Премини към съдържанието

Gogo55

Потребител
 • Публикации

  22
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

1 Неутрална репутация

1 Последовател

Всичко за Gogo55

 • Титла
  Потребител

Информация

 • Пол
  Мъж

Контакти

 • ICQ
  321443992

Последни посетители

2826 прегледа на профила
 1. опитите с лампата продължават,малко снимки вече от микроскоп.
 2. Уха,това 200гр+800мл ракия си е цяло кило или литър домашна ракия което значи силна. Всеки ден ли?Добре да приемем че някак си човек успее да се справи с този 1 литър дневно,ами на втория ден при силен махмурлук каква е рецептата?
 3. Човека си каза тънко че вдява от електроника и иска да прави нещо,но каза също че не вдява от програмиране.Обясни пак с тънък намек че видите ли не се иска точна честота, а няква приблизителна и с модулиране и така натам прочие локуми.С две думи прости иска да пусне некъв таимер които да работи едно към гъотере и да дава на изхода си некви честоти които няма как да бъдат близки до резонансните честоти на дадения вид вирус-защото няма да са точни,за да прикрие тази неточност извади от 9 дерета вода.След няколко мнения ще извади наи вероятно един прочут и наи велик запер с таимера 7555 или само с 555 и ще каже че това е чудото което ще спаси света от всички болести разбира се замаскирано пак с локуми за носещи честоти,честотна модулация и така натам други думички които са неясни за 80% от хората.С две думи неспокох,които е също и 7555,или аналогичен пример.
 4. Аз скоро ползвах при грип и то много сериозен с висока температура и силни болки по цялото тяло и главата, леген с гореща вода и сол в които са топнати краката и отрицателния електрод,а положителния електрод се менкаше през две три минути от едната ръка в другата. Честотите беха точни с моя честотен генератор:120; 146; 20;802; 880; 787; 522;528, 727;728, 465Хц по 7 мин. до 10 мин всяка,без почивки между тях. Отне доста време около 1,5 часа но подобрението се усети веднага със спиране на кашлицата и минаване на болката в тиквата ми,а на другия ден нямаше и следа от грипа.И това без да намаля цигарите! Вече няколко пъти при силна болест пускам по мое усмотрение по няколко честоти без пауза между тях,като прибавям и една две универсални, обратно на твърденията че трябва да има пауза между честотите и ефекта е много по бърз. Другото нещо което забелязах е че сега при този грип усетих лично тоците и то много сериозно-в началото едва успявах да държа електродите.За сведение до сега никога не съм усещал тоците (12V),но никога не съм си самолекувал лично на мене си нещо по сериозно от тиквобол.Та си мисля сега може би ако има много микроби и те пукат се усещат тоците,ако няма много микроби не се усеща. Незнам за това ми твърдение ще са нужни още, и много на брои опити, но ще се установи дали има зависимост между чувствителноста на тялото към тоците спрямо броя на гадинките.
 5. npn ще споделиш ли техническите данни на този генератор,точноста му,как го проверяваш,както и с каква елементна база е направен?
 6. Здравеи,аз лично запери рядко правя-както се вижда по горе съм писал за честотни генератори.Запери иначе също правя,но основно с микроконтролери когато трябва да са с няколко честоти,като пиша програмата за дадена честота индивидуално според желанието на дадения човек. Поствам обаче една сравнително добра схема на обикновен "запер" която е лесна за повторение от всеки и не вярвам да представлява трудност.
 7. Днес минах през тест на лампата тип Раиф за ренгенови излъчвания-беха си в нормата,нивото на гама и бета лъчи е в нормата.Начи остана да си намеря гадинки които да мога да ги виждам как ще реагират на дадена честота от плазмата на лампата.
 8. И мене ме интересува,но наи вече как, и с какъв микроскоп/какво увеличение/ може да се види някъв разпространен и леснодостъпен патоген или вирус в любителско домашни условия?
 9. Ще публикувам няколко честоти които се използват от доктор в кабинета му с направен от мене честотен генератор,и човека ми сподели че е лекувал ставно заболяване с тях, но също така е имало и нормализиране на високо кръвно налягане което от 160 горна граница е станало нормално 130 на 80 при пациент на 60-70 години възраст след третиране с тези честоти!Следователно ставните заболявания и кръвното налягане са свързани! Ето и честотите-сигурен съм че ще бъдат от полза на много хора: 3176Хц,880Хц,727Хц,787Хц,317Хц,250Хц,120Хц.Всяка една от тези честоти се пуска с продължителност от 6 минути и между всяка честота се прави пауза от 20 минути. Отделно за главобол 8Хц,10Хц,6000Хц всяка една от тези три честоти с продължителност от по 5 мин без почивка между тях-директно една след друга трито по 5 мин общо 15 мин терапия-всякъв тиквобол минава без да остави следа. Резултат с грипно заболяване. Двудневни процедури с честотен генератор при следната последователност 120; 146; 20; 1500; 1550Хц по 6 мин. с почивки между тях. Втори ден 802; 880; 787; 522; 727; 465Хц по 6 мин. с почивки между тях. Без употреба на антибиотици и други лекарствени средства. Резултата е пълно излекуване. Вярвам че е истина защото човека, подложил се на процедурите е специалист в тази област за разлика от мен. Едно допълнение, той е страстен пушач, но това не е попречило на лечението! Тези честоти за грипа вече са изпробвани от няколко различни човека и при всичките резултата е положителен. и още: Излекуване на акне: честота от 564Хц за 6-7 дена.Сеансите са били по 10 мин. Мога да потвърдя същите положителни резултати за акне при следната последователност: Първи ден2720, 2170, 1800, Втори ден 1600, 1552, 1550, Трети ден 1500, 880, 802, Четвърти ден778, 787, 760, Пети ден741, 727, 660, Шести ден564, 465, 450, Седми ден 444, 428. Честотите са в Херци; продължителност на сеансите 6 минути. След всеки сеанс почивка от 20 минути. Реално вече генератора се ползва за много видове болежки по списъка със честотите от книгата на д-р Хулда Кларк,или другия списък на независимите експериментатори "CAFL",но аз лично съм го ползвал само за тези заболявания които съм изредил тука-затова ги пиша само тях. При няква болежка както си четем форума пиеки си кафето примерно мож да хващаме и електродите. Изглежда си е струвало на 100% времето отишло ми за разработката на точен честотен генератор,и мисля че такъв трябва да има във всяко едно семеиство,или къща. Прикачам и една снимка на последната версия на този генератор,вече на батерии като с едно зареждане на батериите може да работи около 25 часа=250процедури от по 6 минути всяка,батериите са зарядни и се зареждат многократно.
 10. Gogo55

