Премини към съдържанието

by_chechi

Потребител
 • Публикации

  8477
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  2

Всичко публикувано от by_chechi

 1. ...той СИ "открил" пещера със съкровище.... Тук възниква въпросът чия е пещерата ? Негова , на 240 разбойници , на Главатаря..........или на държавата ? Аааа ! Щях да забравя ! А чия е държавата - негова , на 240 разбойници или на Главатаря ....или на народа ? Баси "Демокрацията"......Разбойници !
 2. Тъп 1 (1) Никой не се ражда с представи ! Представата се създава.... "...Представа е образите на предметите и явленията, които възникват, когато те непосредствено въздействат върху сетивните органи на човека, не изчезват с прекъсване на въздействието, а се запазват в съзнанието за определено време и могат да бъдат възстановени...." (2) Значи мутанти , а не трети пол....Никакъв разумен довод няма , мутанти да решават Живота на хората ! https://bg.wikipedia.org/wiki/Мутация Нека да запитам (отговор не искам) : Вирусът Ковид 19 , 19-ти вирусен пол ли е , или е мутант ? ..... Извод : Тези идиоти продължават пак да се подиграват с хората , прокарвайки идиотските си идеи..... За всички тъпаци - пол съответства на размножителни способности ! Тези с пъпкуване ли се размножават ? Ако да - тогава са различен пол !
 3. Обяснил съм в поста си . Това , че ти нямаш достъп за мислене не е моя грижа .... Ако съм ти учител , ще ти кажа : " Дай си бележника ! И си седни ! " , и в бележника ще налиша : " Тъп 1 " .....
 4. Хайде сега "как" !? Краде се безскруполно , безочливо и нагло , краде се от народ и държава , краде се на поразия....Остави това , ами и открито се надпреварват (стрелят се по улиците , по телевизията , вместо кротко да умират от инфаркт ) , кой повече да окраде..... Неограничавана от нищо Лакомия ! Така си направиха системата (Конституцията) преди 30 години ......Казано образно и просто - развалено кранче не спира да налива в бъчва без дъно !.......Иначе казват всичко е О`Кей - и кранче има , и бъчва също. Така е ! Какво повече искате ? Това е Демокрация ! Истинският въпрос е как да се напълни бъчвата (пак образно и просто) ?! Отговорът е прост , та прост - основен ремонт на системата ! Да се спре и подмени кранчето , докато се задъни бъчвата .....Ама от де толкова Акъл ? ..............................
 5. Естествено ! Който си седи на задника - Сифилис , Спин и т.н. подобни , не хваща ! Т.е. казано както трябва , Моралните Норми от древността (казват - от Бог дадени !) не са случайно измислени . Трябва да се спазват ! А то днес джендаризъм ......! .......и това го пише във вехтите книги бре - Содом и Гомор ! ............................ http://slovo.bg/old/vazov/skitnik/chetigov.htm (не е лично ! )
 6. Видя се в публикацията - няма обяснение на фактите ! Но истерични вопли , сълзи , сополи и мокри салфетки има - колкото си искаш . Въздейства ......на тъпаците ! А обяснението е просто - всички неподготвени биологично минават по реда си ! Природата си знае работата и нищо измислено не помага.... Примерно , както на времето в Америките с шарката . Днес шарката не е проблем в Америка....нито пък за Света . https://bg.wikipedia.org/wiki/Едра_шарка .......................................... Тая търчи та се къса , да брои дивите зайци в гората , вместо да посочи ловеца дето ги трепе ! Казано като трябва , преследване и борба със следствията , вместо причините ......... Мангъров посочва и обяснява причините - тези които са неоспорими........., а "титаните" на мисълта озверяват срещу такива .....Обяснимо ! Не могат да дрънчат с празните си кратуни . И тук е същото.... !
 7. Идея за съчинение по картинка - героите разбира се са условни :
 8. by_chechi

  За смисъла на живота...

  Ти какво не разбра от : "....писмото на Хамлет до Хорацио пак го е писал Шекспир!...." ? Настоятелно се натискаш да се класираш в графата " Изявени Тъпаци " ! Когато трябва да се замълчи , трябва да се замълчи ! Това по всичко изглежда не можеш да го смелиш.....
 9. by_chechi

  За смисъла на живота...

  Време е да ти дрънне нещо у камбаната : Къде си ти тук :
 10. by_chechi

  За смисъла на живота...

  ....Днес ме намираш на кефффф ! Сияй Диаманте.....! .......в моята слънчева светлина ......
 11. by_chechi

  За смисъла на живота...

  Ти нали разбираш Испански/Английски ! Третата песен е правена специално за теб ......още преди да се родиш !
 12. by_chechi

  За смисъла на живота...

  ....а пък Фауст - " Да бъдеш , или да не бъдеш... " И онея плагиати :
 13. by_chechi

  Потресаваща Българофобия

  Ето ти и пример за либерастка манипулация : (от "твоя" линк ) "...публичното изявление на Владимир Путин, който бил заявил, че "азбуката на братята Кирил и Методий идва от Македония". Всъщност руският президент не е казвал нищо подобно, а само, че "писмеността е дошла при нас от македонската земя"...."(сору)...която земя тогава е била България ! Къде има тук държава Македония ? Но македонски земи като название останало през вековете с оглед на Филип Македонски (359 г. пр. Хр. - 336 г. пр. Хр. ) има ..... така както има Карпати , Трансилвания .... А това , че Путин не казва България , е само дипломатичен знак с оглед актуалната политическа ситуация , дано някой да се усети , че върви в грешна посока..... И либерастите сгазили лука издивяват съответно... За да са ясни нещата : "....IX век – Създаване на кирилицата .......... се свързва с името на Климент Охридски. Преминаването от глаголица на кирилица е бил труден процес на работа. Княз Борис е подкрепял Климент в книжовната му дейност по създаване на „кирилицата“. Така новата азбука е била много по-лесна за писане и включвала всички особености на българския език при писмено изразяване. Българският народ вече заема достойно място в световната история със своя писменост и книжнина и е неизменна част от християнството....." (сору) https://bg.wikipedia.org/wiki/Кирил_и_Методий https://bg.wikipedia.org/wiki/Климент_Охридски ....................................... Нека най-накрая да отбележа - Опростяването на нещата от Живота ги опростачва ! Ето , това пък е една от формите на либерастия
 14. Анкетата е манипулативна - съдържа смислово еднакви опции , а страда от съществени празнини . Епидемията ще свърши когато всички си минат по реда - в по-лека или по-тежка форма , или пък никак . Така както е с всяка епидемия по целия свят и от хиляди години насам . Разликата е , че вирусът е нов , до сега не го е имало и много са тези , които трябва да минат през него..... Има разбира се и такива , дето този вирус не ги хваща по неизяснени още причини . Но преди години , когато още не се водеха кампании срещу тютюна , се говореше че тютюнопушенето е спестило на човечеството множество други болести и епидемии.....а България е водеща в отношение към тютюнопушенето....(не твърдя , че е така , а е само догадка !). ......................................... Пушач , който не умре от рак на белия дроб , умира от старост .....! Направо е задължително . Лапачка си е !
 15. Би ли посочил умрял от глад в България , че аз не се сещам ? А към това , че ти е празна тенджерата , аз нямам никакво отношение....! `Ми напълни я !
 16. Първо : Всеки се простира не според документа , а според чергата си..... Второ : Уважение не се купува и не се назначава . То се заслужава ! Трето : Уважението се възпитава.............и четвърто , и пето . Но не е за празни тенджери.... Риторичен въпрос - какво имаш да кажеш в долари или евро за китайците (източните народи) по отношение на учителите , лечителите.... ? Въпрос е на Съзнание ! Когато избереш за ориентир парите , всичко губи смисъл , няма значение ... !
 17. Тази сутрин - починали двама ! Баба и дядо на по 91 години .......Дай Боже всекиму !
 18. by_chechi

  Потресаваща Българофобия

  Ти май си въобразяваш , че само у нас има либерасти..... ! Има ги навсякъде.... ! Всякакви измислици и преиначавания се използват в политиката ! А в политиката истина е това в което вярваш . Не истина това което Е ! ..... Практически - гледай себе си и не питай !
 19. Вижда се ! От към Испания ще се разплете чорапа....(виж в съответната тема - кабинетът...) Не е това проблемът на България обаче ! Проблемът "кой ще ме смени ?" е вътрешен - между престъпниците ! Истинският проблем е системата - също както в Русия.....! У нас обаче няма мераклии , кой да я сменя ! Всичките са се продали.....
 20. Дааа ....! Даваме 3.3 милиарда суха пара . Получаваме 15 милиарда .....в евродълг , който ще се връща ! .....изключително изгодно - с лихвите ! (който чете внимателно и разбира за какво иде реч) Разбира се новината се преиначава ....като за идиоти от тъпаци ! Това е страхотно добро постижение ! Чиста аванта ! Честито ! ...ама за кого ? Казано просто - плащаме си за да получим достъп до заем............иначе , нещастници такива , нищо няма да получите за да връщате с лихвите.... Това ако не пладнешки грабеж - здраве му кажи !
 21. by_chechi

  За смисъла на живота...

  Казано е още в древни времена : Когато кораба потъва , първи го напускат плъховете....
 22. По-горе , твърде предпазливи и сдържани коментари от В.Вацев с оглед на последните събития .... Което означава , че нещата стават много , ама много сериозни....
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...