Премини към съдържанието

Богатир

Редактор
 • Публикации

  6765
 • Регистрация

 • Топ дни

  4

Всичко публикувано от Богатир

 1. Стават дънни платки от Acer ASpire E1 531, E1 531G и от Pakard Bel. Аз имам Acer E1 531G с карта Nvidia Та тя направи проблем, нагрявах я с пистолет с горещ въздух и работи около три месеца, после пак така...Намерих дъно от Acer E1 531 тоест, без видеокарта Nvidia сложих го и лаптопа работи без проблеми.
 2. Не знам какви са тия сини цветя, посред маковете..Спрях и набързо ги щракнах..Нямаше време да влизам навътре в полето ..
 3. Всичко, което е далеч от морето, е провинция! Тва го е казал бат ти бойко, и дани кирилов се е съгласил с тая работа!
 4. Верно ли бе? Ми Ч Р Д тогава! Здраве, щастие, късмет, либоф, сех, успехи, бонбони, чорапи и всичко най-убаво!
 5. И кучатата обичат череши.. https://dox.abv.bg/download?id=c2e2dfc4ce# - Линк за сваляне
 6. Богатир

  Грешка при инсталиране на Windows

  Възможно е! От къде е теглен Windows? Коя версия е? Запишете като образ нов диск на бавна скорост.
 7. Богатир

  Грешка при инсталиране на Windows

  В меню Boot вижте настройките. Трябва да са Boot mode - Legasy а Secure Boot да е на Disabled
 8. Има случаи, при които телефона не може да бъде разкодиран, освен от оператора, който го е кодирал. Както при мен, с едно SONY кодирано към Vodafon Англия. https://www.kaldata.com/forums/topic/289649-разкодиране-на-xperia-x-compact/
 9. Зад къща изоставена и бедна, останки от ограда де чернеят, стар гарван развълнувано беседвал с окъсан просяк за съновидения. И този път бил силно разтревожен – на кулата сред руините снощи, как сънища небивали сънувал – във полет смел по въздуха се носел, забравил за тъги и за неволи. Принц бил в съня окаяният просяк, а сам той — лебед бял и волен… В безсилие беднякът тихо хлипал… Нощ тежка от небето се откъснала… Минаващата покрай тях старица набързо плахо се прекръстила… Автор Николай Гумильов
 10. Излезнах аз днес за SSD до Ардес и едно хубаво временце..как да не седна да хапна пица и да пия едно шшшшуменско ... А сега пак облачно и студено..Лятото ще свърши а още не е дошло .
 11. Наказвам се тука с една грозданка и хайверче с маслинки .. Тая година май лятото си отлага..Скоро зима иде.. Налей си пак..
 12. Тъй, дъжда спря..Може да хапна малко, че бързо взеха да презряват. А ако продължава да вали, ще започнат и да гният...
 13. Avast отдавна не се поддържа за ХР https://www.comss.ru/page.php?id=337 За ХР може да опитате безплатната Panda , та е по-лека от Avast, но така и не сте споделили с какъв хардуер е компютра..
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...