Премини към съдържанието

tigertron

Модератор
 • Публикации

  3168
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от tigertron

 1. Около година минава докато информацията се появи в картите на устройствата за навигация. Промени, направени лично от мен, бяха въведени в базата данни на доставчика на картовите основи за седмица, след това за около още 2-3 седмици се обновиха в предоставяните от тях онлайн услуги, но чак след година тези промени ги видях в картата на устройството ми за навигация.
 2. https://winmerge.org/ Използвам го от години за сравняване на файлове. Върши страхотна работа. Ако не ти допада новата версия 2.16.х си изтегли 2.14.
 3. Според Вирустотал Касперски не го открива. Реално не е така:
 4. tigertron

  C#, HTML или JavaScript?

  Ако ще учиш JavaScript е добре да направиш комбинацията HTML + CSS + JavaScript. Ще ти е от полза.
 5. Хахах, късмет. При теб? Шегувам се. Открива се през облака от Касперски:
 6. Виждам, че в повечето такива устройства в комплекта има и GPS антена, която трябва да се монтира и свърже към устройството. Провери дали имаш такава и дали е правилно свързана. Ми то други няма. Всички са китайски. Дори последно видях поръчано от Германия и на него пишеше "Made in China".
 7. Айде веднага не става. Как да не става, като моята навигация е с Windows CE 5.0 на повече от 10 години и прекрасно си работи с iGO (и то iGO8) и най-новите карти към момента - Q2 2019. Както каза колегата над мен - има всичко при руснаците (и не само и при Румънците има), както софтуер, така и карти. Иска малко ровене и четене. Deni2, вероятно навигацията иска настройки и може би подмяна на софтуера или поне да се направи да чете нови карти. Разрови се в гугъл за карти и софтуер за iGO.
 8. Получават ги веднага, но дори и те не им трябват, за да откриват заплахи. Доказателството тук:
 9. А пък ти! При мен дори неъпдейтвана с дефиниции от 25.10.2019г., а архива е от вчера (1.11.2019г.) и пак откриването е 10 от 10: Даже няма нужда от дефиниции - нито един от файловете не е в дефинициите на програмата. Откриването е изцяло по евристика и облак. Та не знам как все при теб нищо не се открива или не работят от продуктите на Касперски, а при мен ловят дори и без налични дефиниции Няма нужда, при мен Kaspersky Free даже не е ъпдейтван. Лови и само по евристика и облак
 10. На такова разстояние аз бих заложил на коаксиал. И с FTP ще стане, но по коаксиален кабел е по-добре на толкова дълги разстояния.
 11. Означава каквото пише - обекта не може да бъде дезинфектиран и следователно имам две възможности - изтриване или блокиране. Забелязваш ли, че няма пропускане. И при Касперски може изцяло да няма потребителска намеса, но аз предпочитам компютърът и програмите ми да правят каквото аз искам, а не каквото те си знаят. Затова е и запитването от Касперски. Но мисля, че и сам знаеш горната информация
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...