Премини към съдържанието

jeny

Потребител
  • Публикации

    167
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

2 Последователи

Всичко за jeny

  • Титла
    Почетен потребител

Контакти

  • Twitter
    dsdimitrov
  • ICQ
    0

Последни посетители

3688 прегледа на профила
  • Sleda

  1. здравейте! пуснах я с furMark за 8 минути стигна до 117 градуса скалата беше разграфена до 120. В един форум бях чел, че критичната температура е 125 гр. интересното е че от вчера не е гаснал изтрих му драйвърите и ги записах на ново. Това е за сега.
  2. няма перка картата е с пасивно охлаждане не е прегрявала гарантирам. А относно "шареното" не е винаги, даже много рядко, само докато зареди и след това всичко си е добре. Даже сега пиша от него и вече около час не е изгасвал.
  3. мисля, че от както сложих ъпдейта SP3 започна да прави така от два три дена. Горе долу проблемите започнаха, като сложих новата Need for Speed. Даваше много грешки първо смених драйвърите, после ъпдейтнах до SP3 и започнаха проблемите нещо се омаза.
  4. че не е много стара даже мисля е в гаранция още до сега не ми е правила така. Отначало и аз си помислих, че е от картата, ама защо не работи клавиатурата тогава. моята карта е спасивно охлаждане и не е прегрявана поне по данни на еверест
  5. Здравейте! Имам нужда от помощ. От няколко дни PC му изчезва картината. Както си работи и изведнъж черен екран, а PC работи но нищо не се вижда, не може да се спре освен, чрез рестарт или голямото копче. Помислих че са драйвъри изтрих ги сложих нови все същия проблем. PC е Gigabyte GA-8IPE1000MK CPU P4 3GHz; ram 4GB; agp Geforce 7600GS. С windows XP SP3 беше с SP2 но го ъпдейтнах заради една игра, също му смених драйвърите. Не знам защо изгася монитора, а той е samsung T220HD. Интересното е след като го рестартирам и започне да зарежда показва инфото от рома с бели и червени букви не винаги обаче. Също windows, като зарежда понякога буквите му са шарени. Като зареди всичко си е добре известно време и изгасва монитора. Дали не е от видеото или пък windowsa не е от драйвърите смених ги пак го прави. да допълня, че като изгасне монитора не са активни клавиатурата и мишката и като ги натискам се чува пиукане, ако пък светне монитора то нищо не е активно.
  6. Значи в менаджера открива само едно устройство, което е Panasonic UJ-840 DVDRW или още Matsushita (matshita, panasonic) UJ-840D. В момента не мога да пусна шот. А относно wi-fi има бутон на самия лаптоп има и лампичка при другите, но нито бутона работи, нито лампичката свети. Относно биса ъпдейтнах го до полседна версия от сайта на HP и като го разглеждам не намирам wi-fi карта или пък да се включва от някъде. За съжаление това е.
  7. Здравейте! Имам лаптоп HP Compaq nx6110 старичък е но ми върши работа. Имам няколко проблема с него: първия е с wi-fi пише в характеристиките, че има но нещо не работи дори не светва лампичката на бутона. Everest не го открива в bios, също не видях да го има. Ползвам wi-fi с карта. Не знам защо го няма. Втория проблем е с DVD не чете презаписваеми дискове само оригинални или нещо подобно. Пробвах да ъпдейтна фърмуеъра, но не можах, трудно се намира firmware Panasonic UJ-840D. Също изтеглих SPTD 1.55 и стартирай ехе-то, кликнах на бутон Uninstall потвърдих и рестартирах компютъра. Почистих реда от регистратурата, отговорен за файловите филтри на устройствата, като изтеглих XP_CD-DVD-Fix и кликнах на Repair, след което рестартирах компютъра. Но нищо не се промени. Също рових се из интернет и там имаше няколко начина за решаването на този проблем с записвачката, които ги пробвах, като изтрих от системния регистър два файла. Пак същото. Как мога да го оправя? Това е шот на Device Manager и фърмуеъра проба на ъпдейт на сходен. http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12732623
  8. Пробвах да ги върна на момчето от което ги купих, но както се сещате не пожела да ми върне парите, като твърдеше, че е коректен, точен и сериозен. Ако искате мога да напиша кой е за да не изгори и някой друг като ме.
  9. Честита Нова Година! Извинявам се за новия пост. Искам да допъля, че днес ходих в PC service и помолих да пробват паметите на други машини да видя дали работят и познайте въобще не тръгнаха пробваха ги на няколко PC. След това реших да отида до most computers да направят тест на паметта и какво се случи! Единия модул като го сложиха да го тестват биоса изписа, че има грешка и не работи, а другия модул направо реестна дъното. Казаха ми че са дефектни и че не е от моето дъно. Какво мислите, възможно ли е това, какво да направя да ги върна ли?
  10. работи защото предишните ми модули 256 мб единия от тях беше двустрана и си го познаваше без проблем 3 модула 2 едностранна и 1 двустранна. няма да е от това, нещо в биоса. Биоса е последния 14 за това дъно.
  11. значи купих две пръчки по 1 GB RAM 400 MHz samsung извадих старите ми памети които бяха 3 на брой по 256 MB две от тях са също samsung. Сложих новите памети направих ги в Dual Channel но като пуснах PC започна да пищи насечено и продължително. След това ги извадих махнах батерията на дъното и след известно време я сложих и пак ги сложих. Същото пищи. Пробвах само с едната пак същото и след това, върнах старите памети в PC. Горе долу това е и не разбирам защо не тръгват, значи двустранни са. Би трябвало дъното да може да побере 4 такива няма логика.
  12. съгласен съм с теб че е старичък ама нямам пари за нов пък и не ми е спешен просто исках да си сложа малко повече рам това е затова неразбирам защо PC не я познава или по точно не иска да работи с нея. както каза 4 слота по 1 гб аз имам 2 пръчки по 1 гб по 400 това е максималната чистота която може да поеме ама не тръгва с нея защо?
  13. Здравейте! Весело изкарване на празниците. Искам да попитам взех си 2 GB RAM 400 MHz samsung двустранна сложих я днес на дъното което е Gigabyte GA-8IPE1000MK и като пуснах PC започна за пищи съответно и не тръгна компютъра. А дъното подържа 400 MHz защо не иска да тръгва, какъв може да е проблема? Ще съм много благодарен ако някой ми помогне.
  14. Искам да допълня за видеокартата geforce мисля че няма да е от драйвърите защото когато съм ги махнал и сложа картата PC тръгва и разпознава че има ново устройство. Без да слагам драйвъри като го рестартирам вече неще да зарежда. Значи слагам я тръгва с нея след рестарт не иска. Пробвах различни драйвъри но няма ефект. Както казах махам старата слагам новата познавя я слагам дайвъри работи си перфектно и след рестарт чува се дълго изпиукване започва да зарежда нещо ама на екрана нищо не се появява и запозва да мига лампичката на монитора. Пробвах да го оставя и след малко да го пусна същото нетръгва. дали е от настойките в биоса незнам захранването мисля че отговаря на изискванията. моля за помощ?
  15. мерси ще пробвам с тези драйвери. А относно памета двустрана е новата но като махнах старата и сложих новата на нейното място комютъра въобще неискаше да тръгне само пюкаше. А като сложих 2-те тръгва компа но само 128 познава.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.