Премини към съдържанието

adler88

Потребител
 • Публикации

  562
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

762 Невероятна репутация

Всичко за adler88

 • Титла
  kaldata приятел
 1. Обсъждане на Истанбулската конвенция

  Педрото в белгийска комуналка току що ме снесе на оня мургав дебил с нежен аватар. Значи се чувствам свободен в действията си, вие сте моите свидетели!
 2. Обсъждане на Истанбулската конвенция

  Не бъркай бостана с бостанското плашило. Белгийката е джендърски продукт и носител на човеконенавистната либерална и европейска идеология в не по-малка степен от коя да е обратна пеперудка. Пеерастията не е само в лявата резба, но и в левашкото мислене да изменяш на родината си за шепа белгийски подаяния и милостиня. Магистралните пеперудки, които си изкарват хляба с тялото си, са в пъти по-почтени и честни от тоя маразматичен псевдо-белгиец.
 3. Обсъждане на Истанбулската конвенция

  Дошло е време разделно. Който не е с България, е против България. Ислямските методи нямат общо. Онази пеперудка на белгийска социалка също ме заплаши, а принципът око за око, зъб за зъб не е само ислямски, а библейски!
 4. Обсъждане на Истанбулската конвенция

  Цък. Докладът е приет, и ще бъде разгледан след петъчния намаз.
 5. Обсъждане на Истанбулската конвенция

  Докладвай педро, докладвай. Вписах те в черния списък, от който излизане няма. Честито! Белгия е на 3 часа път, нищо работа...
 6. Обсъждане на Истанбулската конвенция

  За мисиите на НАТО, не знам ти ли повдигна въпроса- погледни внимателно и ще видиш многозначителния израз "временно пребиваващи на територията". Целият смисъл на обръщението към окупаторите се състои в думичката ВРЕМЕННО. Нека се сещат какво се има в предвид, и да си стягат чемоданите, ако не искат да има БУМ, и след бума- един ред кръв, един ред сополи. Че тези бази дето са ги нацвъкали като курешки, привличат някои хора като мухи на мед. Не казвам, че непременно ние ще ги избомбим тези боклуци, но освен нас наоколо се среща и друга велика сила, при това- с ядрено оръжие.
 7. Обсъждане на Истанбулската конвенция

  Не ползвам фейсбук и нямам намерение да си откривам акаунт във фейсбук по разбираеми причини. Ще изпратя директно окончателната версия на текста в пощата на Министерския съвет от анонимен сървър с геолокация на Филипините (да вървят да го търсят), след като събера достатъчно мнения, препоръки и корекции. Дотогава разбира се, всеки може се чувства свободен да изпрати или да не изпрати текста, аргументът за някакви преследвания от страна на властта е несъстоятелен за мнозинството от българите, които са на границата на физическото си оцеляване, и им е все едно дали някой ще ги преследва, или няма да ги преследва.
 8. Обсъждане на Истанбулската конвенция

  Аха, разбрах, ок. Помислих че визираш някой друг, примерно Иран. Тоя с калашника, черния байрак, и бомбите на кръста, си има добри учители- Америка, и Израел. Ние си имаме ватан вместо ятаган и калашник:
 9. Обсъждане на Истанбулската конвенция

  Че то кога е имало разлика между неонацисти и ЛГБТ? Посочи поне една! Поздрав от "бай Талибан" :). Взе ли си калъфче сапун? Не се дърпай, нали си свикнал, и го искаш?
 10. Обсъждане на Истанбулската конвенция

  Вече разпратих текста на проекто-декларацията за отхвърляне на конвенцията до всичките си познати, приятели и роднини в България. Сивият кардинал Румяна Бъчварова ще има честта лично да узнае каква е волята на суверена, и каква политическа, пък и житейска ,съдба й се готви. Поместеният имейл е взет от тук. (r.dilova@government.bg); (MS_register@government.bg)
 11. Обсъждане на Истанбулската конвенция

  Повече от сигурен съм, че в Канада не е имало референдум по този въпрос, пък и изобщо- по всички важни въпроси. То не че тази измислена нация би гласувала против пеерастията, но...режимът в Отава (либерастите на Трюдо) е решил да се застрахова от изненада- промушил е промяната в химна без да пита канадците.
 12. Обсъждане на Истанбулската конвенция

  Не отваряй дума за цивилизация, цивилизацията на запад отдавна е сдала багажа. западът живее в състояние на някакво модерно варварство- добре угоено, егоистко, и извратено. каква цивилизация виждаш в дебели з.дници, лапащи мръвки и купуващи ненужни боклуци на килограм. Докато не им поискаш наказателна отговорност, ще има да чакаш сами да се осъдят, и сами да си сложат въжето на шията. Народният съд от 45-та година да не мислиш, че на времето самите слуги и лакеи на нацистите барабар с онези прекрасни демократи, които са рязали глави, сами са го учредили, и са се самообесили?
 13. Обсъждане на Истанбулската конвенция

  Нека всеки си каже думата, да внесе своите корекции или принципни възражения по този проектен текст за всенародно отхвърляне на истанбулската конвенция: До Министър-председателя на Република България, г-н Бойко Методиев Борисов, До Министри и Коалиционни партньори в Правителството на Република България, До Върховния Конституционен Съд на Република България, До техни превъзходителства, посланици и дипломатически представители на държави, поддържащи дипломатически представителства и мисии в Република България, До Европарламента на Европейския съюз, До представителствата и мисиите на НАТО, намиращи се временно на територията на република България До Главна Прокуратура на Република България. Обръщам се към вас в качеството си на български гражданин, избирател и данъкоплатец, във връзка с така наречената Конвенция на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие, добила мрачна известност като "Истанбулска конвенция". Този антибългарски документ, приет без моето знание и съгласие, представлява незаконен и външен ултиматум моята вяра, ценности и традиции да бъдат анулирани и на тяхно място-въведена диктатура от либерално-джендърен тип. На свой ред конституцията и законите на Република България се подлагат на грубо потъпкване, и не само са сведени до нищожност с всички свои разпоредби за защита от насилието над личността и гражданина, но са фактически отменени в полза на небългарски граждани с психически и други отклонения. Правото ми на суверен е узурпирано. С оглед на всичко това, предвид истинския, а не декларативно заявен и лицемерен преамбюл на въпросната Конвенция, така, както аз като суверен го схващам и разбирам, не и някой друг, който си позволява да говори от мое име, свободно заявявам: Аз отхвърлям истанбулската конвенция и няма да спазвам нито една нейна разпоредба нито сега, нито в бъдеще, нито когато и да било! С това мое свободно волеизявление на суверен си запазвам върховното право за гражданско неподчинение и всякакви форми на съпротива и сваляне на властта при измяна и национално предателство от страна на отделни нейни представители, до сваляне на онзи обществен и държавен строй, който въведе Истанбулската конвенция в основата на своята легитимност. Бъдещето на моята страна се решава от мен и моите деца, а не от чужди идеологически централи, и чужди на българския народ конвенции, институции и посолства!
 14. Обсъждане на Истанбулската конвенция

  Дясното не е ли едно и също и в България, и по света? Вземи от бедния, и дай на богатия- това е квинтесенцията на дясното мислене и дясната политика.
 • Разглеждащи в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.