Премини към съдържанието

B-boy/StyLe/

HJT Team
 • Публикации

  20876
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  41

B-boy/StyLe/ е топ потребител на 9 януари 2016

B-boy/StyLe/ имаше най-много харесвания

Харесвания

20083 Без думи сме

Всичко за B-boy/StyLe/

 • Титла
  FFreestyleRR
 • Рожден ден 13.12.1983

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  Electric City

Контакти

 • Skype
  само на Л.С.
 • Интернет сайт
  http://

Последни посетители

130613 прегледа на профила
 1. B-boy/StyLe/

  Записване на Audio CD

  И двете могат да добавят паузи...дори в линковете е описано ама кой да чете.
 2. B-boy/StyLe/

  Записване на Audio CD

  Burnaware също е добра и безплатна: http://www.burnaware.com/help/audio-cd.html Друга добра безплатна е imgBurn: http://forum.imgburn.com/index.php?/topic/5555-how-to-write-an-audio-cd-from-music-files-using-imgburn/
 3. B-boy/StyLe/

  Системата ми е инфектирана

  Мисля, че сме почти готови: Пропуснал съм да изтрия една опасна планирана задача: СТЪПКА 1 Изтеглете fixlist.txt и го запазете на в папката, където сте свалили FRST64.exe (на десктопа) Стартирайте FRST64.exe и натиснете бутона Fix веднъж! След като приключи няма да се наложи рестарт най-вероятно. Публикувайте лог файла - fixlog.txt, който ще се създаде след работата на програмата. СТЪПКА 2 В търсачката на Windows въведете CMD.exe => кликнете с десен бутон върху него и изберете Run as administrator. Въведете командата и натиснете Enter. cleanmgr.exe /sageset Сложете всички отметки на новопоявилия се прозорец и натиснете OK. След това в CMD.exe въведете командата: cleanmgr Натиснете Enter, изберете системния дял (ако не е избран по подразбиране) и изберете OK. Изчакайте проверката да завърши, сложете всички отметки, натиснете OK и след това на новия прозорец изберете Delete Files. Изчакайте да приключи. Това трябва да изтрие остатъци като следната папка (C:\$WINDOWS.~BT) СТЪПКА 3 За да премахнем Farbar Recovery Scan Tool направете следното: Преименувайте изпълнимия файл FRST64.exe на Uninstall.exe. => Кликнете с десен бутон на мишката върху Uninstall.exe и изберете Run as administrator. Ще бъдете уведомени, че трябва да рестартирате системата, за да изтриете инструмента. След рестарта инструмента и прилежащите към него файлове ще бъдат изтрити. Поздрави и спокойни почивни дни!
 4. B-boy/StyLe/

  Системата ми е инфектирана

  Здравейте, Ами в шота, който сте дали се вижда, че това е програма за почистване на временни файлове Ashampoo Drive Cleaner (алтернативата на Ashampoo на CCleaner), а не антивирусна програма. Това, че са изтрити 1000 файла, не означава, че са били зловредни. Просто кеш файлове натрупани с времето. Лог файла се е изпълнил коректно с изключение на последната команда, защото съм объркал една буква. Това е поправимо. Само за теста преименувайте kirka64.exe обратно на FRST64.exe и пробвайте да направите нова проверка в нормален режим и ако е успешна значи сме на прав път. След това прикачете новите лог файлове - FRST.txt и Addition.txt. Поздрави!
 5. B-boy/StyLe/

  Системата ми е инфектирана

  С какво сте мъчили и защо след като имате вече тема? С тези изтрити хиляди неща е възможно и да са нанесени непоправими щети по Операционната Система. Не е зле да предоставите лог файла от проверката с това, с което сте сканирали. И как след като ги е изтрила накрая уж не е успяла...искате да кажете, че проблема е останал след почистването или не е могла да изтрие нито един от намерените файлове..Не става ясно. И защо сте пускали инструменти за оптимизация като този на Ashampoo. Той с какво ще помогне за решаването на проблема? Голяма каша сте сътворили. Ми радвам се, че ви е било забавно. С оглед на това с какви инструменти сте си напълнили системата не е изненада, че системата ви е била заразена. Иначе никой не е длъжен да стои по нощите за да ви решава проблемите. Това е форум и всичко е на свободна практика. Като не ви се чака и не сте доволни от услугите ни защо пускате тема въобще? Защото всеки пост в този раздел трябва първо да се одобри от модератор. Това е специализиран раздел и не може всеки да пише каквото му падне. Колкото за рекламите, това си е ваше решение. Аз не мога да ви кажа дали да ги блокирате или не. Като цяло инсталирането на добавка за блокиране на реклами е препоръчително, защото има и доста натрапчиви реклами, но вече вие си решавате. Така или иначе аз не видях наличието на стотици зарази в системата. Даже по-скоро бих казал, че системата ви е задръстена с боклуци и нежелан софтуер, отколкото със зловреден такъв. Изтеглете fixlist.txt и го запазете на в папката, където сте свалили kirka64.exe (на десктопа) Стартирайте kirka64.exe и натиснете бутона Fix веднъж! След като приключи, ако ви поиска рестарт - съгласете се. След рестарта публикувайте лог файла - fixlog.txt, който ще се създаде след работата на програмата. Внимание: Скрипта е създаден за текущата система. Да не се ползва за други системи с подобни проблеми! Пишете как е положението след скрипта! Поздрави!
 6. B-boy/StyLe/

