Премини към съдържанието

neji7

Потребител
  • Публикации

    37
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

2 Неутрална репутация

Всичко за neji7

  • Титла
    Потребител
  1. Благодарности! Java сега ще го обновя, а що се отнася до FlexType - него въобще не го бях инсталирал аз, човека който го инсталира го смята за ''задължително''... :/ Аз по принцип си ползвам кирилизатора на win-а и нямам проблеми. Отдавна опитах да махна Flex-а, но все остават някакви остатъци... ще потърся начин. Мерси, отново. Весели празници и на вас!
  2. Да, процесора се нормализира. EDIT: Това ли ще бъде?
  3. ^ Редактирах мнението си, извинявам се отново. : )
  4. EDIT: Извинявам се, не съм видял цялото мнение, това по-горе е от ''Run Scan'', а не ''Run Fix'', сега ще го пусна наново. EDIT2: Изпълних script-а, поиска да се рестартира и рестартирах. Сега вече това в цитата е от txt файла който се отвори след като стартира компютъра.
  5. Здравейте. В тази тема The_Reaver ме посъветва направо да направя тема тук, понеже забелязал странни процеси: Дори когато firefox-а не е отворен си стои на 96% - 100%, svchost процесите отдавна ми доварят доста, не знам дали е нормално, Win 7. Между другото след края на scan-а излезе този error:
  6. Същият проблем: ESET нищо не откри, тия svchost нормално ли е да товарят толкова? Иначе и аз съм с wireless, който тия дни постоянно прекъсва и се налага да го изключвам и включвам през 10 мин. За драйвърите не знам, температурите сега ще ги проверя.
  7. Да, nVida е. Иначе ги махах от Control Panel, след няколко такива опита спряха да се инсталират, сега обаче не знам какво да правя - дали ако сваля нови и ги инсталирам ще се появи същия проблем?
  8. Проработи. Деинсталирах ги и след рестарта всичко беше ОК, обаче сега се случва нещо друго странно - когато махна драйвърите в save mode, на следващото включване (т.е. след като се рестартира) ми излиза съобщение, че ''драйвърите ми са инсталирани успешно'' и иска да се рестартира, ако кликна на ОК след рестарта се появява същия проблем - черен екран и т.н., влизам в save mode, махам ги, рестартира се, отново се оправя проблема, но пак същото съобщение, че са инсталирани успешно?
  9. Не съм го ъпдейтвал, активиран е, но не мисля че легално.
  10. От 15-20 минути преди да пусна темата, т.е. около 2 часа, преди това не се е случвало. Кажете ми каква информация би помогнала и ако мога ще я дам.
  11. Благодаря за бързия отговор, това вече го опитах, но не сработи заради следната грешка:
  12. Здравейте! Значи, наложи ми се да изключа компютъра за малко, няколко минути, след като го включих отново всичко си беше наред, до момента в който трябва да се появи самия десктоп. Черен екран. Всичко си зарежда преди това - ''Windows Starting'' екрана, менюто на монитора си работи и си се вижда ясно. Чува се и звук - с безжична връзка съм и има един сигнал, веднага след като се свърже, също някак си се докопах до Media Player-а, от който също си се чува звук. В Safe Mode няма този проблем. Някакви идеи? Благодаря предварително!
  13. neji7

    CMOS Settings wrong

    Да, но после след рестарт пак се сменя.
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване