Премини към съдържанието

nikolela

Потребител
 • Публикации

  3238
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от nikolela

 1. Не му е харесало видеокартата ти. Каква е тя?
 2. Във всяко МВР си има стая с надпис КАТ. Там се плащат и глоби за нарушения по пътищата.
 3. Тази Айда не показва вярно на нищо. Опитай с друга програма за мониторинг, че с тази показанията са повече от ъпсурдни.
 4. nikolela

  Балон на гума.

  Емо, Виж на снимката, колко е нацепен каучука. Вярно, че гумата е за боклука, но се продава на потребителя рискувайки животи. Виждал ли си автокъщите в монтанско на какво ниво са? Приличат на автоморги.
 5. nikolela

  Балон на гума.

  Област габрово е една от най смотаните области от към коли като цяло. трябва противогаз да си сложа, че ми става лошо като карам след някоя кола. Цялата кола е за скраб, кой ще им слага хубави гуми? Нашата държава е без никакви закони.
 6. nikolela

  Балон на гума.

  Не те знам от де си, но при мен гумаджиите нарочно дупчат с нож изхвърлените гуми пред гумаджиите, че стана навик от там да си вземаме годни гуми за каране. Щом държи въздуха, значи става. 😁 Крива гума се кара мека. Така не бие.
 7. nikolela

  Балон на гума.

  Не е голям балона и става за временно каране. Хубаво е да спаднеш двете задни гуми на 1.6 до 1.8 атмосфери. Каучука е вече нацепен и гумите са за боклука. Сменяй ги.
 8. Така е при почти всеки телефон. Първоначално само се зарежда. Отключваш телефона и бършеш от горе на долу. Появява се дълъг списък със активни известия и приложения, които работят в момента. скрулваш почти най от долу, там има три опции как да се свърже телефона. Само зареждане, прехвърляне на снимки и още едно. Избираш каквото ти трябва.
 9. Да тръгне по веригата докато се намери някой, който му издаде документ за бракуван автомобил, с който да отпише колата от данъчното и от кат, че след време ще го боли главата за още разходи и глоби.
 10. Тези простотии с олиото е малко сложна, като е спестена малка подробност. Олиото работи само лятно време или на много топъл мотор. По настоятелните тестери им се наложи да си сложат втори резервоар и с ел. клапан затварят дизеловия и прехвърлят на чисто олио като е подгрято алтернативното гориво и на добре загрят мотор. Онези, които не им се занимава с втори резервоар стигнаха до едно оптимално мешене на малък процент олио към дизела. Всичко друго е провал или е работило временно и е водело до скъпи ремонти. Всеки дизелов мотор носи на добавка към дизела, било то бензин, спирачна течност или олио. Дори в много случаи е полезно.
 11. Нямам нищо от изброените изисквания. 😁
 12. Ако пътуваш така, освен без голям талон, ще останеш и без номера. Следващия който те спре ще ти отнеме и книжката, понеже си караш кола без номера. Аз в моя си град за малко да остана без номера. Направо на място щяха да ги вземат, защото съм забравил да мина голата на преглед. Не виждам какъв им е проблема да ти извадят копие на същия талон, но щом искат кола, която не може да пътува, ще трябва да я возиш на някой автовоз.
 13. Абе, да си сложи едно легло в мазето, той комшията ще го събуди като дойде.
 14. Ех, поне имала черен дроб. 😁
 15. Имало рецепта за самостоятелно отпушване на криво гърло, но не ми се споделя точно с тебе, че ми изглежда грубо и болезнено.
 16. Вече е в стомаха ти. Всеки има едно гърло. Просто салама е преминал през адамовата ябълка без преглъщане. Това причинява болка, която ще мине за няколко часа. Спи си спокойно.
 17. Е как къде, В кривото гърло е. Пила си вода, но тя е отишла в правото гърло. Не знам как се праща вода към кривото гърло. 😱
 18. Раздават се и по Малак, но аз винаги по трупъра. Прочети най от долу тъмната Бастила. По нея и по древан не се раздават дебъфи. Посочвай някой друг. Ако няма друг е прахосан ход на вятъра.
 19. Ако противниковата дбастила раздаде първа дебъфите, твоите герои не дебъфят вече и ти остава да играеш с базов удар. За това се гледа ти да изпревариш и да раздадеш дебъфи преди противниковата. Друг вариант е да имаш по бърз Йода, който да я изпревари. Противниковата и да раздаде никой от твоите не хваща нищо. Много рядко се случва и двете дбастили да раздадат дебъфи, но не знам втората дбастила кой герой посочва за да хванат дебъфи. Вероятно той не е хванал някой важен дебъф и се получава пробив в сигурността.
 20. Малак не е страшен ако не го атакуваш. Като остане сам го млатя с двамата кайловци го стънтват а Екзекутора го трепе с няколко удара. Други колеги бият без проблеми сам Малак с мечета. Трябвамо редовно стънтване или масирана атака от много герои. Геонезийците също правят масирана атака, но не стават. При тях само Спай прави демидж, а това е не достатъчно за повалянето му. Може да се рискува и с Нихилиус, но Малак често го изсмуква него с приоритет още преди да му дойде хода да блъска. Нихила по има шанс ако са 5 героя. На три срещу три е малко безнадеждно.
 21. Тези съвети са ако машината изгасва или няма признак да тръгне. За син екран се правят други неща. Добре си, щом си го смъкнал до там. 😁 Аз не си причинявам такива нерви. Като го видя какво е наредил, пробвам най якия еднократно и ако не стане затварям арената и я отварям за следващия противник. От един месец играя арената с един акаунт. Не върви играта с другите два акаунта. Стигнах до извода, че имат отбори, но не и модове на героите. Имат реликви а не могат да бият и златни противници. Ползвам ги вече за общо благо на гилдията. Деплой на ТБ и разхвърляне на защита по войните. Май и дейлитата за деня вече не правя. Много модове трябват а никакви не се падат. 5 милионен акаунт а има хубави модове за 2 отбора. Втория е почти 2 милиона акаунт а имам модове за 1 отбор. Само моя си акаунт е добре. Там модове имам достатъчно и играта ми се движи чудно. Беше си хубава играта преди да се развия. С времето става много натоварваща и изнервяща. Сега всичко е равностойно, нямаш преимущество, нямаш опция за изненади заради историята.
 22. Поне на 1.4v. Ако искаш опитай без този профил. Аз го махнах и в момента рама ми работи на 2400MHz на 1.2v. Всичко на AUTO. Вероятно проблема идва точно от HMP профила а от там се клоква рама, дори и на зададената честота от производителя. За това като начало опитай без никакъв профил. Деактивирай го. Май година вече работи без клок рама ми. Ако всичко заработи, тогава ще я мъчиш със волтажи и тайминги.
 23. Само при стартиране е проблема. После всичко върви. При рестарт проблеми няма. Може би проблема е точно от HMP профил. В момента моята рам не е зададена на този профил и работи на 2400MHz на 1.2v.
 24. Моята също беше чисто нова. Просто бързо се ориентирах за проблема. Не знам защо става така, може дъното да не пуска това, което пише че пуска като волтаж.
 25. Същите симптоми бяха и при мене. Волтажа над 1.4v Това 1.35 волта захапва за известно време на базовата честота. Година и половина ми работеше рама на 1.52v.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...