Премини към съдържанието

tigertron

Модератор
 • Публикации

  3102
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от tigertron

 1. Хайде, кредисимо дойде и при мен: http://dox.bg/files/dw?a=519c9dd011 Вирустотал към момента 4/58 Според КИС:
 2. Касперски изтрива вредното съдържание от файла и оставя полезното такова. Затова оставя файла неизтрит, но обезвреден. До колкото видях изтрива зловредна препратка към уеб адрес.
 3. Реакцията на КИС: Всичко е открито от защитата в реално време. Не се наложи сканиране.
 4. В настройките на защитата за интернет (Настройки - Защита - Защита за интернет) се отива на разширени настройки и от там се добавят сайтове към изключенията за сканиране и към надеждни уеб адреси. Пробвай така дали ще стане.
 5. Ето и нещо от мен: Virustotal - сутринта 4/56, сега 9 / 58 Изтегляне: http://dox.bg/files/dw?a=648afd936c
 6. КИС остави този: Отворих го, ама нищо - забранени макроси. Мисля, че и него ще открива скоро по евристика. Иначе изтри тези:
 7. Интересно. Явно са предупредили, защото АВ програмата ми реагира на тази версия:
 8. Ами ползвай си каквото искаш. Ние нищо не налагаме или не караме някого какво да ползва. Всеки сам решава за себе си кой продукт да използва за защита на компютъра си. Да, българските версии ще се появят чак октомври месец.
 9. Това дойде в пощата ми: http://dox.bg/files/dw?a=8681f6628d Virustotal - 17/55
 10. Четеш официална информация, с която производителите на софтуер се застраховат от евентуални проблеми при ползването на продукта от неопитни потребители. Напредналият потребител е този, който съумява да настрои правилно и да използва съвместно няколко продукта за защита без конфликти по между им, според изискванията му за сигурност. И аз съм използвал съвместно няколко продукта за защита (Касперски и Комодо) и не съм имал проблеми. За всичко има начин, важен е опитът и човек да знае какво прави.
 11. Тези двата не се откриват от КИС, но и не мога да ги стартирам, за да видя реакцията. При единият дава грешка, а другият изобщо не стартира. Почаках известно време (и още 20-тина минути ще го оставя да работи), но нищо не се случи:
 • Разглеждащи в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.