Премини към съдържанието

by_chechi

Потребител
 • Публикации

  5371
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  2

by_chechi е топ потребител на 16 май 2015

by_chechi имаше най-много харесвания

Харесвания

5502 Гордостта на форума

5 Последователи

Всичко за by_chechi

 • Титла
  падал от кайсия

Информация

 • Пол
  Неопределен
 • Интереси
  Нещата от живота.

Последни посетители

12119 прегледа на профила
 1. by_chechi

  Отношенията между САЩ и Русия

  За теб знаем , че си се омазвал в машинни смазки.... май (пак не е сигурно) ! Все е нещо реално , ама не ти личи ни най-малко !
 2. by_chechi

  Отношенията между САЩ и Русия

  Защото не знаеш , абсурди и нонсенси ти се виждат ! Само си мислиш , че знаеш ....... Бас слагам , че не си седял гладен и кръв не си помирисвал , даже обелено коляно нямаш - лигльото на мама . От мен да знаеш , кръвта е солена също като сълзите на жертвите .......с Хитлер щял да сравнява .....кретен ! Нямаш никаква представа в кой свят живееш , седейки на топло у дома до печката....и чоплиш семки . Боклук от шлюпките правиш.....
 3. by_chechi

  Отношенията между САЩ и Русия

  Да бе ! Виж ти ......."малката" разлика ! Единият професор в Университета (май вече единствен университет в България) , пък другият(за теб става дума) - световно неизвестен драскач в Калдата...... Странно защо професорът повече ми допада......... !
 4. by_chechi

  Отношенията между САЩ и Русия

  Само , че когато е трябвало да учиш история , география и други науки , и да се поучиш , си ходил да дереш жаби у дерето ..... За пореден път погрешен избор (чети и осмисляй историята!) ! До сега нищо добро не сме видяли - държавата България се затрива....... ! Пак ще трябва да ни освобождават , когато Европа стане Арабски халифат , а САЩ въобще няма да ги има.......
 5. by_chechi

  Отношенията между САЩ и Русия

  Не могат и за миг да си представят , че всеки пост представя преди всичко друго постващият го . Задаваш въпроси с повишена трудност за тъпаци ...... Очевидно е тъпо , да не вникваш в съдържанието , но да се дереш за детайли във формата . На тези това сложничко им идва за разбиране , често даже недостъпно за мислене ...... Очевидно е , че става дума за лапсус , в който смисълът е съвсем ясен . Само крайни тъпоглавци могат да настояват на обратното !...... То поне да бяха ъгли до 180 градуса - да се види , че поне на обратно са изпъкнали . А те - ъгли от 180+ градуса ! Толкова тъпи , че вдлъбнати ! Имат се за остър ъгъл !
 6. by_chechi

  Отношенията между САЩ и Русия

  Не бе ! Твърде го надценяваш ! Просто обръща нещата (причина-следствие) на опаки : " Едните не искат ресурса на целия свят , пък другите си го раздават ! " ..... Така се размиват граници ! На края остава едно НИЩО . Пълна Ентропия......Ефтин трик от както религии съществуват - отваря се безкрайност за всякакви измислици , лъжи , манипулации , нямащи нищо общо с действителността....(пак стана сложно ). Ето съвсем прост пример : Всички знаят , че 2+2=4 . Идва Мирко и казва , че 2+2 е около 4 ! И копи ще покаже - за "доказателство" . Не , че не е вярно в някои частни случаи , но изисква много съществени знания които обикновено липсват . И в това се състои спекулацията - представя се като вярно за всеки случай . Тогава 2+2 може да бъде всичко.....Това Мирко само го е чувал , само го папагали . Да , ама не ! Това всичко , само така изглежда ! Истината е , че 2+2=4. Приведено към темата - " САЩ иска всичко , а Русия не дава ! " . Всичко друго е подробности - Мирковото "около 4 "......! ........За това се казва (правилно) , че Истината е Отностилна ! Относителна , относителна ама малко , до някъде ! Отнася се за нещо , а не за нищо ! Истината е и Конкретна ! Т.е. преди всичко друго , отнася се за нещо действително съществуващо , Истината е Обективна , а не хвърчаща някъде в болни фантазии и измислици.......! Когато обективната Истина намери своето отражение в главите на хората (представи , разсъждения , умозаключения , казване и т.н. други мисли ) , това отражение (обективна истина , усвоена и преработена от Субекта ) вече е Субективна Истина. Субективната Истина , според Субекта който я отразява , може да отразява и несъществуващи неща , може да бъде всякаква , включително съвсем измислена ....(уж щеше да е прост примера - пак стана сложен за мислене) Къде видя мислене у него ? Папагали ...... Толкова му е мозъчето - като на папагал .
 7. by_chechi

