Премини към съдържанието

npn

Потребител
 • Публикации

  534
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  1

Всичко публикувано от npn

 1. Аз не вярвам в извънземните манипулации, независимо, че при правилно тълкуване, някои текстове в библията, звучат като истински. И кой е този извънземен бог, дето ни е предупредил? След като той вижда бъдещето, няма никакъв смисъл да ни предупреждава, защото това, така или иначе ще се случи. Това е кращящо нелогично и показва манипулативния характер на всички пророчества в библията, които практически имат са мо една цел, да всяват страх и объркване у хората. Религиите са първично зло. Огън да ги гори и тях и сектите.
 2. Всички секти, имат две цели. Първата е да ви отнемат личната сила, като ви карат да я отдавате на виртуални божества, а втората да ви вземат парите. Ааа да, има и трета цел, да ви вземат и малкото останал акъл.
 3. Какво правиш в тази тема, щом веднага спираш такава информация? Значи си караш по кеш памет и на инат. Стана ми ясно, че си тук само за конфронтацията. Няма да отговарям на въпросите на човек, като теб. Чао и със здраве.
 4. Ха, ха, хаааа, та тя говори на английски бе еееей. Що се излагаш така в стремежът си да надделееш бе момче? Сам се закопа.
 5. http://taini.alle.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5/%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%8F%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%86%D0%B5%D1%81%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BE%D1%80%D1%83-%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D1%83%D1%80%D1%83-%D0%B7%D0%B0-2012%D0%B3/ Клипът е яростно трит навсякъде. В първия новинарски сайт, в който го постнах, моментално бях вкаран в графата за предварително одобряване на коментарите. Тази истерия е показателна само за едно, има истина в думите на принцесата.
 6. Как ще коментирате, факта, че и прабългарския календар, който се съхранява в ЮНЕСКО, свършва на същата дата 21.12.2012г ? Хайде скептиците да се опитата да отговорят на този въпрос, без увъртане и лигавене.
 7. Краят е числото 9. Някой пак си наглася нещата, както му е изгодно.
 8. Змеят символизира лунните възли в хороскопа. Опашката е северния, а главата южния възел. Северният показва от къде идваме, какво сме научили и преживяли, а южният показва на къде вървим и какво ще учим. Конкретно за никнещите глави, това са вероятностите, които можеш да преживееш, които зависят от избора, който правиш във всеки един момент. Според мен главите ще спрат да никнат, когато юнакът спре да ги сече, защото мечът олицетворява злото и страха. Юнакът сече глави, защото се страхува от змея. Целта е юнакът, разбирайте човек по принцип, да остави змея да живее, т.е. да прояви състрадание и емпатия и да не се опитва да руши и отнема живот, да следва път осеян с любов.Тогава разклоненията по пътя ще изчезнат и човек, ще следва пътя на душата си, правилния път, в който нама страх, а любов.
 9. Вземете да прочетете книгите "Пътят на душите" и "Следите на душите" на Майкъл Нютън.
 10. Аз съм същия. Просто съм много сенситивен. Имайте предвид, че всяка една лоша дума е черна магия и всяка една добра дума е обратното. Смятам, че където има много хора, които клюкарстват, злословят, псуват, негодуват от реалността, автоматично пространството около тях се запълва с негативна енергия. Мисля, че ако има място, където въпреки, че има много хора, те нямат лоши мисли и говорят хубави неща, то не бих се чувствал зле там, дори ако не зная, какво си говорят или мислят. Какво смятате, че си говорят хората излезнали на центъра на града? Обсъждат духовни въпроси или сипят негатив?
 11. Наложително ли е да им знаеш биографията? Може би искаш и лична среща, като с онези, които казаха, че в космоса имало вакуум и онези, които казаха, че Земята се върти около Слънцето. Всъщност не се учудвам, защо една трета от руснаците са твърдо убедени, че Слънцето се върти около Земята. http://30dumi.eu/2011/02/edna-treta-ot-rusnatsite-smyatat-tche-slantseto-se-varti-okolo-zemyata/comment-page-1/
 12. Христос е астрологичния, небесен кръст. Виждали ли сте астрологична карта? Възкресението. Да, дори да става дума за физичеко възкресение, то е възможно, но се появява проблем, при това голям. При завръщането си душата не се връща сама, а най-често с нея се намърдва и някое демонче, което започва да си играе с джойстика и човек вече не е този, който е бил.
 13. Що си хабите енергиите за спорове за личности отдавна заминали в другите измерения. Почакайте още година и половина и ще разберете истината.До тогава ви остава само малко време за себеусъвършенстване. Използвайте го, да не останете да повтаряте трети (трето измерение) клас. Аз приключих със споровете. Сега само подсказвам, без да се натрапвам. Ако почвата е плодородна, семенцето ще покълне.
 14. "Христос възкресе", повтарят, като мантра невежите овце. Те дори не се замислят какво значи това. Карай, нали всички го правят, ще го правя и аз, щото да не вземат да ме сочат с пръст. И така. Словосъчетанието "Христос възкресе" означава, синхронизиране на ляво и дясно полукълбо на мозъка, т.е баланс на мъжкото и женското начало, на логиката и абстрактното мислене, на мисленето и чувстването,което е и целта на нашата еволюция. Кратко и ясно. Човек достигнал този баланс е вече на края на своите инкарнации в ниските измерения.
 15. Та по въпроса за книжлето....ами честно да ви кажа, такъв сандвич "Истина, лъжа, истина" не съм срещал никога. Дадох линка, защото тоя буламач е уникален и е добър пример, как манипулаторите се опитват да объркат съзнанието на търсещите истината. Пак повтарям, че има и вярни и невярни неща, който умело са омешани.
 16. При мен си съществува.
 17. Прочетете моля тази книга. Има вярни и не толкова вярни неща, но това ще валидизирате вие за себе си. http://######/details.php?id=9ef7c501c6fe320e896099b42d574bf39b5cbba8
 18. Нищо особено, просто поредния обсебен от бесовете.
 19. http://30dumi.pozicii.net/2011/05/loshi-novini-ot-nasa-kometata-elenin-predizvikva-kataklizmi-na-zemyata-video/ Нема лабоо.....
 20. Злото е липса на любов, липса на светлина, деградация, инволюция, път надолу. Доброто е любов, светлина, еволюция, градивна енергия, път нагоре. Дяволът не е нещо, което да посочиш с пръст, той е всички тези неща, в които няма светлина и любов. Доброто и злото са тези неща, заради, които съществува тази сегашна реалност и тази Вселена. Едно без друго, поне в тази Вселена те не могат, защото такъв е замисъла на Твореца.
 21. Ми как няма да ти хареса 28-мата секунда. Такъв сандвич тип "Истина, лъжа, истина" е много вкусен. Напоследък хората ги маат, като за световно.
 22. "Най-голямата заслуга на дявола е да убеди хората, че не съществува". Колко кратко и ясно мъдрите са го казали. Има и друго и то е че отричането на съществуването на магията е много голямо зло. Хайде намерете сами логическата връзка между двете. Друго, което невежите не знаят е че само човек с пробив в аурата, може да бъде хипнотизиран. И последното, което ще кажа, макар първоначално не смятах е че аз се занимавам от две години с магия, НО такава, която лекува фините тела на човек. Аз съм единствения, който за по-малко от 20 минути успя да премахне мигренозните пристъпи на майка ми. Доста години мъки бяха с тази мигрена, но това вече е минало. Както споменах в една друга тема мигрената се причинява от етерни същности. Уменията си ги използвам само за мен и семейството ми. На никого нищо не доказвам и не вънамерявам да го правя и в бъдеще. Моя път не е вашия.
 23. Виж тук Много интересно. Мисля, че не е фалшификат. Според мен нещата стоят по следния начин. Тайното правителство, много внимателно подготвя хората за това, което предстои, а то е официално признаване на контактите с извънземните. Информацията напоследък е доста, което допреди наколко години го нямаше.
 24. Да, да връзката с главния мозък е прекъсната. Никъде и никога не съм намеквал дори, какво за мен е духовното. Я сега кажи, къде го прочете, пък после ще продължим, но не и ако не ми посочиш това, дето ме заблуждава, както се изрази.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...