Премини към съдържанието

Biskata

Потребител
 • Публикации

  1064
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Biskata

 1. Biskata

  Проблем с инсталиране на windows 7.

  Тази серия на Toshiba идва със заключен BIOS само за 8 и 8.1. Ако има нов BIOS, то той оправя този проблем като добавя опция CSM. От Toshiba бяха съобщили, че ще има такава серия, но явно са решили да пуснат нова версия на BIOS, с която добавят опция за инсталация и зареждане на ОС без UEFI.
 2. При мен промяна няма.
 3. За съжаление в момента така правя.
 4. С Chromium 21 и при мен работи т.е. като при Firefox и IE. Но с Последната стабилна версия на Google Chrome 18 не работи. Този протокол за магнитните връзки може ли да се добави ръчно в Google Chrome?
 5. Здрасти, проблема е явен под Windows 8. Проблема между Windows 8 и Google Chrome или поне така мисля. С други браузъри се отварят магнитните връзки. Не мога да намеря как да избера асоциациите в Google Chrome, т.е. да избера с коя програма да се отварят магнитните връзки.
 6. Привет, аз имам същия проблем и установих, че е от браузъра, поне при мен. Ползвам Google Chrome 18. Инсталирах Firefox 12, за да видя дали е от браузъра и под Firefox се отварят магнитните връзки.
 7. Ето тук има всички клавишни комбинации: http://docs.com/IOLP
 8. С каква версия на Windows си и каква версия на Windows 8 си инсталирал на виртуалната машина? Принципно може да се получи проблема, ако версията на хост машината е различна с тази на виртуалната машина, в смисъл хост машината, ако е 32 бита, а виртуалната е 64 бита.
 9. Хубавото и приятно топло време си отиде, мамка му :(

 10. Искам почивка :)

 11. Biskata

  Дъно до 160- 170лв.

  Странно, но проблема се оказа в IDE кабела. Смених новия със стария кабел и проработи. Да им се невидело и тъпите кабели.
 12. Biskata

  Дъно до 160- 170лв.

  Харда ми е SATA. В BIOS как точно мога да разбера дали ползвам Marvell драйвер? Мисля, че не ползвам такъв драйвер, понеже най-малката индикация щеше да бъде като видя инсталиран драйвер под windows.
 13. Biskata

  Дъно до 160- 170лв.

  Здравейте отново. Купих си дъното на GIGABYTE MA790X-UD3P и вече го ползвам. Имам обаче един проблем, не се разпознава записвачката. Записвачката е IDE. Свързана е към захранването и към дъното както трябва и се отваря и затваря, но до там. Идеи къде може да е проблема?
 14. Biskata

  Дъно до 160- 170лв.

  Май това се очертава да бъде. Благодаря на всички за препоръките
 15. Biskata

  Дъно до 160- 170лв.

  Да, това мисля, че е екстра. То поне е с DDR2 памети.
 16. Biskata

  Дъно до 160- 170лв.

  Да. Това дъно така като го гледам е добре. Общо взето в момента събирам предложения, за да избера възможно най-доброто до тези пари. Благодаря ти! Точно така. Имам такива памети и искам да ги ползвам.
 17. Здравейте, Препоръчайте някакво дъно със сокет AM2+, AM3, DDR2 памет и да е с два PCI-E слота. Благодаря!
 18. Братле, в къщи ми върви на по-слаба машина. Спокойно слагай.
 19. Biskata

  Проблем с оценнка на компютъра.

  И с 1GB RAM памет да си, пак може да ти оцени компютъра. Edit: Ето какво намерих в Помощ и поддръжка: Следните условия могат да попречат на Windows да актуализира индекса на възприемане на Windows: Работа със захранване на батерия.‌ Windows автоматично се опитва да пести енергия при работа само на батерия. Ако компютърът работи на захранване от батерия, оценката на производителността няма да се отрази на реалните му възможности. Включете компютъра, след което повторете оценката. Недостатъчно дисково пространство. Инструментът за оценка на индекса на възприемане на Windows създава тест файл на твърдия диск. Ако няма достатъчно свободно дисково пространство за създаване на тест файл, оценката не може да се изпълни. Можете да използвате инструмента за почистване на диска, за да освободите пространство на диска. Оценката вече се изпълнява. Ако инструментът за оценка на индекса на възприемане на Windows вече се изпълнява, оценката ви не може да се актуализира. Драйверът на дисплея е по-стара версия. Ако компютърът използва по-стара версия на драйвера на дисплея, оценките може да не се актуализират. Не поддържа мултимедия. Ако компютърът ви не поддържа мултимедия, оценките не могат да се актуализират.
 20. Как точно записа диска? Трябва да го запишеш като имидж.
 21. Сещам се, че Windows 7 Manager може да изключва десен клик на десктопа и експлорера, също така и контролния панел.
 22. Пробвай го. Аз съм го инсталирал на една машина, която е с 1.2GHz CPU, 512 RAM и няма проблеми. Сложи си Home Premium за тест.
 23. От два дни го има в Мултирама като OEM вариант.
 24. Естествено, че бих я чел. Даже я чета Ще дам един пример. Аз, като обикновен потребител съм си инсталирал Ubuntu на български език. Много по-добре е когато чета Help-а му на български език. Поздрави!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...