Премини към съдържанието

human1970

Потребител
  • Публикации

    937
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

266 Супер репутация

4 Последователи

Всичко за human1970

  • Титла
    kaldata приятел
  • Рожден ден 5.09.1965

Информация

  • Пол
    Мъж
  • Град
    Бургас
  • Интереси
    риболов

Последни посетители

11264 прегледа на профила
  1. Кой кога се е явил във форума може да си направиш труда да провериш. Ако считаше даден пост за нецензурен или нарушаващ правилата - докладваш го. Останалото (приемам го за вярно) си е просто спам в темата.
  2. "Детето" ползва този компютър основно за CS 1.6. За останалото си ползва лаптопа и телефона.
  3. Е, това го говоря от години на сина, но той не слуша. Какво то и да е. Преди ремонта такъв проблем нямаше. Вследствие или на токовия удар или на ремонта се получи въпросния проблем и търся мнение по въпроса.
  4. А как преминава проверката при Стартиране?
  5. Възможно е проблема да е рядкост. На мен ми се случва за пръв път. Затова и пуснах тема в специализиран форум - да попитам дали някой е срещал подобен проблем или има идея къде е причината.
  6. Да, много правилно пояснение. Изречението за тона оставям без коментар. Не си позволявам да използвам обидни думи по форумите, докато явно някои модератори си го позволяват.
  7. Мда, варианти разни. На мен проблема ми е странен и интересен. Преди малко едно 18 годишно момче ме "светна" за забиване, което се остранява с вадене и отново поставяне на паметите. Та ми се струва, че вероятно ще е било това решението.
  8. Бе айде спирай се бе пич! Няма специално на теб 100 пъти да ти натъртвам каква е идеята на темата. Като няма какво смислено да добавиш поне недей да спамиш.
  9. Не съм искал нещо да пробвам да направя за да отстраня проблема. Просто ми е интересно каква може да е причината, след като компютъра идва от сервиз с уж подменени "изгорели" компоненти. А между другото - Лан картата (доколкото разбрах) не е сменена... Идеята е, дали някой се е натъквал на подобен проблем при Рестарт.
  10. Сега ми е интересно 2рата доработка колко ще му излезе... Явно "майстора" е объркал нещо при "ремонта" или при "профилактиката", но се чудя какво. Не ми се е случвала досега такава ситуация, а ползвам компютри от 1985г.
  11. Навирам се под бюрото и закачам кабели на монитор, мишка, тонколони, лан, УСБ удължител и захранване.
  12. Хм. Интересно. Чак до там да са стигнали в "профилактиката"..
  13. Що за глупости? Какво общо има тук сервиза? Странното е, че не може да се влезе в BIOS. Смятах да му сваля и пак да сложа батерията и пак да пробвам, но сина е избързал да го носи пак в сервиза. Интересно как компонент не преминава първоначална диагностика само при Рестарт, а при Стартиране си работи? Пуснах темата с идеята, че може на някой да му се е случвал подобен проблем и да е открил къде е проблема.
  14. За Лан картата съм съгласен. Вече 2 пъти съм му я сменял преди години при аналогични ситуации. Но да кажат, че било изгоряло захранването ?? което беше качествено 400w и единия ?? вентилатор на видеокартата (която е с 1 вентилатор)...
  15. Чудно ми е какви точно пикови напрежения могат да попаднат през Лан кабел дълъг 3м. и вързан към рутер TL-WR941N. Рутера си е здрав и работи. Токовото захранване на компютъра минава през разклонител Trust със защита от токови удари. На слот. Развива се едно болтче и се вади. Ем то кво да пробвам. Той умника вече го занесъл в сервиза - да го обръснат още някой лев.
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.