Премини към съдържанието

mikrotik

Потребител
 • Публикации

  445
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от mikrotik

 1. Здравейте ! От няколко дни си пиша с една мацка във Фейсбук, но изведнъж тя спря да ми пише и не мога да разбера моя ли е вината за това и дали в мен е проблема. Моля дайте мнение и съвет какво да правя - харесвам я и искам да имам връзка с нея и ми е гадно, че не ми пише.
 2. Здравейте, някой от Вас знае ли какво се случва с този сайт - http://www.data.bg/
 3. Става дума за - конфиденциалност, дискретност и коректност в отношенията. Лесно можеш да я откриеш - чрез търсачката в категория - тип: потребители, но по нейно нареждане - нямам право да давам повече информация по въпроса - поне на този етап !
 4. - От етична гледна точка няма да ти издавам как се казва, но все още работи за Data.bg , въпреки, че не й плащат за това ...
 5. - Не ми се занимава да ти пращам снимки на съобщенията и чата от дискусиите с тях - братовчедка ми работи все още там и си пишем и с нея включително - в Дата и извън нея естествено ! И се чуваме, и се виждаме, само, където секс не правим заедно, но пък е готина и на моменти ме възбужда. Има си гадже, но аз не съм ревнив, а също така и не се предавам лесно, тъй, че - винаги - здрав, прави и корав !
 6. Здравейте, опитам се да подкарам една камера с вграден микрофон, но не се получава. Основният проблем идва от това, че пича си е изгубил оригиналният диск с драйверите за нея. Има липсващ аудио-драйвер за вградения в камерата микрофон, който Windows 7-цата не открива и остава само видеото за разговори по скайп, но няма звук. Как може да се оправят нещата, за да тръгне и аудиото ? Удачно ли е да се използва програма за откриване и/или ъпдейт на драйвери или трябва да се направи по друг начин ? Става въпрос за настолен компютър с ОС: Windows 7 (32-bit).
 7. Камерата е само с USB cable, а с драйвера - от официалния сайт на производителя не тръгва звука, а работи само картината... и човека се ядосва, обещах му до няколко дни да му я подкарам, за да може да си комуникира на 100 %, а не както е в момента - на 50 .
 8. Здравейте ! През 1-2 часа на интернет връзката в системния трей се появява жълт удивителен знак и пише: unidentified network и заедно с него допълнително no internet access, ( без да има червен x на компютърчето ) , оправя се след като отида в настройките на мрежовия адаптер и направя Disable и след това Enable и така изчезва и интернета тръгва. Има ли начин това нещо да се оправи, без да се налага всеки път да го вкл и изкл от настройките ? Събитието се случва на лаптопа, ОС е : Windows 7 Ultimate (32-bit). Обадих се на нет-доставчика, но той ми заяви, че проблема не е от него. Само да кажа, че и преди е ставало същото нещо към друг интернет доставчик, след което дълго време не е имало проблем и сега от вчера се появи отново. Моля за помощ ! Благодаря Ви предварително !
 9. mikrotik

  Проблем с Local Area Connection ( LAN )

  - Има много неразбрани неща в този живот, а някои остават неразбрани и докрай ! Оправи се след като му изключих опцията за пестене на енергия на самото физическо устройство - в случая мрежовата лан-карта за Интернет достъп... !
 10. Здравейте ! Как мога да изключа или блокирам досадните изскачащи допълнителни прозорци при кликването встрани на повечето сайтове ... Интересувам се как точно става това на : Internet Explorer 9 и Mozilla Firefox 51.0.1 , OS: Windows 7 (32-bit) ... ?
 11. - Ами какво да направя - такъв съм си ! Такъв ме е направил живота ! Искам или НЕ - просто така се стичат обстоятелствата - около мен ! - Сърдечно ти благодаря за добрите и красиви пожелания ! И аз пожелавам на всички - един, пък, че защо не и повече - успешен, ползотворен, благоприятен, спокоен, безпроблемен, приятен и същевременно - лек - зимно-пролетно-летен ден или там каквото се пада - индивидуално, самостояттелно и лично - при всеки - различно и т.н. !
 12. - Безспорно - така е ! Всичко, казано и съответно - написано от теб е - напълно вярно ! Аз обаче не мога да споделя моето мнение по въпроса, тъй като освен тези неща, които си посочил и заявил съответно - има много други неща, които могат да се визират - в допълнение. Не искам да се впускам прекалено много в подробности, за да не губя времето и вниманието - на останалите потребители, участници и т.н. - от Форума ! А също така - имам и други съображения - не искам да правя мръсно на Админа и създателя на Калдата - като разкажа малко повече - за тези хора, с какво точно се занимават, къде, как и по кое време на денонощието го правят и т.н. ! А пък и донякъде съм длъжен да се предпазя и с цел - моя лична сигурност - да не изнасям - официално и публично информация - конкретно за тези - въпросните личности. Това е - само и единствено и изцяло - от тези 3 гледни точки , с идеята да съм максимално коректен, искрен, честен и откровен - с всички Вас - взети заедно или пък поотделно !
 13. - Обмислям го този вариант - от няколко дни насам и взех вече - своето решение и почти съм готов - със становището и позицията си по въпроса ! - Тук и да искам - просто не мога и няма как да ти отговоря еднозначно. Но имам точна и ясна формулировка - специално за тях ! - Ами ще се опитам да отговоря на запитването, но няма да бъде особено кратък отговора ми като количество, качество и обем на съдържание и т.н.
 14. - Искам да ти кажа, че боя е най-лекия вариант в случая с нея - не искам да ти казвам на какви неща са способни нейните приятели. И самият аз не мога да повярвам, че съм имал някакъв интерес към нея, но ето, че се случи - понякога не можем да заповядваме на сърцето си, за разлика от разума, който е по-податлив на моменти - в това отношение, но не винаги !
 15. - Нищо подобно - просто е нещо съвсем друго, което не искам да обсъждам, защото може наистина да стане голям проблем. Случаят никак не е за подценяване , не подлежи на съмнения - в това отношение и т.н. Не става въпрос за нейни роднини - само това искам да уточня ! - Твърдо - НЕ !
 16. - Не искам да рискувам, не, че не рискувам по принцип, но този случай е изключение - има от големите риби около нея и не се знае в какъв филм може да ме вкарат и ситуацията придобива - несигурен изход - само и изцяло от тази гледна точка ! Между другото - обмислям вариант да говоря с някой от екипа на форума - да заключат темата, все още не съм го решил окончателно, но - ако се наложи може и това да стане въвсем скоро !
 17. - Съжалявам, но не мога да го направя - ще стане голям проблем и ще го отнесем всички !
 18. mikrotik

  Имам диплома, но все още не съм я използвал

  - Не се шегувам - всичко това е отразено в трудовата ми книжка - и в случай, че се наложи - мога да го докажа - на всички ! - Имам само една молба ( ако може ) - да не цитирате мои теми и мнения от други - световно-известни форуми - тук в Калдата. От ****.BG - получих - предупреждение няколко пъти за това, че по този начин се прави реклама и е извън правилата и нормите на Форума и разделите в него. Благодаря !
 19. Здравейте ! Не мога да започна работа по специалността си вече близо 4г. от както съм завършил висшето си образование. Дайте съвет, моля !
 20. mikrotik

  2 поредни - необичайно високи сметки за ТОК

  Здравейте ! Преди малко бях в Енергото в гр. Елин Пелин, където ми е най-близкото и настоях пред целия състав там за повторна проверка на отчитащото - измервателно устройство. Казаха ми, че ще си погледнат графика и списъка с другите заявки за посещения и ще се постараят във възможно най-кратък срок да дойдат на място - отново и да го разглобят изцяло като този път искали да проверят и часовника как работи. Питах ги дали ще има някаква такса за това - обаче ми заявиха, че няма да ми вземат пари, тъй като съм лоялен клиент и, че съм се регистрирал в сайта на ЧЕЗ - Електро и така. Сега сме в очакване - живот и здраве - да видим как ще се развият нещата - занапред.
 21. Здравейте ! От ЧЕЗ ми изпратиха на и-мейла 2 поредни отчета с доста високи сметки за ток. Писах им на и-мейла от раздела за сигнали, жалби и т.н. и получих обратна връзка, че ще бъде извършена проверка. Минаха се няколко дни и действително беше изпратен екип да отвори таблото и да се направи съответната диагностика. След това техника, който извърши проверката ми каза, че няма нищо нередно и няма налични неизправности по устройството. Състави ми протокол, в който е описано всичко и ми даде копие от него. Какво може да се направи по въпроса, за да не плащам тези абсурдни сметки за ток, тъй като имам пълното основание да смятам, че тази консумация, която ми посочват в Pdf фактурата не съм я изхарчил. Трябва ли да се пусне още една жалба - отделно до някоя по-висша инстанция, ако има такава ?! Вие как мислите ?!
 22. mikrotik

  Имам диплома, но все още не съм я използвал

  - Не мислиш ли, че трябва да дадем възможността и а другите да - преценят, решат и кажат - дали това е така или не ?! Както казват в един от най-големите, известни, популярни и мощни торент-тракери - с огромни по размер, обем, капацитет и мащаб сървъри – " Дайте малко Сийд, Сидвайте - не бъдете егоисти " - така и ние тук. Не искам никой от Вас по какъвто и да било начин да пести от текст , писане - или пък да се ограничава от мнения, коментари, публикации и т.н. - тук във темата, както и във всички останали мои теми, а също така - и във Форума като цяло !
 23. mikrotik

  Имам диплома, но все още не съм я използвал

  - Не те разбирам ?! Защо да са празни, след като разговора си върви нормално - потребителите следят темата и отговарят в нея - редовно !?
 24. mikrotik

  Имам диплома, но все още не съм я използвал

  - Между другото - единият ми вуйчо е колекционер на антични предмети и всичко, свързано с тях и е също така стар и опитен иманяр.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.