Премини към съдържанието

Fixt00l

Потребител
 • Публикации

  2269
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  2

Всичко публикувано от Fixt00l

 1. Здравейте! След рекордният теч на 33 000 лични карти от ДСК, и юридическите съвети да си сменим картите, се зарекох да не си давам картата в банка. В ПИБ винаги минавам с паспорт, обаче във въпросните "банки" получих заплахи. Една... в ДСК ми каза, че ще ми обяви личната карта за открадната, и изтри копието от системата. После получавам...От ДСК ми изпратиха писмо по куриер, че не представя ли "официален документ - лична карта", ще ме обвинят в пране на парѝ. Днес в Райфайзен оня по телефона ми каза, че в момента четял Закона, и там пишело как това не е документ за самоличност. От самото начало го предупредих, че и аз записвам разговора - качвам го тук, за да се посмеете добре. Накарах го да си повтори името - оная затвори и се скри като мишка. След сума ти прокурорски жалби се стигна до разпит в МВР, а заканителните писма станаха по-тежки. Десетки банкови обаждания и жалби до банката, записани разговори - не помогнаха. Защо са им на тях клиенти, като според официалната информация световните банки са изпрали 2 трилиона долара? Бърза справка със страницата на ВАС показва колко пъти ДСК е била осъдена за надписани лихви за петцифрени суми. Пфхаха... Защо да не обиколя банките и която откаже паспорт, да не уведомя властите...От векове има призиви за защита срещу банкстерите. Въобразиха си, че са държава в държава и че могат да изземват функции и власт. Конкретно лична карта имат право да изискват само държавните институции, а не частните. Най-обичам, когато някоя лелка ми хвърли паспорта и каже, че "туй е за навънка, не е за България", хахаха... Май трябва да ги обиколя всичките, с паспорта и адресното удостоверение от ЕСГРАОН, и откажат ли - сигнал до компетентните органи. Няма да се научат иначе тия изедници... Чл. 2. (Изм. - ДВ, бр. 82 от 2009 г.) Българските лични документи са собственост на държавата. ЧЛ. 13. 4) (Нова - ДВ, бр. 108 от 2000 г., в сила от 29.12.2000 г., предишна ал. 3, изм. - ДВ, бр. 60 от 2020 г., в сила от 02.08.2021 г.) Удостоверяването на самоличността на българските граждани може да става с всеки от документите по ал. 1 - 3. Чл. 34. (2) Паспортът е основен идентификационен документ за самоличност на българските граждани и на територията на Република България.
 2. Бай Стефан не яде такива неща - месо си позволявам само от риба, а всякакви сладкиши ги отбягвам активно.Дават фалшиво чувство за ситост и енергия, и много лошо научават организма...Така той си тича по " тънката лайсна ", не разгражда мазнини и прочие - след като наготово му се дава сладка енергия...За другите ястия се притеснявам да кажа и да кача снимки, защото са доста обикновени и по всички правила на разделното хранене.
 3. Моето меню си е едно и също цяла седмица - 600ml специален чай за закуска, сварени яйца за обяд, а за вечеря - червена леща с два вида лук ( не казвам с какви подправки ), пресни кълнове и още една зърнена култура.Ето снимка, днес е без кълнове и само леща, че се подготвям за старта на сезона и имам да свалям 8 кг :
 4. Повръща ми се от такива безотговорни хора...
 5. Аз ям стопроцентово сирене, понякога яйца или рибно филе - не съм вегетарианец, просто не съм хамел да набивам кИбаПчИта и други подобия на мръвка.
 6. Опитай, ще се изненадаш от естествения вкус на природа, ако мога така да се изразя.И кой е казал, че е само за спортисти...Относно мръвката - ако не искаш да си тровиш с организма с гнусна пикочна киселина и животински адреналин - по-добре не яж месо, освен риба, разбира се.Всеки организъм заслужава ценните вещества, които има и в двете храни.Просото ми идва тежко само по себе си, а в комбинацията с червената леща, която не нагарча и не тежи като кафявата ( заради люспите ) - е върхът.Дори има слухове, че хора с колит и прочие стомашни проблеми нямат проблем да ядат това.
 7. Нека да се похваля и аз...Хората, които обичат да измъчват организма си с повече от един тежък спорт, ще останат приятно изненадани от мощното въздействие на това ястие - 120 грама белено просо, 250 грама червена леща, 4.5 литра вода, 2 лъжици сол и 2 лъжици риган ( нищо друго, и без мазнина).Евтино, лесно смилаемо, и предоставя мощен запас от всякакви микроелементи, витамини и прочие.Дори без хляб...Съжалявам за лошата снимка, но занимавката иначе идва твърде голяма. http://www.picvalley...nivssm5Tlqr.JPG
 8. Това е основната разлика - човекът има някакво чувство за чест, достойнство и справедливост, а нисшите помияри нямат, и нападат пу*кенската, много срещу един.Човек не може да ползва " естествен климатик " и да си отвори прозореца, защото дори с индустриални антифони не може да се спи, да не говорим за мръсотията и нападенията им.Ако не бе толкова скъпо начинание, до едно щях да ги изтрепя.Хората наистина поемат справедливостта в свои ръце, а овцете търпят.Смърт за всички законни убийци на 4 лапи трябва, и бой по капачките на всеки предател на човешкия род, за да куца с месеци и на всяка стъпка да си припомня откъде произлиза и къде принадлежи.В България освен диктатура няма друг начин, нито някога е имало - манталитет...Няма да забравя колко пъти съм отървал беззащитни хора, най-често жени, от глутници.Дори газов пистолет в лицето им не помага, но един мощен roundhouse ритник запраща водача им надалеч, и другите бягат като овце, макар да идат като тигри.Рекордът ми - глутница от 13 кучета, която разгоних, нападнала жена на средна възраст до бившата Рибна борса.
 9. С усмивка ви четох да си чешете професорските езици, а толкова ли никой не се сети да препоръча на човека да пробва с друг кабел ?! Например, нещо такова... USB Y-type cable : Ако авторът е от Варна и региона, съм готов да му услужа с такъв.
 10. Огромен плюс на програмата е изкарването на DTS през оптичен кабел от лаптоп, например.Но ме разочарова това, че почти никога не пуска m2ts файлове, отделно често размацва през няколко секунди в много цветове, особено на Hd video, това го видях на няколко лаптопа.Сменях кодеците, и пак - на какво може да се дължи ?
 11. Fixt00l

  Какво и къде спортувате?

  Шапка ти свалям, бе, баце ... Аз спортувам напоследък шосейно колоездене, с оглед на коренно различното натоварване и дишане при бойните спортове (които също спортувам, но вече само любителски).С оглед на здравословното състояние на организма, това е отлична комбинация и за калциране на костите, и за сърце, бели дробове и за отмора на всякаква отрицателна енергия, което поддържа полевата форма чиста.
 12. Ех, платените клакьори край нямат...Всяка тема се използва заради тях да бъде опетнена...Ами какво да кажем за унищожените, БЕЗЦЕННИ български гори и природа, ами бензиностанциите, които не отчитаха и лев преди новите наредби, ами закона за затвор срещу предлагащия подкуп (че да не може да им направят капан)...Спрете да се излагате, хора, и се въздържайте към темата.
 13. Ами, колеги, живейте здравословно и спортувайте редовно, ходете пеша и карайте велосипед, вместо да се ходи с автомобил до WC, вечеряйте рано и строго подбирайте храната си, и два пъти дневно само яжте - и е почти сигурно, че няма да ви трябва линейка.Не го ли правите - един ден ще ви липсва горчиво тази пропусната възможност.Вместо да се възмущаваме, нека вземем нещата в свои ръце.На Ганю и петцифрена заплата да му дават, пак ще е недоволен и ще е ПАРА-медик, както казаха по-горе.Манталитет...Чели сме хиляди случаи на небрежен персонал, а медсестрите човъркат човека с инжекция, без да го събудят и са нагли.Усещайте се овреме.
 14. Доста полезна статия е тази, силно ви я препоръчвам.Най-много се смея, когато някой " изяжда " запетайките, особено преди и след обръщение, когато има и междуметия, възклицания и така нататък. " Ах, ти, котарако ! "
 15. Fixt00l

  Проблем със Sony Vaio

  Такова аматьорско изказване от години не съм чел, препоръчвам на Йордан-off to (цензура) off към трети клас и да си научи правописа, а после да навлиза в технически води.Има десетки марки, които разни лумпени и техно-инвалиди не знаят.Можеш да попиташ lz4jw колко е " качествена " техниката на Sony, и спри да лъжеш автора най-сетне със съветите си на 12-годишен.Един истински специалист няма право да бъде пристрастно фенче, защото нещата се обръщат по-бързо от колело.Той е неутрален, и гледа факти, и други неща, но не смятам да отварям очите на някакъв n00b. Авторът може да се обади в краен случай на Стемо.Макар да имам ужасно мнение за тях, и с право, нямам какво друго да му препоръчам в момента.Може да се обади и на Plesio, които имат добър сервиз в София.
 16. Fixt00l

  Проблем със Sony Vaio

  Ххахахахахаха, чакай, че почервенях от хилеж...Компютър с периферия за 5 000 лв, а нямам да си купя за лаптоп? Хайде, глашатаите, дето лаптоп не са помирисвали, да не се обаждат.Съвсем ясно написах, че някакви си лепенки са чисто и просто гола вода.А ти прочети още веднъж какво точнос и написал, което потвърждава думите ми.Това, което казваш за преинсталация, е връх на аматьорщината, учтиво ще те помоля да не вредиш на човека и да си обираш крушите от тая тема.Все едно докторът да ти отреже крака, за да види дали здравето ти е влошено от него Съветвам авторът да пробва някое livecd/usb, например Dreamlinux или Windows XP PE, и да не си човърка по компютъра.Не стане ли и това, ще трябва да се намеси хардуеърен Енжинер, тоест - сервиз.
 17. Такова нещо като " демек " няма в родния ни език, има " тоест ", това не ти е турски форум ! Относно картата ти, сигурен ли си, че нацелваш правилните 3 от 6 букси ? Когато ги свързваш поетапно, например първо предни, после center / subwoofer, проверяваш ли дали един по един са наред? Трето, ако имаш видеокарта с аудио, забранил ли си го в device manager, например Ati HDMI Audio ?
 18. Fixt00l

  Проблем със Sony Vaio

  Sony наистина е боклук, и който ти го е казал, си разбира от работата.Причините за това са много, една от които е безмерната им алчност и желание за господство, с жалките им формати като Memory stick, които са адски неизгодни и неспособни като конкуренция.Те лепят лепенки, както казва the_professor, и не произвеждат нищо по лаптопите си.Отделно цената им е такава, че падам от хилеж, като ги видя-лаптоп за 3300 с Intel X3100...По темата сега - не е зле да дадеш повече информация, например точния модел.Когато се захранва от щепсела, дава ли ти иконка в лентата за задачи (taskbar, до часовника), че се зарежда?Показва ли ти някакви статистически данни, например колко процента остават ? Някакви промени в power options опита ли (Balanced, entertainment, performance)? И ще трябва да пробваш твоята батерия на друг лаптоп, или друга батерия на твоя лаптоп, които са съвместими, то си пише коя батерия какви данни има.
 19. Fixt00l

  Технополис - мошеници

  След като е най-на сметка, трябва да знаеш, че няма да ти дадат по-хубав, ако наистина този е бил най-изгоден.Не може ли да си го оставиш, а после да добавиш някое бюджетно решение на PCI-E, например 4770 втора употреба ?
 20. Fixt00l

  Технополис - мошеници

  Защо не пуснеш по един Futuremark, за да видиш, че съм прав? Мислиш ли, че няма да ти върви и на 3100? Защо не опиташ? И защо не поискаш в замяна компютър с вградено видео от Ati или nVidia ?
 21. Fixt00l

  Технополис - мошеници

  Колега - съфорумец kai_99, аз ще си позволя да задам друг въпрос... Каква е разликата дали е 3100 или 4500, след като и двата модела са толкова жалки като производителност, че отсега да отпишеш всякакви 3D игри ? ! Ако цената и другите параметри по компютъра те устройва, запази си го, нищичко няма да спечелиш като производителност.Всяка една вградена видеокарта на Ati или неВидя е далеч по-добра от всяка една интелска, обикновено в пъти.
 22. Fixt00l

  хотел без деца?!

  Напълно подкрепям, има много лесен начин - започвате да тормозите гнусните зверчета, които са престанали да бъдат деца, и ефектът е стопроцентово гарантиран на първия опит още.Никой не рита срещу ръжена, нека видим тогава наглите родители как ще докажат каквото и да било срещу вас.По темата - малки хотелчета търсете, та дори и двузвездни.Има ли значение типът хотел, дали е на море, или на планина ?
 23. Съгласен съм, а за момента понасям само птиче месо.Опитах заешко...няма да коментирам.Свинското знам откъде идва - от циганските махали (проверено), където прасетата са по-черни от нощта от мръсотия.
 24. Fixt00l

  хотел без деца?!

  Къщи / вили за гости, които се наемат, може и да гарантират тишина.Но все пак, темата е за хотел, а не за селски туризъм, авторската си решава.
 25. Ами, животът си е твой, яж си рога, копита, изпражнения, мишки, кучета, и всичко друго, смесено в каймата, а за бойните роботи и за тия, които работят като за шестима, не се тревожи.Преди векове не е имало измекярски химии и технологии, всичко е било екологично, и вкусно, чак сега май се усеща разграничаването.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване