Премини към съдържанието

Ralitsa_b

Потребител
 • Публикации

  30
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за Ralitsa_b

 • Титла
  Потребител

Информация

 • Пол
  Жена
 • Град
  София
 1. След толкова коментари, може ли да обобщите накрая с какво да направя Програма, разработена под MS-DOS, да се изпълни под Windows 7? Става въпрос за програмата за ДДС на НАП.
 2. Здравейте, искам да ви помоля за помощ. Имам таблица в Еxcel, която обновявам непрекъснато. Има ли възможност от друг компютър, който е в мрежа с моя да се появява един екран, на който всеки си въвежда ЕГН-то и името. Сътветно като се черпи информация от Excel-ски файл да се изкарва такава само за този човек. Евентуално, ако човекът пък го няма да излиза определено съобщение. Мисля, че съм направила формата, но незнам какво да задам като код на бутоните и съответно как да огранича какво да се пише в полетата (например само букви или само цифри и то определен брой). Много се надявам да ми помогнете. Благодаря предварително. Прикачвам Excel-ския файл и примерната форма, която съм направила във VB. Изтегли
 3. Ralitsa_b

  Проблеми с Word и Excel

  Благодаря ти! А може ли да ми кажеш как мога да наравя така, че файла да не може да се променя от външни потребители. Например да ми иска парола или нещо подобно?
 4. Ralitsa_b

  Проблеми с Word и Excel

  Имам предвид аз да си имам един работен файл, на който ще вкарвам артикули и ще правя корекции, а външни хора, като се черпи информация от моя файл, да виждат само определните от тях неща, които ги интересуват. Например: правя списък на хора и техните егн-та и някакви данни за тях. Появява се екран, на който всеки си пише ЕГН-то и по него му излиза само неговата информация.
 5. Ralitsa_b

  Проблеми с Word и Excel

  Ако може да попитам още нещо: Има ли възможност след като е създаден някакъв файл с определна информация, да се направи така, че за други потребители да се появява един прозорец, в който да се вписва например номер на артикул и да се появява информацията само за този артикул? Например: прозорец с надпис "Въведете артикул" и бутон "Избери". Като се натисне бутона да излиза информацията само за този артикул.
 6. Ralitsa_b

  Проблеми с Word и Excel

  Благодаря ти, страхотен си.
 7. Ralitsa_b

  Проблеми с Word и Excel

  Искам да попитам, понеже се наложи да направя повече от 7 условия и съответно с IF не се получава. Като четох по форумите пише с командата VLOOKUP. Някой може ли да ми помогне с нея. Предварително благодаря!
 8. Ralitsa_b

  Проблеми с Word и Excel

  Благодаря! Страшно много благодаря!
 9. Ralitsa_b

  Проблеми с Word и Excel

  Благодаря много за разясненията и на двамата. Как мога да допълня кода, ако числото е "14" да се изписва "СДНГ", ако е "15" - "ЕООС" и т.н. Има ли такава възможност?
 10. Ralitsa_b

  Проблеми с Word и Excel

  Благодаря ти много за бързия отговор. Доколкото съм разбрала се поставя кода в клетка С2, а в самия код участва B2? Така при мен излизат нещата. Иначе за оцветяването всичко е ясно.
 11. Имам много голяма молба към вас, ако може някой да ми помогне. Проблемът ми е следния: Искам да задам с IF, като се изпише число например **13** (където ** е броя на неизвестните цифри, в случая две) в следващата клетка да се изпише текст "ПГ". Ако пък условието не е изпълнено да се изписва "ГРЕШКА" и евентуално клетката да се оцветява в някакъв цвят. Благодаря предварително!
 12. Ralitsa_b

  Мнения за Samsung E900?

  Аз имам такъв телефон и смятам, че е доста добър. Единственият му недостатък е, че няма радио, защото аз съм свикнала да слушам музика, а ме мързи всеки път да качвам на паметта различни песни. Колкото до сензорите, трябва ти един ден и си свикнала. За игрите има трик за качването им, а не програми)) Късмет!
 13. Ralitsa_b

  RSS въпрос?

  Благодаря ти много, но можеш ли по-подробно да опишеш какво трябва да направя след като изтегля програмата. И трябва ли ми и нещо друго? Благодаря ти предварително!
 14. Ralitsa_b

  RSS въпрос?

  Все още никъде, защото това ми е заданието за дипломна работа и трябва първо да я защитя, но ще се намира в mgu.bg. Предполагам, че адреса ще е http://www.mgu.bg\drugi\AP\index.htm. Правя сайта на една от катедрите в университета.
 15. Ralitsa_b

  RSS въпрос?

  Това съм го прочела вече, но не ми изяснява нещата достатъчно. Освен това има дадени няколко връзки, но те са на английски, а аз много не го разбирам. Ако може някой да го напише на роден език ще съм благодарна.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.