Премини към съдържанието

gonna make it alright

Потребител
  • Публикации

    17
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за gonna make it alright

  • Титла
    Потребител
  1. Хм...пробвах с фабричния кабел (който нали със сигурност е читав,защото доставя интернет на настолния комп). И с него не става..ефектът е същият. Значи не е от кабела.. А да не говорим, че нямам светлинни индикации нито от лап-топа при плъгване на кабела, нито при рутера на лампичките с компютрите. Изводът е един - май имам проблем с буксата. Защото всичко останало ми е по учебник. Ужас... :/ Мерси все пак, наистина много благодаря.
  2. Значи, имаше зададени ip, mask(такава, каквато ти написа), gateway, на лап-топа бяха задаени автоматично,но аз му сложих тези същите, като IP-то ми на компютъра завършваше на 100 и аз на лап топа сложих 120...не знам дали така е добре. Обаче пак не тръгна. Може би трябва да отбележа, че последните месеци лап топът беше на wireless мрежа и имам и такава connection там. Дадох на тази тук (Local area connection) ENABLE (заедно с онези настройки),но нищо не става..даже ми казва, че мрежовият кабел е unplugged..което не е така.
  3. Оле, много ти благодаря! А ако и ми кажеш къде да ги проверя тези неща....... (blush)
  4. Здравейте. Имам голям проблем. Рутерът ми е D-Link DIR-100. Имам един компютър, на който си има интернет и един лап-топ, който от време на време връзвам към него. Хубаво, обаче сега като сложа кабела в лап-топа и...интернет няма. А доставчикът ми казва, че щом е wired, не би трябвало да има нужда от настройки. ОК, ама не става. На всичкото отгоре ме отсвири, като каза,че те са интернет доставчици, а не компютърен сервиз...сякаш ми има нещо на лап-топа...Както и да е. Лошото е, че не мога и в рутера да вляза, защото близо 2 години не съм се сещала за него и нямам идея какви са ми паролата и u
  5. СТАНА! Всичко е нормално вече. БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ,КОИТО ОПИТАХА ДА ПОМОГНАТ! Страхотни сте!
  6. И без това засега друг вариант няма.Ще пробвам,дано стане. Мерси много,ще пиша какво е станало.
  7. За съжаление дискът с останалите серии не е в мен(или поне не го намирам сега). Иначе тая игра с разликите и аз съм я играла... Стана една...
  8. От външен двд плейър,на компютъра ги подкарвам с КМ плейър,иначе двд-то,при което първоначално се откри проблемът е или Neo,или Еlit,не помня точно,a другото е Hyundai(на него пробвах за последно).Принципно смятам,че не се различават много в това,което четат,тъй като подобен проблем досега не съм имала с никое(да не говорим,че с другите субтитри няма проблем).
  9. Тъкмо се зарадвах,ама...напразно И тези не излизат на телевизора..направо не знам вече... Благодаря ти все пак :/
  10. Субтитрите не са read only. Ето на 7-ма: http://rapidshare.com/files/171055599/pris...id-0tv.srt.html ..и на 8-ма: http://rapidshare.com/files/171056159/Pris...iD-LOL.srt.html
  11. betoveni,именно това направих,но не ми даде да ги отворя,изписа ми bad subtitles or unsupported format. О,и между другото,както и предполагах,твоите субтитри в .sub формат не излязоха на тв-то.Проосто двд-то никога не е харесвало sub формата.Значи пак сме в началотоо.. :/ Най-вече искам да ги накарам да вървят там,на компа вече ги изкарах. А как мога да ви ги хвърля въпросните субтитри ?
  12. Всичко се чете без проблем.Но работата е там,че тези два файла не са по-различни външно от другите,ама другите вървят. Пробвах,станаха.Виждам,че са друг формат.Трябва да видя дали двд-то ще ги чете също,което малко ще ме изненада и което ще ме накара още повече да се зачудя защо едните ги чете,а другите не,при положение,че са еднакви.Някоий да има обяснение?Не за друго,а ако мога,да правя нещо в бъдеще. betoveni,принципно държа много на моите субтитри за осма серия.Ти как успя да ги отвориш в програмата?Аз не успях..
  13. Ми то всичко хубаво,обаче дори не ми дава тея двата да ги заредя,дава ми съобщение bad subtitles or unsupported format,като най-вероятно да е първото..
  14. Не е тайна,за Бягство от затвора става въпрос,от замунда,не вървят 7 и 8 серия на последния сезон. Точно там е работата обаче,че сега не съм на същия компютър,на който съм ги теглила първоначално и съм ги гледала,на другия пс използвах KM player,но май BS е проблемът сега,защото на Медиа плейър си тръгват субтитрите автоматично.Тогава остава като въпрос защо на тв-то на излизат точно на тези две серии субтитрите.
  15. Ама питаха ме дали другите серии освен тези двете проблемните тръгват и аз казах ДА,а иначе двете проблемните не тръгват с BS. С едни и същи имена са си. Ми всяка серия е в отделна папка с нейните субтитри и са си с еднакви имена.Опитах и ръчно да заредя,не стана. Имам,да.
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване