Премини към съдържанието

A.com

Лига на легендите
 • Публикации

  4867
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

4561 Уникална репутация

10 Последователи

Всичко за A.com

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  Благоевград

Последни посетители

17318 прегледа на профила
 1. Да приемем, че Димитър59 има само един джобен часовник и нищо друго.
 2. Добре. Да приeмем, че си прав, макар че тук пише друго. Как ще разбереш, че си на северния полюс без GPS, електронни устройства и сляпо доверие на хората, които са те завели там?
 3. А как ще разбереш, че си на Северния полюс при плоска Земя без да използваш GPS и разни други съвременни средства? При кълбовидна Земя имаш Северен и Южен полюс. И на двата полюса може да направиш един и същ опит(експеримент), за да установиш дали наистина си на полюса(или някъде много близо до него). Амундсен твърди, че е бил на Южния полюс. Как е разбрал, че се намира на полюса? Ако се чудиш защо питам - има екскурзии до Южния полюс. Ако някой плоскоземец знае как да установи дали наистина се намира на Южния полюс без да използва GPS и други електронни устройства... ще съчетае полезното с приятното и ще остане в историята завинаги.
 4. Да предположим, че отидеш на екскурзия до Южния полюс(организират се такива екскурзии). Как, без GPS и разни други модени джаджи ще разбереш, че наистина си на Южния полюс? Приемаме, че Земята е с кълбовидна форма и обикаля около Слънцето.
 5. Не си мисля така. Нищо не ми пречи да опита.
 6. Направи System Restore и се надявай файлът да се появи.
 7. Ако изпозлваш Notepad++ може да си инсталираш Compare plugin. Иначе, за "по-сложни" файлове и аз използвам WinMerge Portable.
 8. Hard Disk Sentinel може и да изтегли и от ТУК(ако някой има съмнения относно comss.ru.)
 9. A.com

  Потресаваща Българофобия

  Руска изложба в София представи Кирил и Методий като "реформатори на славянската писменост"
 10. A.com

  Азиатски-карате

  В един от родните тракери започнаха доста често да качват филми от "времето на VHS". Качват какви ли не чудесии, може да се сетят за твоя филм.
 11. Защо да е трудно да си го представим този модел? Виж колко приятели на плоската Земя го правят. Ако Земята, като планета се е образувала както го обяснява съвременната наука, то формата ѝ трябва да е кълбовидна, както на всички останали планети и звезди. Но, ако Земята е един огромен метеоритоподобен обект, то формата може да е най-различна, включително и да прилича на кълбо, което си отрязал по екватора и си махнал горната част. Тогава обектът хем е масивен и има гравитация, хем ние живеем на плоска Земя. Не е нужно да е изкуствено създаден. Обаче, до сега работещ модел на плоска Земя, който да обяснява това, което виждаме никой не е дал. Плоскоземците не могат да обяснят движението на Слънцето и Луната, смяната на сезоните, смяната на деня с нощта, лунните и слънчевите затъмнения, разстоянието до Слънцето и Луната и т.н. без да възникнат противоречия между обясненията. Единственото нещо, което е "притеснително" за кълбоземците е това, че наистина виждаме "по-далече отколкото трябва", особено над водна повърхност. Което и ти показа със снимки.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...