Премини към съдържанието

trakAtrak

Потребител
 • Публикации

  245
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

19 Добра репутация

3 Последователи

Всичко за trakAtrak

 • Титла
  Почетен потребител
 • Рожден ден 28.03.2006

Информация

 • Пол
  Мъж

Контакти

 • Twitter
  siddis306
 • ICQ
  0

Последни посетители

6751 прегледа на профила
 1. Благодаря за реакцията, Trichocephalus както и за дистанционната диагноза на финала! И двата барбитурата са ми предписани от невролог, но съм ползвал само единия и то без да достигам и до половината на максимално препоръчаното. Налагало ми се е да го спирам (постепенно), когато не съм успявал да си го доставя и поне засега не чувствам зависимост. Не търся съвет как да се лекувам, а само да науча какви реакции са предизвикали у други. Нито съм склонен да прилагам всичко чуто и видяно, без да намеря допълнителна информация от различни източници.
 2. Здравейте! Имам известен ефект от прием на Mysoline, който обаче вече не мога да си доставям редовно от чужбина. Предлагат ми редовни доставки на Liskantin, но на 3 пъти по-висока цена. (И двете лекарства са с активна съставка Primidone.) За Mysoline знам, че е генерично, но дали не е такова и Liskantin?! Моля, ако някой е ползвал и двете и е забелязал някаква разлика в полза на едното от тях, да сподели впечатленията си. Също и ако е ползвал с успех алтернативни способи и средства. Благодаря предварително за отзивчивостта!
 3. Уф, едвам махнах линка, който се появи автоматично. И аз ги избягвам, особено когато не се вижда къде е и какъв е...
 4. Много благодаря, Белгиец, научих полезни неща за защита от спамаджиите! Бъди здрав! В тази насока може пък да намериш нещо полезно в сайта ми: yobol wordpress и накрая с com
 5. Много благодаря. Аз съм с CHROME, но пътят към ДЕТАЙЛИ е същият и ето какво пише: " Return-Path: <[email protected]>Delivered-To: [email protected]: from mail.locaweb.com.br (160.234.forpsi.net [81.2.234.160]) by pmx.abv.bg (Postfix) with ESMTP id 581B31A0048 for <[email protected]>; Fri, 5 Feb 2016 07:11:32 +0200 (EET)Received: by mail.locaweb.com.br (Postfix, from userid 33) id 8E4D316309; Fri, 5 Feb 2016 05:36:35 +0100 (CET)To: [email protected]: Policia Civil Online Informa com Urgencia - [ 597345508635 ]X-PHP-Originating-Script: 0:huthut.phpMIME-Version: 1.0Content-type: text/html; charset=iso-8859-1From: <[email protected]>: >Message-Id: <[email protected]>Date: Fri, 5 Feb 2016 05:36:35 +0100 (CET) " Погледнах сайта locaweb.com.br и никак не ми прилича на полицейски.
 6. Благодаря! Не знам какво е "хедъри", нито къде да ги търся. Знам обаче, че ако беше официална призовка, тя щеше да е отправена към личност или поне до организацията, а не просто изпратена на @дрес. Така че ще трия, без да пипам нищо.
 7. Благодаря на отзовалите се! Явно трябва да дам повече информация. Тази поща ми е отпреди 15 г., когато ми се наложи да създам една фондация (с оперативен харктер) с името Артпроекти, за участие в европроект. След това не е функционирала, но и не е закрита, което май ще трябва да направя. Писмото е от Бразилската федерална полиция и освен, че е изпратено на този адрес, всъщност не е адресирано до мен или до фондацията. Ето гугълпревод: " Не призовка. 7743872. Федерална обществена министерство при изпълнението на техните институционални задължения, въз основа на членове 229 и 241, раздел VI на Федералната конституция и член 61, алинея VII от допълнителната закона н 676 от 28 май 1998 интимна ваше благородие да присъстват на това окръжният прокурор на Република --- Дата на посещаемостта 02.12.2016 (петък) от 09:00 AM : УВЕДОМЛЕНИЕ ID: - промяна. ПРИЛОЖЕНИЕ УВЕДОМЛЕНИЕ-MPF (342K) : Номер на процедурата: - 907617823M. : PRECENÇA IT: - Disabled. ПРИЛОЖЕНИЕ: INTIMACAO-MPF.ZIP (442k) © Copyright отдел на Федералната полиция - DPF. Координиране на информационните технологии - CTI, Brasilia-DF Това съобщение е предназначено само за лицето (и) (а), до които е адресирано и може да съдържа поверителна и / или юридически привилегирована информация. тъй като тя вече е съобщено да се въздържа да оповести, копират, разпространяват, разгледа или, по някакъв начин, да използва информацията, съдържаща се в това съобщение, за да бъде незаконно. Ако сте получили това съобщение по погрешка, ние ви молим да се върне този E-Mail, насърчаване, разбира се, премахването на съдържанието му в своите бази данни, регистри или система за контрол. Тя е лишена от действие и валидност на съобщението, което носи никакви задължителни връзки, издаден от някой, който все още няма представителна власт." Последният абзац е с малки букви. Прикачените файлове не съм отварял. Единственото що годе смислено предполжение, което мога да направя е, че някой българин там би могъл да се представя за представител на фондацията.
 8. Здравейте! Наскоро получих наглед съвсем официален и-мейл от Бразилия, който обаче ми се струва съмнителен, поради което не смея да сваля прикачените файлове, за да науча повече. Съмненията ми са не само защото нямам и не съм имал контакти с никого от Бразилия, а и защото @дреса, от който получавам и-мела е &lt;[email protected] , докато моят е [email protected] Моля по-опитните да споделят мнение или да дадат съвет! Поздрави!