  Кошче на раздела

  Хахаха,в другия форум си се регистрирал с два ника и сам си задаваш въпроси на които после сам си отговаряш умно,а тука направо си признаваш че си спамаджия Кажи сега великата мигалка кога ще види бял свят?
 11. Gogo55

  Кошче на раздела

  Ти нещо много голям спец стана за два месеца,питаше ме по скаипа преди няма и два месеца съвсем елементарни въпроси,един прост запер на можеше да направиш, а сега от нескопох познат в бгаудио форума като вечно питаш и вечно не разбрал кое как става,се превърна в 7555 и изведнъж стана производител на запери ,хубаво,лошо няма .Ама що ти трябваше да се заяждаш с мене като нищо не вдяваш дори и от наи обикновенна електроника.Генератор правил тои ,вече бил готов,ама не нацяло-алооо такава мигалка каквото правиш поне от месец и е от пет елемента на кръст хората дето знаят от коя страна да хванат поялника я правят за два часа...... ти ще можеш ли да я пуснеш до още един месец поне? по-кротичко, не сме на ринга...
 12. Gogo55

  Кошче на раздела

  Еи писна ми от това,които произвежда запери които нямат точност да реве против този които може да направи нещо точно/и хем не съм търговец да ги продавам масово а само чат пат/,не те ли е срам поне от малко бре 7555,праи си заперите тама продаваи ги на които намериш за добре и си живеи живота, защо все се бъркаш там дето не ти е работа? Гроздето като е високо и маи идва кисело казала лисицата? Мухахаха,хем се смея с глас,хем ми писна, аман вече, как ли не се мъча да държа културен тон ама не, не ви отърва нещо че има и точен генератор, къде ли ви бърка това,или просто трябва да пишем едно и също по няколко пъти и във всички възможни форуми???? ПС:Името честотно резонансна терапия идва точно защото имаме и резонанс, а резонанс имаме само при две напълно еднакви честоти-едната е от вируса втората е от генератора!!!Резонанс не може да стане ако двете честоти са различни-всеки малоумник го знае това!!! Когато нямаме резонанс имаме само честотна терапия!!! Това е от мене,ади оставям ви да си дъвкате едно и също по много начини така както ви отърва за да има пълно щастие...белки вече сте доволни!
 13. Gogo55

  Кошче на раздела

  Аз мисле че колкото по точно атакуваме толкова по добре,другото е въпрос на техника, технология и елементна база,ако имаме точност можем да пуснем точната им честота ,както и малко отгоре или малко отдоло.Ако нямаме точност можем само да се надяваме че правим нещо и че може би ще умерим нужната честота чрез магия примерно!Доколкото разбирам от изобразително изкуство мисля че за да се пръсне един вирус трябва да влезне в резонанс,за да влезне в резонанс честотата трябва да бъде обсолютно същата като неговата-иначе нямаме така търсения резонанс.Ако атакуваме с честота близка до резонансната дадена гадинка то тя няма да влезне в резонанс и следователно няма да се саморазруши,а само ще се отслаби и когато вече е отслабена се надяваме на имунната система да се справи по натам. Следователно със запер или неточен генератор помагаме на организма си да се справи сам,а със много точен точен генератор направо трепем гадинките от ряз.Е те това е моита логика основана на моя опит,прав ли съм?
 14. Има,ако прочетеш мнение №5 от първата страница на тази тема ще го видиш и на снимка.Аз започнах да правя честотни генератори които дават каквато честота си поискаш-по точно каквато им нагласиш, и на лцд дисплея се вижда.Амплитудата на сигнала им също се регулира от 7V до 24V точно каквата си поискаш такава амплитуда можеш да пуснеш.Точноста на честотата при моя генератор е 0,0047Хц.Тоест с такава точност можеш да атакуваш точно и избирателно които и вирус или болест си поискаш! Отделно честотни генератори с регулираща се честота се продават и на много други места. При интерес скаипа ми е:gogo555216 Поздрави!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.