм успявал да си го доставя и поне засега не чувствам зависимост. Не търся съвет как да се лекувам, а само да науча какви реакции са предизвикали у други. Нито съм склонен да прилагам всичко чуто и видяно, без да намеря допълнителна информация от различни източници.
 2. Здравейте! Имам известен ефект от прием на Mysoline, който обаче вече не мога да си доставям редовно от чужбина. Предлагат ми редовни доставки на Liskantin, но на 3 пъти по-висока цена. (И двете лекарства са с активна съставка Primidone.) За Mysoline знам, че е генерично, но дали не е такова и Liskantin?! Моля, ако някой е ползвал и двете и е забелязал някаква разлика в полза на едното от тях, да сподели впечатленията си. Също и ако е ползвал с успех алтернативни способи и средства. Благодаря предварително за отзивчивостта!
 3. Уф, едвам махнах линка, който се появи автоматично. И аз ги избягвам, особено когато не се вижда къде е и какъв е...
 4. Много благодаря, Белгиец, научих полезни неща за защита от спамаджиите! Бъди здрав! В тази насока може пък да намериш нещо полезно в сайта ми: yobol wordpress и накрая с com
 5. Много благодаря. Аз съм с CHROME, но пътят към ДЕТАЙЛИ е същият и ето какво пише: " Return-Path: <[email protected]>Delivered-To: [email protected]: from mail.locaweb.com.br (160.234.forpsi.net [81.2.234.160]) by pmx.abv.bg (Postfix) with ESMTP id 581B31A0048 for <[email protected]>; Fri, 5 Feb 2016 07:11:32 +0200 (EET)Received: by mail.locaweb.com.br (Postfix, from userid 33) id 8E4D316309; Fri, 5 Feb 2016 05:36:35 +0100 (CET)To: [email protected]: Policia Civil Online Informa com Urgencia - [ 597345508635 ]X-PHP-Originating-Script: 0:huthut.phpMIME-Version: 1.0Content-type: text/html; charset=iso-8859-1From: <[email protected]>: >Message-Id: <[email protected]>Date: Fri, 5 Feb 2016 05:36:35 +0100 (CET) " Погледнах сайта locaweb.com.br и никак не ми прилича на полицейски.
 6. Благодаря! Не знам какво е "хедъри", нито къде да ги търся. Знам обаче, че ако беше официална призовка, тя щеше да е отправена към личност или поне до организацията, а не просто изпратена на @дрес. Така че ще трия, без да пипам нищо.
 7. Благодаря на отзовалите се! Явно трябва да дам повече информация. Тази поща ми е отпреди 15 г., когато ми се наложи да създам една фондация (с оперативен харктер) с името Артпроекти, за участие в европроект. След това не е функционирала, но и не е закрита, което май ще трябва да направя. Писмото е от Бразилската федерална полиция и освен, че е изпратено на този адрес, всъщност не е адресирано до мен или до фондацията. Ето гугълпревод: " Не призовка. 7743872. Федерална обществена министерство при изпълнението на техните институционални задължения, въз основа на членове 229 и 241, раздел VI на Федералната конституция и член 61, алинея VII от допълнителната закона н 676 от 28 май 1998 интимна ваше благородие да присъстват на това окръжният прокурор на Република --- Дата на посещаемостта 02.12.2016 (петък) от 09:00 AM : УВЕДОМЛЕНИЕ ID: - промяна. ПРИЛОЖЕНИЕ УВЕДОМЛЕНИЕ-MPF (342K) : Номер на процедурата: - 907617823M. : PRECENÇA IT: - Disabled. ПРИЛОЖЕНИЕ: INTIMACAO-MPF.ZIP (442k) © Copyright отдел на Федералната полиция - DPF. Координиране на информационните технологии - CTI, Brasilia-DF Това съобщение е предназначено само за лицето (и) (а), до които е адресирано и може да съдържа поверителна и / или юридически привилегирована информация. тъй като тя вече е съобщено да се въздържа да оповести, копират, разпространяват, разгледа или, по някакъв начин, да използва информацията, съдържаща се в това съобщение, за да бъде незаконно. Ако сте получили това съобщение по погрешка, ние ви молим да се върне този E-Mail, насърчаване, разбира се, премахването на съдържанието му в своите бази данни, регистри или система за контрол. Тя е лишена от действие и валидност на съобщението, което носи никакви задължителни връзки, издаден от някой, който все още няма представителна власт." Последният абзац е с малки букви. Прикачените файлове не съм отварял. Единственото що годе смислено предполжение, което мога да направя е, че някой българин там би могъл да се представя за представител на фондацията.
 8. Здравейте! Наскоро получих наглед съвсем официален и-мейл от Бразилия, който обаче ми се струва съмнителен, поради което не смея да сваля прикачените файлове, за да науча повече. Съмненията ми са не само защото нямам и не съм имал контакти с никого от Бразилия, а и защото @дреса, от който получавам и-мела е &lt;[email protected] , докато моят е [email protected] Моля по-опитните да споделят мнение или да дадат съвет! Поздрави!
 9. Здравейте! Предстои ни да пътуваме до Рим със самолет. Знаем, че до страните в ЕС можем да пътуваме само с лични карти. Плашат ни обаче, че има вероятност на аерогарата в Рим да ни искат международни паспорти, каквито в момента нямаме. Затова моля пътувалите наскоро да споделят впечатления. Благодаря предварително за отзивчивостта!
 10. За онези, които имат подобен проблем и ще надникнат тук с надежда за разрешението му, ще добавя следното: - Въпреки взетите до тук мерки, описани на 14.11, въпреки ръчното изключване на всички приложения и Wi-Fi, батерията издържа малко над 24 ч. и на следващата вечер беше едва на 17%, а на сутринта вече "нямаше никой". - След като включих зарядното и рестартирах устройството обаче, ето че в момента пак сме на 17%, но след 5 дни и 23 часа (при същия модел на ползване)! Да попитам впрочем ще мога ли един ден отново да кача РАДИО, ако сега го премахна? Едва ли някога ще ми потрябва, но е добре да се знае. А искам да го махна, защото в момента най-голям разход на енергия - 25% ми показва БАТЕРИЯ В ГОТОВНОСТ за клетъчното радио. Което никога не съм ползвал, впрочем.
 11. Благодаря, Техманиак, както и на Rapt0r и Димитър 59! Намалих яркостта на екрана (която беше 50%) на 25%, а Фейсбук и Скайп затворих ръчно, тъй като всеки ден съм по няколко часа на лаптопа и нотификациите ги виждам там. Колкото до това, че харчи много, защото е нов, а после ще улегне, мога да кажа, че в началото (от преди месец), дори след като качих 5-6 приложения извън "фабрично поставените", го зареждах на 3-4 дни. От 2 дни започна необяснимо защо да се изразходва за 1 ден, като при това сега не му ползвам толкова често приложенията. Преди да си купя смартфона още, веднъж попаднах случайно някъде на коментари, че имало приложение, което помагало, доколкото си спомням, да се поддържат в спящ вид другите приложения и програми именно с цел намаляване на консумацията. Сега обаче, когато ми потрябва, не мога да го открия.
 12. Здравейте! Отскоро имам GALAXY TREND PLUS, но от онзи ден започна да ми иска да го зареждам всеки ден. Преди време четох някъде, че това може да се дължи на работещи приложения при изключен екран. Другаде пишеше това да се регулира през ДИСПЕЧЕР НА ЗАДАЧИТЕ, какъвто не намирам в менютата. Имам ДИСПЕЧЕР НА ПРИЛОЖЕНИЯТА, от който виждам, че всяко от тях може да се изключи от ПРИНУДИТЕЛНО СПИРАНЕ. Когато го активирам обаче ме предупреждава, че "Ако спрете насила, може да възникнат грешки" . Не съм сигурен дали това е пътят, а и не знам какви грешки да очаквам. Не мога също така да разбера кои от приложенията не са "спящи" и черпят енергия, че да ги спирам. Само Wi-Fi съм настроил съзнателно да е включено винаги, защото ползвам Viber. Когато съм влизал в Скайп и Фейсбук, след това съм "излизал", с което си мислех, че съм ги и "приспивал", но може и да не е така. Не откривам Ръководство на потребителя на български за този модел, за съжаление. Моля знаещите да помогнат и благодаря предварително за отзивчивостта!
 13. Тук явно няма препатили, но за заинтересованите и за любопитните, които ще продължат да надничат, ще докладвам. От няколко други места разбирам, че разликата в цените е доста голяма. Така че (докато мога да избирам) няма да припарвам до бизнес цените нито на тока, нито на телефоните.
 14. Здравейте! Отскоро жилището ми едновременно и офис на новорегистрирано ООД. Предупредиха ме да очаквам покана от EVN да мина на цени на тока като за бизнес. Което не можели да ме задължат, доколкото разбрах, понеже само част от ел. енергията потребявам за бизнес, която не може да се диференцира. Други обаче ме съветват да приема промяната, за да минат сметките като разход. Ако обаче разликата в цените е повече от 15%, нямам сметка да го правя. Опитах се да се ориентирам в сайта им каква е разликата в цените, но нещо не успявам да разбера всички компоненти и кои ще се отнасят за мен. Май ще отпадне и нощната енергия. Затова се обръщам към онези от вас, които са минали вече по този път, с молба да споделят: 1. С колко им се е увеличил разхода за ток след преминаването към цени за бизнес? 2. Ако бизнесът не потръгне, сложна ли е процедурата за връщане към цени за бита и колко време отнема? Благодаря предварително за отзивчивостта!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...