Премини към съдържанието

div_divak81

Потребител
  • Публикации

    36
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за div_divak81

  • Титла
    Потребител
  1. ZDRAVEI,искам да те питам дали си оправи колоните 5+1 и как имам същия проблем нарлаво се побарквам вече цяла седмица .предварително ти благодаря

  2. div_divak81

    проблем с 5.1

    дали не трябва да включа предите 2 в AUX или е погрешно
  3. div_divak81

    проблем с 5.1

    да но жаковете са различни не стават на компютъра как да ги свържа
  4. div_divak81

    проблем с 5.1

    Ето това е свързването.1 суббуфера 2.компютъра със сплитерите
  5. div_divak81

    проблем с 5.1

    Брато утре ще кача снимки щот и фотоапарата сега няма батерия.А няма за кога да го чакам че в 5:30 ставам за работа аз утре към 2 на обяд ще кача снимките.
  6. div_divak81

    проблем с 5.1

    и тяхното място сменях ама не става тва са сплитери смисал от едната страна влизат белият и червенят жак а от другата излиза букса за аудио картата общо са 6 кабела като ги свържа със спилтерите и стават 3.И там не знам дали не е проблема дали не триабва да си взема кабел такъв дали не е от тез сплитери значи всички са разбъркани смисал предните една ми я дава като задна друга като център.задните една е суббуфер другата я дава като предна а суббуфера е задна колконка
  7. div_divak81

    проблем с 5.1

    Проверих всичко много пъти правилно са свързани ама не знам какво да направя че да тръгнат както триабва.Не знам дали им триябват драйвари? и как да влезна в звуковата карта тя дали има някоя програма защото не я намирам никаде в компа
  8. div_divak81

    проблем с 5.1

    занчи 1. не знам как да разбера каква е картата 2.ами те нямат драйвери 3.свързал съм ги както е спорет картата на компа смисал там ми излиза каде да свържа предните две, центъра и буфера, и задните 2. Иначе са свързани със сплитери защото от буфера излизат 2 жака червен и бял
  9. Вех си от Метро една система 5.1 Watson са сега я свързах към компа обаче не ми разпознава колонките както трябва знчи всички са разбъркани включително и суббуфера.една колнка ми я разпознава като суббуфер и сиббуфера го разпознава като колонка.Бихте ли ми казали дали проблема е от суббуфера или е от компа и дали ми трябват някакви драйвари
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване