Премини към съдържанието

Traxex

Потребител
  • Публикации

    70
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

7 Неутрална репутация

Всичко за Traxex

  • Титла
    Редовен потребител

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

  1. Оборудването ми е не е било променяно никога. Както и да е мисля, че темата е приключена. Благодаря на всички!
  2. Операционната система е Windows 7, а компютъра е доста стар, но както казах, преди месеци, скоростта беше 70-80 Mbps, имало е и времена, в които е достигала 90+. Ъпдейтите на операционната система съм ги спрял преди 6-7 години, че и повече, Не е актуализирано нищо. Теста го правя с Мозила, но ще пробвам и с друг браузър. Edit: Пробвах с Хром - ефектът е същия, но... Пробвах с приложението, което @DarkEdge показа и... Download 82,63 Upload 94,08. Явно браузърите спичат... И последен въпрос - понякога си пускам тест за Ping към Gateway-а на доставчика и това, което правя е следното: P
  3. Компютъра е свързан към WiFi рутер, а телефона го пускам, като го свържа към рутера, със същия интернет. Рутера е TOTO Link, а антивирусната ми е Avira, но съм с нея от 10 години, а проблема се появи преди няколко месеца. Все пак ще пробвам без нея. Като вкарам кабела директно в компютъра, скоростта се вдига, но съвсем малко, може би с около 5 Mpps. Като си пусна някой филм да тегля, тегля с 8-10 MB - нямам проблем с това. Edit: Току-що пробвах със спряна антивирусна и ефектът е същия - 29,98 Mbps.
  4. Здравейте. От известно време се случва така, че когато пусна тест на интернета в Speedtest, резултатите са не такива, каквито очаквам да бъдат. Но тези резултатите са такива само на компютъра. Компютъра е настолен и е вързан директно с кабел към рутера. Не мога да кажа, че интернета ми е бавен, но ме дразнят самите резултати, а именнно - Download 30-40 Mbps. Upload-а е добре - около 90 Mbps. В същото време обаче, пускам същия тест на телефона, към същия сървър и резутлата е около 70 Mbps. Не си спомням да съм барал нещо по настройки или каквото и да било. Може ли някой да обясни то
  5. Така... Дерегистрирането на библиотеката не помогна, не присъстваше и в msconfig, но най-после проблема сякаш е решен. Минах през доста глупави перипетии - трябваше да си дам права за фул контрол, даваше ми някакви грешни, но най-после успях. Промених името на gameux.dll (сложих няколко черти, за да знам че съм правил нещо) и сега rundll32.exe не се стартира, със стартирането на играта. Мисля, че всичко е точно. Благодаря на всички, които се опитаха да помогнат, както и на тези, които не ми обясняваха колко стар и смотан ми е процесора, че вече чак е и за боклука. Този компютър все още подкарв
  6. Дерегситрирах gameux.dll, но библиотеката rundll32.exe се стартира отново и пак от същото място. C:\Windows\system32\rundll32.exe C:\Windows\system32\gameux.dll,GameUXShim {63dc63d0-97d3-4590-9ed7-3a682fc118df};E:\Games\Стратегии\Warcraft III 1.26 - RGC\Frozen Throne.exe;2504
  7. Да, процеса се стартира от папката, от която трябва, но не присъства в процесите, които се стартират със стартирането на Windows 7 - в msconfig и ще пробвам нещо друго... Иначе, rundll32.exe действително е свързан с библиотеката gameux.dll, която shark_turboto спомена по-долу. Сега ще поразровя още.
  8. А за какво точно служи и какво се случва тогава, когато го спра ръчно? Защото го спрях 2 пъти и FPS-а се оправи, а нямах никакви проблеми с играта, от самото изключване на dll-а.
  9. Здравейте отново, приятели. Нямам намерение да възобновявам темата или да навлизам в спорове, просто искам да ви информирам, че проблема наистина се оказа Rundll.exe, който се стартира със стартирането на играта, но след като вляза в играта и го премахна от монитор на ресурсите, нямам никакъв фрийз и FPS-а е добре. При мен остава въпроса защо този процес изведнъж е започнал да се стартира и да ми създава проблеми, след като играта я играя от много години и преди не го е имало... Е, все пак безкрайно стария ми процесор все още върши работата, за която го ползвам.
  10. Сега в момента се движи между 8% и 16%, докато пиша тук. Както и да е, явно изведнъж е решил да се прецака... Благодаря на всички за помощта!
  11. Просто не го ползвам за нищо особено, затова и ми върши работа. Вкъщи влизам само в интернет и Уаркрафт. Да се върна на Уаркрафта - преди да се появи проблема с натоварването, си държеше 60 FPS и нямаше никакъв проблем. Още нещо - объркал съм се с rundll, защото PID всъщност е Process ID, а аз ги подредих по PID. Сега обаче видях, че това всъщност е номер на процеса. Оказва се, че не знам какво натоварва процесора. Да, стар е, но щом подкарва няколко различни софтуера за чертане, не виждам защо ще има проблем с една доста стара игра, която няма особени изисквания и която е вървяла перфектно до
  12. Да, пропуснах да спомена за конфигурацията. Слабичък и стар е, но до скоро работеше доста добре. Intel Pentium E2180 - 2GHz; 2 GB RAM; Video - GT8600 Windows 7 - 32 бита. Сега процеса го няма, но натоварването отново е около 50%.
  13. Здравейте, приятели! От няколко дни забелязвам, че когато играя Warcraft III: Frozen Throne, FPS-а ми пада до 20-25 и е доста неприятно да се играе. Пуснах таск мениджъра, после влязох в монитора на ресурсите и установих, че процесора ми е на 50%, дори когато не съм пуснал нищо и съм на десктопа. Подредих процесите и видях, че има един, който товари доста повече от останалите - rundll, само че не съм сигурен дали беше rundll.exe или rundll32.exe. Спрях процеса и процентите моментално спаднаха до 1. Какво мога да направя според вас? Благодаря!
  14. Traxex

    Проблем с HTC Desire 500

    Ами доколкото прочетох, това е необходимо, за да си сложа нов софтуер. Не е ли така?
  15. Traxex

    Проблем с HTC Desire 500

    Има малко развитие по темата, но пак съм в задънена улица. Тръгнах да сменям софтуера на телефона, като преди това трябваше да го отключа, като следвах стъпките, които са написани в сайта на HTC. Първо изтеглих необходимите "инструменти", после написах каквото трябва в CMD, след което генерирах бинарен код, който също въведох в CMD. Стигнах до там, че телефона ме пита дали съм сигурен, че искам да го отключа. Отивам на "YES", посредством бутоните за звука, но когато съм на "YES", не мога да потвърдя, че искам да го отключи, не се случва нищо. Ако отида на "NO", там ме разбира и се връща назад.
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване