Премини към съдържанието

npn

Потребител
 • Публикации

  534
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  1

npn е ТОП потребител на 24 април 2010

npn имаше най-много харесвания

Харесвания

94 Много добра репутация

10 Последователи

Всичко за npn

 • Титла
  kaldata приятел

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Интереси
  От всичко по малко.

Контакти

 • ICQ
  0
 • Интернет сайт
  http://

Последни посетители

9982 прегледа на профила
 1. amot

  Привет. Интересувам се от frex16. Как мога да се свържа с теб.

  1. npn

   npn


   Изтегли си я от тук  http://www.frex.com.au/index.html

   Какво точно те интересува?

 2. Аз не вярвам в извънземните манипулации, независимо, че при правилно тълкуване, някои текстове в библията, звучат като истински. И кой е този извънземен бог, дето ни е предупредил? След като той вижда бъдещето, няма никакъв смисъл да ни предупреждава, защото това, така или иначе ще се случи. Това е кращящо нелогично и показва манипулативния характер на всички пророчества в библията, които практически имат са мо една цел, да всяват страх и объркване у хората. Религиите са първично зло. Огън да ги гори и тях и сектите.
 3. Всички секти, имат две цели. Първата е да ви отнемат личната сила, като ви карат да я отдавате на виртуални божества, а втората да ви вземат парите. Ааа да, има и трета цел, да ви вземат и малкото останал акъл.
 4. Какво правиш в тази тема, щом веднага спираш такава информация? Значи си караш по кеш памет и на инат. Стана ми ясно, че си тук само за конфронтацията. Няма да отговарям на въпросите на човек, като теб. Чао и със здраве.
 5. Ха, ха, хаааа, та тя говори на английски бе еееей. Що се излагаш така в стремежът си да надделееш бе момче? Сам се закопа.
 6. http://taini.alle.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5/%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%8F%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%86%D0%B5%D1%81%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BE%D1%80%D1%83-%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D1%83%D1%80%D1%83-%D0%B7%D0%B0-2012%D0%B3/ Клипът е яростно трит навсякъде. В първия новинарски сайт, в който го постнах, моментално бях вкаран в графата за предварително одобряване на коментарите. Тази истерия е показателна само за едно, има истина в думите на принцесата.
 7. Как ще коментирате, факта, че и прабългарския календар, който се съхранява в ЮНЕСКО, свършва на същата дата 21.12.2012г ? Хайде скептиците да се опитата да отговорят на този въпрос, без увъртане и лигавене.
 8. Краят е числото 9. Някой пак си наглася нещата, както му е изгодно.
 9. Змеят символизира лунните възли в хороскопа. Опашката е северния, а главата южния възел. Северният показва от къде идваме, какво сме научили и преживяли, а южният показва на къде вървим и какво ще учим. Конкретно за никнещите глави, това са вероятностите, които можеш да преживееш, които зависят от избора, който правиш във всеки един момент. Според мен главите ще спрат да никнат, когато юнакът спре да ги сече, защото мечът олицетворява злото и страха. Юнакът сече глави, защото се страхува от змея. Целта е юнакът, разбирайте човек по принцип, да остави змея да живее, т.е. да прояви състрадание и емпатия и да не се опитва да руши и отнема живот, да следва път осеян с любов.Тогава разклоненията по пътя ще изчезнат и човек, ще следва пътя на душата си, правилния път, в който нама страх, а любов.
 10. Вземете да прочетете книгите "Пътят на душите" и "Следите на душите" на Майкъл Нютън.
 11. Аз съм същия. Просто съм много сенситивен. Имайте предвид, че всяка една лоша дума е черна магия и всяка една добра дума е обратното. Смятам, че където има много хора, които клюкарстват, злословят, псуват, негодуват от реалността, автоматично пространството около тях се запълва с негативна енергия. Мисля, че ако има място, където въпреки, че има много хора, те нямат лоши мисли и говорят хубави неща, то не бих се чувствал зле там, дори ако не зная, какво си говорят или мислят. Какво смятате, че си говорят хората излезнали на центъра на града? Обсъждат духовни въпроси или сипят негатив?
 12. Наложително ли е да им знаеш биографията? Може би искаш и лична среща, като с онези, които казаха, че в космоса имало вакуум и онези, които казаха, че Земята се върти около Слънцето. Всъщност не се учудвам, защо една трета от руснаците са твърдо убедени, че Слънцето се върти около Земята. http://30dumi.eu/2011/02/edna-treta-ot-rusnatsite-smyatat-tche-slantseto-se-varti-okolo-zemyata/comment-page-1/
 13. Христос е астрологичния, небесен кръст. Виждали ли сте астрологична карта? Възкресението. Да, дори да става дума за физичеко възкресение, то е възможно, но се появява проблем, при това голям. При завръщането си душата не се връща сама, а най-често с нея се намърдва и някое демонче, което започва да си играе с джойстика и човек вече не е този, който е бил.
 14. Що си хабите енергиите за спорове за личности отдавна заминали в другите измерения. Почакайте още година и половина и ще разберете истината.До тогава ви остава само малко време за себеусъвършенстване. Използвайте го, да не останете да повтаряте трети (трето измерение) клас. Аз приключих със споровете. Сега само подсказвам, без да се натрапвам. Ако почвата е плодородна, семенцето ще покълне.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...