Премини към съдържанието

ehobeho

Потребител
 • Публикации

  11
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

2 Последователи

Всичко за ehobeho

 • Титла
  Потребител
 • Рожден ден 18.02.1968

Информация

 • Пол
  Жена
 • Град
  София
 • Интереси
  книги, РС, цветя

Контакти

 • ICQ
  0
 • Интернет сайт
  http://
 1. ehobeho

  Нора Робъртс - сканиране

  А не искате ли, като харесвате книгите, и да ги редактирате? Имаме нужда от доброволна помощ, за да има повече книги в читанка и по торентите.
 2. Имам същата камера и съм много доволна. Бях скрила и от себе си инсталационния диск, пробвах да намеря драйвъри в интернет - безуспешно. Намерих си диска, но файла е с размер 11,7 МВ. Имаш ли предложение как да ти го пратя?
 3. неко89, това е така, но когато никой не проявява разбиране, че и ти теглят една цветуща здрава майна? Като възпитан човек се прибираш и стискаш зъби до сутринта? И после пак и пак и пак?
 4. Аз смятам, че има, Фиката! Трябва обаче да имате легитимно избран домоуправител с надлежно направен протокол от общо събрание на собствениците и регистриран в общината по местоживеене. Първо викаш полицаите, после с домоуправителя и един свидетел, ако не се лъжа (съгласно новия Закон за управление на етажната собственост, в сила от 1.5.2009 г.) правите протокол за нарушение, и ако не внесе доброволно парите по глобата, наложена с протокола, се издава със съдействието на кмета по местоживеене изпълнителен лист за принудително събиране на сумата. Като им бръкнеш в джоба няколко пъти, и ще се позамислят дали да продължават, въпреки, че познавам нагли и богати, които и това няма да ги спре, но мисля, че новия закон може и да помогне! Само се въоръжи с търпение и нерви да се бориш, за да постигнеш твоето! Аз го направих по бързата процедура, защото в моя нов блок аз водя събранията и всички знаят, че щом веднъж съм извадила изпълнителен лист, нищо няма да ме спре да го направя и с друг, който своеволничи. Аз лично отстоявам правата си, и спазвам задълженията си, колкото и да не ми харесват.
 5. Е, като нежелаете да ме ограмотите, аз се порових на моята си територия, т.е. в София и изрових "Наредба №1 за обществения ред на територията на столична община", където таблицата е следната: ПРИЛОЖЕНИЕ № 1 към НАРЕДБА № 1 за обществения ред на територията на Столична община ВИДОВЕмероприятия КЛАСна изделията ВРЕМЕна провеждане Национални празници 1-4 до 22.00 ч. Официални празници 1-4 до 22.00 ч. Коледа и Нова година 1-4 без ограничение Концерти, театрални и музикални постановки на открито 1-3 до 21.00 ч. лятно времедо 20.00 ч. зимно време Митинги и събрания 1-3 до 21.00 ч. лятно времедо 20.00 ч. зимно време Събития, организирани от физически лица, юридически лица (семейни, сватбени и фирмени тържества) 1-3 до 21.00 ч. лятно времедо 20.00 ч. зимно време Спортни мероприятия- международни- национални- общински 1-3 до 21.00 ч. лятно времедо 20.00 ч. зимно време При театрални постановки, филмови и телевизионни продукции и шоу-програми на открито 1-3 до 21.00 ч. лятно времедо 20.00 ч. зимно време Също така и ПУРНЕС, който вече е Закон за управление на етажната собственост, в който изрично е упоменато, че не се вдига шум между 14:00-16:00 часа и 22:00-08:00 за жилищни сгради. Т.е.твърдението на двама от потребителите за 23 часа е невярно за мен, освен ако не ме оборят с конкретни цитати от наредби, правилници или закони. Като всички твърдим, че искаме правова държава, е редно да се съобразяваме с правото! Аз поне се старая!
 6. Къде ги чете тези закони, моля?! Посочете и на мен да се ограмотя, защото аз чета друго! Или се бъркате с таксуването на дневна и нощна ел.енергия...
 7. По кой закон, моля? Мисля, че не си особено запознат(а) с тази материя, но тъй като и аз не съм всезнаеща и може да съм пропуснала, би ли ми пояснил с конкретна препратка?!
 8. ICE LION абсолютно съм съгласна с теб, но смятам че тоталната простотия поражда агресия и също простотия, каквато съм и правила понякога от безсилие, но това не е решението със сигурност. Ако на децата се обръщаше повече внимание и им се правят подходящите забележки когато трябва, когато станат към 18 г. няма да е необходимо ние с теб да коментираме такива теми, защото ще са изключения и мнозинството ще ги задуши.А в момента около всички нас бълбука от простотия, наглост, нахалство и още много подобни, за съжаление...Прост пример-погледни баловете и празнуването им - Боже... и какво като са завършили средно образование, по-всяка вероятност масово с 3-ки...
 9. ДО:invisbl3 Ти... пубертет ли си? В блоковете има доста живеещи и е напълно нормално всеки ден някой да празнува я рожден ден, я нещо друго. Значи ли това, че всички трябва да са несъобразителни и нагли като теб към хора, които може би цял ден са чупили нерви или физически труд, за да работят и да нямат право да си починат, защото на някой ... му се купонясва? Ходете по дискотеки, като ви се вдига джабала - на едни им се празнува, на други им се реве! Не е нужно чуждото щастие или мъка да се превръщат насила и в мой проблем! Аз не преча на никого и очаквам и на мен да не ми пречат! Въпреки, че не съм "старост-нерадост".
 10. ehobeho

  фирми в жилищни сгради

  Лидера, аз те поздравявам и смятам, че трябва да има повече хора като теб! Тогава със сигурност ще се живее по-лесно, леко и приятно! Жалко, че не си ми съсед! Да се надяваме, че с новия Закон нещата ще станат по-регламентирани и ясни, въпреки, че като познавам хората...
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...