 9. Мноого благодаря, Profruit, за отделеното време. Липсата на знания не е трудно да се установи, но съм изненадан приятно, че си се досетил за намеренията ми. И това без да имаш представа от сайта ми, а какво ли ще е когато го видиш?! http://www.health-yobol.net/ Има много какво да се желае като дизайн и донякъде като структура. Разчитам всъщност на съдържанието за привличане на посетители, а за другите неща ще се старая дотолкова, доколкото да не пречат, а да подпомагат намирането и ползването на необходимото от съдържанието. А за собствен сървър и през ум не ми беше минавало. Ще призная, че единственото нещо, в което бях сигурен след като прочетох поста ти е, че всичко това ще ми е много полезно. За повечето от нещата ще се консултирам с администратора, който за съжаление също прави за първи път сайт, при това в съвсем оскъдното си свободно време. Още веднъж благодаря и... приятен уикенд!
 10. Благодаря, sanddaemon! Ужасно съжалявам, че не съм наясно със скриптовете, да не говорим за ssh...
 11. Здравейте! Започнах да търся начин да правя собствен backup на сайта си, след като прочетох в общите условия на хостинг компанията едно уточнение. Те са извели в презентационната част, че правят ежедневен backup, което беше едно от нещата, накарали ме да се ориентирам към тях. В общите условия обаче към този текст е добавено, че е добре да си правим собствен, в случай на технически проблеми със сървъра и т.н. Инсталирах си FileZilla, но засега ползвам FTP клиента само за да следя статистиката за използваните CPU минути. Само това знам как се прави и не смея да пипам друго, без да съм сигурен за последствията. Логично ми се струва да може да се прави и backup, след като съм стигнал до там и ако е така, моля знаещите да ми обяснят стъпките! В темите по въпроса, които прегледах във форума, не намерих отговор. Благодаря предварително за отзивчивостта!
 12. Намерих решение засега и бих изтрил темата (да не задръства тук), ако знаех как. Потърсих, но не намерих такава опция.
 13. Здравейте! От февруари качих сайта си в мрежата, но вчера получих обезпокоително писмо от фирмата, с която имам договор за хостинг. Ето по-важното: "Вашият хостинг акаунт healthyo системно изразходва повече от допустимия при нас лимит от 40 cpu минути дневно и пречи на нормалната работа на сървъра. ДАТА: | CPU/php | CPU/sql | ОБЩО =========================== 2011-03-21 3.57 .14 3.71 2011-03-22 2.31 .08 2.39 2011-03-23 3.57 .10 3.67 2011-03-24 0.73 .05 .78 2011-03-25 53.53 .25 53.78 2011-03-26 119.15 .34 119.49 2011-03-27 103.02 .31 103.33 2011-03-28 86.37 .32 86.69 Пояснение: cpu минутите отразяват натоварването, което всички сайтове в акаунта създават за 24 часа. Колкото по-интензивно работят скриптовете ви (основно при работа с бази данни), толкова повече cpu минути разходват. Горните стойности са за целия акаунт, но натоварването идва основното от промени по сайта или инсталации на нови модули .Докато акаунта е извън лимита от 40 процесорни минути, не можем да гарантираме видимостта и безпроблемната работа на сайтовете в него. Натоварването се е покачило рязко от дата 25.3.2011, като от същата дата се се увеличили и презарежданията на страниците (импресиите) от средно по 1000 на ден, до средно по 18000 на ден за последните 4 дни. Най-презареждания скрипт е /wp-content/plugins/wp-wall/wp-wall-ajax.php Моля до 3.4.2011 да предприемете спешни мерки по оптимизация на работата на натоварващите скриптове в хостинг акаунта или да ги премахнете. Хостинг акаунтите предпочели да останат и да ползват услугите на ... биват преобразувани в reseller акаунти, където месечната такса се изчислява въз основа на средномесечното потребление на системни ресурси, като всяка изхъбена CPU минута се заплаща по 0.50 лв." Не съм го пресмятал, но по 0.5 лева/минута ми се струва че ще се получи огромна сума, която не мога да си позволя. От друга страна, стремежът ми е в сайта да има колкото може повече посещения, защото ще разчитам един ден да изкарвам нещичко от него за допълване на "стипендията" Ще добавя, че характерът му предполага и по-дълго задържане на потребителите в него. Вижте го, за да добиете представа. http://www.health-yobol.net/ Моля за съвет какво бих могъл да предприема оттук нататък и към коя фирма да се насоча при евентуална смяна на хостинга! Благодаря предварително за отзивчивостта!
 14. Инсталирах си FileZilla, както ми препоръча. Трябва обаче да попрочета малко по въпроса, че ме е страх да бърникам без да съм наясно какво точно правя.
 15. Нищо не намирам, за съжаление. Ще чакам да се върне титуляр-админа. Лошото е, че той е много на ясно в други IT области, но сайт не е правил и поддържал, та и той се учи като мен. Е, за него е много по-лесно да схване бързо за какво става дума, но е доста ангажиран в работата си и не може да отдели достатъчно време. А е и далече, което усложнява малко комуникацията. Аз пък имам време, но ми липсват базови познания и английския. Малко по малко обаче, с помощта на добронамерени специалисти като теб, се надявам да се справя на приемливо равнище. Бъди здрав!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...