  Отношенията между САЩ и Русия

  Хайде ! Стига с тъпотиите и идиотщините на тъпаците и идиотите ! Истината , ако е истина , както и да я въртиш и осукваш , винаги си е истина : (с поздрав към всички присъстващи в темата )
 8. by_chechi

  Отношенията между САЩ и Русия

  От първо лице . Пробуждане ? Едните пращат сърдечни поздрави с "умни" ракети , а другите - прясна вода и хранителни провизии..... Кой , кой е ?
 9. by_chechi

  Отношенията между САЩ и Русия

  ....Защо гузно премълчавате тези доказано развенчани фейкове и защо сте на принципа... "да търсим иглата в източните , а да сме слепи за гредата на тоталните западни лъжи" ?.... Така не става тъпчо ! Не става защото нямаш изходна точка , нямаш вектор на мислене , нямаш критерий , нямаш ценностна ситема ! Това е научно , ама от де у теб такива знания ? В теб има само празнословие произтичащо от празноглавие.......Ако това те успокоява , не е само в теб.... А критерият е един и друг не може да има : " Едните искат ресурса на целия свят , а другите не си го дават ! Кой , кой е ? " , т.е. другите да мрат в глад и мизерия ли ? Пък то , в исторически план на развитие е безусловно ясно , доказано ! 80% от ресурса на планетата се ограбва от Запада ......и това им се вижда малко ! Ще се пръснат от Необуздана Лакомия !......Неоспорим факт Е ! А фактът сам по себе си не е нито истина , нито пък лъжа ! Факт е ! В това няма нито путинизъм , нито тръмпизъм , нито пък какъвто и да е друг " изъм" . Нито пък има някаква филия или фобия . Това е верен , съответстващ на действителността Начин на Мислене ! Това е Истина ! Сега , след това вече можеш да мислиш и разсъждаваш въз основа на доказани факти кое е вярно и кое е лъжа , и какво следва от това като Истина ! Разбра ли сега къде е иглата и къде е гредата , защото това беше въпросът ти в твоя пост ? Аз няма да ти го давам сдъвкано-наготово , както си свикнал да ти го тъпчат в главата твоите "работодатели" , на сляпа вяра - според както им се иска ........! Очевидна е неспособността ти да мислиш . Ти дори Истина какво е не знаеш , но си с претенции......да мислиш и акъл да даваш на другите ! Папагал нещастен !
 10. by_chechi

  Отношенията между САЩ и Русия

  Най-сложното - обяснено недвусмислено просто и ясно с невероятна лекота .........и елегантно шегобийство !
 11. by_chechi

  Отношенията между САЩ и Русия

  Ако не страдаш , за какво ми ги пишеш всичките тия ? Да излъжеш себе си , че си намерил щастието ....! Не си ! Щастието е състояние на Духа ..... Щастието не е материално ! Не е къщи , не е коли , не е пари ! За него са необходими други неща , които не виждаш . За това по "твоя начин" никога няма да го постинеш.....може би някога , след много време да го разбереш....тогава може би да се запиташ : " Колко му трябва на човек за да може да е щастлив ? Половин хляб и кофичка кисело мляко на ден (образно казано).....Другото е Безпределна Лакомия - никога не можеш да я удовлетвориш ! " ......ама карай както си знаеш . Но не обяснявай собственото си безхаберие - всеки може да го оцени по постовете ти .
 12. by_chechi

  Отношенията между САЩ и Русия

  Не бе Ваше Най-Високо Невежество ! Пише го в Библията и в още много по-древни книги писани от мъдреци , за които книги няма как да се сещаш.... Ако си търсил щастие , нито го разбираш , нито пък ще го намериш там където го няма твоето щастие ! Ти можеш евентуално да го намериш само тук , в Родината ! Иначе цял живот си "циганин" между чужди....... Ако си кадърен , пари навсякъде можеш да намериш . Само , че ти без да го разбираш , търсиш "лесни" пари , а не щастие ... А дали ти трябват много пари за щастие? Въпросът е риторичен. Ако ламтиш за много пари - плащаш ! Със Страдание !......това пише в древните книги !
 13. by_chechi

  Отношенията между САЩ и Русия

  Какво да опровергават , като те самите най-точно си знаят какъв цирк са устроили на всички тъпаци по планетата.. Нищо не си разбрал от последните 3-4 дена насам . Пък и изобщо......На теб е напълно безполезно да ти се обяснява !
 • Разглеждащи в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.