  Malware Detected

  Чудесно: За да премахнем Farbar Recovery Scan Tool направете следното: Преименувайте изпълнимия файл FRST.exe на Uninstall.exe. => Кликнете с десен бутон на мишката върху Uninstall.exe и изберете Run as administrator. Ще бъдете уведомени, че трябва да рестартирате системата, за да изтриете инструмента. След рестарта инструмента и прилежащите към него файлове ще бъдат изтрити. Поздрави и спокойни почивни дни!
 7. B-boy/StyLe/

  Malware Detected

  Изглежда наред. Има само някои остатъци от RelevantKnowledge: Изтеглете fixlist.txt и го запазете на в папката, където сте свалили FRST64.exe преименуван на проба64.exe (в папката C:\Users\kalin\Desktop\проба64.exe или иначе казано на десктопа). Стартирайте проба64.exe и натиснете бутона Fix веднъж! След като приключи, ако ви поиска рестарт - съгласете се. След рестарта публикувайте лог файла - fixlog.txt, който ще се създаде след работата на програмата. Внимание: Скрипта е създаден за текущата система. Да не се ползва за други системи с подобни проблеми! Пишете как е положението след скрипта! ;) Поздрави!
 8. B-boy/StyLe/

  Системата ми е инфектирана

  Вижте дали можете да изтеглите този архив => https://ndox.abv.bg/download?id=c4ecf16756 Разархивирайте го и стартирайте exe файла според това колко битова е Операционната Система. За 32 битовата версия стартирайте kirka.exe, за x64 битовата съответно kirka64.exe Ако се получи, направете проверката и прикачете резултатите. Ако не се получи ще пробваме други варианти. Поздрави!
 9. Дори след като казах, че съм отварял сайта без добавки и с напълно спрени защити?
 10. Е то всеки има право да вярва и ползва каквото си иска и каквото мисли, че му върши работа. Не знам кой какво лови, но определено аз нямам проблеми при посещение на сайта дори с изключени защити. Не е зле да си проверите вътрешните мрежи, преносими устройства и прочие. Тествайте и с добавка като Ublock Origin + NoCoin списъка или направо тествайте следния инструмент: https://www.heidef.com/products/mineroff/index.html
 11. B-boy/StyLe/

  Malware Detected

  Здравейте, Видях, че имате инсталиран RevoUninstaller, може да ползвате и него, но в момента нямам инструкции за него, а съм на работа и не мога да напиша такива в момента. Затова ако не сте работили с Revo направете следното: СТЪПКА 1 Изтеглете програмата GeekUninstaller и я запазете на десктопа. Разархивирайте я и стартирайте файла geek.exe От списъка намерете RelevantKnowledge (примера е за Mozilla Firefox, но това е просто за показно). Кликнете с десен бутон върху програмата и изберете Force Removal След края на инсталацията ще се отвори прозорец подканващ ви да премахнете всички остатъци от програмата (ако има такива, ако няма този прозорец няма да се появи): Пример за Mozilla браузъра: Уверете се, че всички редове са маркирани и натиснете бутона Finish за да изтриете останките от програмата. СТЪПКА 2 Направете нова проверка с FRST и прикачете новите лог файлове - FRST.txt и Addition.txt (и двата). Поздрави!
 12. B-boy/StyLe/

  Malware Detected

  Здравейте, Първия лог файл е непълен. Моля прикачете целия лог файл FRST.txt Каква лента сте върнали? Искате да кажете системата? С System Restore? Никъде в оригиналния пост не сте споменали FT_prog? Защо изведнъж решихте, че е от нея? А иначе дори в непълния лог видях къде се корени проблема...странно е защо съобщението според вас вече не се появява, а трябва да се появява, защото заразата си стои. Трябва да деинсталирате => RelevantKnowledge приложението. Windows Defender е засичал точно нея (а тя продължава да е активна) и ще се обади отново: Поздрави!
 13. B-boy/StyLe/

  Malware Detected

  Здравейте, Пуснете една проверка с FRST, както е описано тук и прикачете лог файловете: Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега?
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.