Премини към съдържанието

svetdd

Потребител
 • Публикации

  54
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

13 Добра репутация

Всичко за svetdd

 • Титла
  Редовен потребител

Информация

 • Пол
  Мъж

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. Здравейте, въпросното нещо: Web Search feed.sonic-search.com се зарежда във всеки браузер като стартова страница, няма изтриване и има блокове със порно. Не че е лошо, но ако искам да гледам ще гледам не е там въпроса. Качено при теглене на някакъв шрифт....със отмятане на опции, една от която е била да се разреши качването на въпросната скрита програма. Ще приложа скрен за да бъда по-ясен. Търся помощ как да я премахна. Благодаря Ви!
 2. svetdd

  Проблем с Xerox Phaser 3116

  Две години по-късно...проблема дойде отново. Чистих на всички възможни места, прегледах ръководството и не мога да отстраня проблема. При поемане на хартията от бункера.....машината спира. Има тонер, хартия....ток да те убие, гориво да те удави, както казват шофьорите....и нищо. Когато отворя бункера и го затворя червения диод угасва, но всичко се повтаря след това. Има ли място където разбират от тези машини?
 3. Не от съпорта на ПейПал, от този на сайта, не не съм решил, че се шегуват, а направих експеримент дали проблема не е в следствия на българското айпи.
 4. Искам да ви уверя, че пробвах и влязох с ЮЕС АйПи и...нямах проблем с производителността, нито със сигурността /поне засега :)/ но не получих желания от мен ефект. Имам проблем пазарувайки от американски сайт-не ме допуска да платя с пейпал, това от няколко дни, говорих със съпорта им, те ме увериха, че имат технически проблем, но аз все пак реших да проверя дали не е от моето АйПи в България, оказа се, че и със щатското проблема е на лице! Благодаря на всички за отговорите....всъщност ползването на друго АъПи не е незаконно презполагам!?
 5. Здравейте, интересува ме как ще се отрази на сигурността на моето ПС ако влизам в американски сайтове чрез US IP, което мога да си настоя от Ю-Тюб да речем, или ако си заплатя абонамент....Знам за доста рестрикции по отношение на не ЮС ИП-тата, но нищо повече. Благодаря предварително!
 6. svetdd

  Проблем с Xerox Phaser 3116

  Благодаря ти сърдечно, на стр. 87 открих проблема....зацапване, благодаря отново
 7. Здравейте, принтера е Xerox Phaser 3116, най-неочаквано ми прави проблеми, използвам го без проблем окоро 4-5 години, дали му е дошло времето или може нещо да се направи не знам, затова се обръщам към Вас: При пускане на страница за печат, машината тръгва, поема хартията и спира. Светва един червен диод под символ представляващ един квадрат вътре с 1 и 0 /да не би това да значи проблем на софтуерно ниво-а не съм преинсталирал драйвери и не знам дали ще даде отражение.../ При отваряне на вратичките за тонера или отзад на корпуса понякога излиза страницата, но това не е рашение, възможно ли е някъде да има зацапан датчик или друго място. Рестартирах системата-уиндоус 7/64 битов, самия принтер, но без успех. Някой да му хрумва нещо приятели?
 8. В интерес на истината несъм......дали........ех изключвам го, благодаря за съвета, напълно е възможно.
 9. ОК за темата, макар че може и да не се заяждаш, смених езика за не-уникод програми и нещата се оправиха. Има ли начин от друго място да се сменя кодовата таблица освен от рег.настройки в контрол панела?
 10. ...е странни силно казано. Когато чатя или пиша нещо на лаптора:acer aspire 5738zg-страхотна машина на добра цена-според скромното ми мнение, се случват неща от рода...отварям друг активен прозорец или се връщам по-напред в текста и продължавам да пиша там или стартирам някакво неотворено приложение. Мислех си данеби да правя неволно някоя клавишна комбинация или нещо такова. Не ми е ясно с Уйн 7 съм.
 11. Здравей, накара ме да се загледам по-подробно и открих къде ми и пропуска....бях дал енглиш като език за четене на не-уникод текстове. Мерси и успех.
 12. Става дума за Уин 7. Когато тегля субтетри или файлове на български, системата ми показва маймуница. Уж правих настройки за езика, но имам проблем. Ето ще ви покажа част от текстови файл: "1 00:00:07,696 --> 00:00:12,039 Ïðåäè ãîäèíà æèâîòúò ìè ñå ñðèíà. 2 00:00:12,199 --> 00:00:17,519 Áÿõ èçòîùåíà îò ðàáîòà, áàùà ìè ïî÷èíà âíåçàïíî, 3 00:00:17,654 --> 00:00:21,703 à îòíîøåíèÿòà ìè ñ õîðàòà áÿõà îáòåãíàòè." ....а когато пусна филмчето субтитрите излизат кориктно. Сигурно е елементарно, но аз не мога да си помогна.
 13. Да стандартна на ХР кажете какви настройки да направя на торент-клиента моля!
 14. Възможно ли е при вкл. стена на уйндоус ХР да се теглят файлове с уторент-а?
 15. Трябва ми да имам последните ъпдейти на уйндоус? Дава ми грешка след валидиране на копието....и с това копие, което изтеглих по Ваша препоръка от сайта Ви Не бях си ъпдейтвал уйн-а отдавана, сега го направих от ауто ъпдейт-а и инсталирах програмата, приятна вечер и благодаря още веднъж
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...