Премини към съдържанието

Bo4ko

Потребител
 • Публикации

  529
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Bo4ko

 1. Bo4ko

  Zbadni Me4ta

  прав е колегата но не искаме да ти разваляме ентусиазма! И не се заблюждаваш нищо не си сбъднала, има много много път я нагоре, я стремглаво надоле! Поздрави, твой фен!!!
 2. Bo4ko

  Стачка в БДЖ !

  Какво значение има дали във вторник е 30, това няма да спре разграбването на БДЖ, на българския народ от поредните робовладелци!!! Стига сме издребнявали, а да се хванем за ръце и подкрепим стачката!!! БДЖ требва да е печеливша компания, както навсякъде по света, ама пак тъпанарите (менаджерите) са от кол и въже, ама кат пожарникар е премиер, кво да се очаква!!! Бойко, ако беше отговорен щеше или да си подадеш оставката или поне да я поискаш от Дянков, тоз човек обрича хиляди за 9 лв на малцина, обрича, млади стари!!! Направихте ни на луди с тия постни пици и асфалтови супи
 3. Bo4ko

  Здравеопазването в България.

  Tricho как изпусна новината - било първи април на 12 май. Цитата е от бтвито. Оазис било, па ние се оплакваме че е пустиня и никой не ни чува. Бре бре тез гербери добре се уредили!
 4. Bo4ko

  Принтер "Epson Stylus SX125" - глави менте?

  Сори за обърквацията, sx215 е моя. Нещо съм разместил цифрите.
 5. Моира, кво ти пука то дотогава Бг ще се обезлюдила, ще има работа само по София, така че който остане в бедната ни държавица ще е на хляб и сол и вместо да си играе да звънни на Спешна, ще удри една жица на свещеника за престване преди портите на Петра!
 6. Bo4ko

  Принтер "Epson Stylus SX125" - глави менте?

  Излъгали са те, мой човек! Имам същия и го ползвам с едни неоригинални, бях почнал да си пълня старите, ама голяма играчка и се отказах. Сега си карам с едни на G and G или нещо подобно беше, не пазя кутийката.
 7. Че защо, да има! Па манталитета български или манталитета робски, в повечето случаи май се припокриват. Айде дано скоро народа израсне от скота.
 8. Bo4ko

  Инсталация на windows на лаптоп без windows

  Тва някакъв FreeDos или на мен на това ми мяза. Бутваш Диск с Боза, сменяш поредността на зареждане - на първо място да е cd и следваш инструкциите, то е в повечето линии инстал на програма некст, некст. Дръпни си драйвери за лапа. Ако не си сиг във възможностите помоли някой, не вярвам да откаже.
 9. Bo4ko

  проблем с лаптоп

  Става, ама требва да си по-внимателен, да не чупиш нещо. Така че умната и внимателно с отверката!!!
 10. Бре, бре цъкаш на Show all connection - Wireless conneection - View available - и избираш домашната си мрежа!
 11. Ами ако пазят в музея Радецки и другите два "Дръзки" ща има три, само за показ разбира се , ама кат нищо ги пратим на война и те да потънат, па после да си купим нови железа на безбожна цена! Така че пак ща ни ощушкат! Само за кво се бутаме между шамарите кат никой не ни иска, па сме си бедни, па даваме пари за глупости! Ама ща се влиза в операцяи " Беден защитник" -на всяка мажда мерудия и на всяка война ганъовец.
 12. Bo4ko

  Настройки на рутер Linksys WRT54GL ?

  http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Client_Bridged Чети това. Повече отговори се намират на една ръка разстояние, само требва малко да се потърси!
 13. Bo4ko

  Как да почистим компютрите си?

  Сигурно е бая нов и нямаш котка. Инак на всеки 6 месеца е хубаво да се прави една профилактика, да се издуха поне прахта, да се смени термопастата, защото с времето губи проводните си свойства. Най-чувствителен към жегата е харда, топлинката скъсява бързо живота му. Проблеми с прахтаще имаш най-често през лятото. Така че побързай да се профилактираш
 14. Bo4ko

  Как да почистим компютрите си?

  Ами с прахосмукачка не съм пробвал, по-добре и ти недей, я си почистил някое друго болче или някой друг дребен детайл. Използвай въздух под налягане, продухва всичко. Термопастата си смени с някоя качествена - Arctic Silver напр. Вентилаторите смазвай само ако има нужда - издават неприятни звуци, па и като им се разбият лагерите никакво смазване не помага! Наслука!
 15. Bo4ko

  4-месечно умря в съня си, било болно

  Не сме ти сърдити, приятелю! Напротив..... Сега да те вярваш ли че има връзка между социалните служби и болниците. Няма... Па и да има какво ще го запратив в дома, където условията не са много цветущи.
 16. Bo4ko

  4-месечно умря в съня си, било болно

  Приятелю, всеки носи отговорност за своето действие или бездействие, не можем да търсим вината винаги в някой друг. Много лошо сме научени българите - все друг да ни е крив, а ние все прави. Това не са хора, кой човек ще краде железа и ще ги продава за да си купи ракия, това правят. Кой човек ще ражда деца, за да им цока детските, ще ги оставя в пълна мизерия, ще ги оставя на улицата да просят. С извинение това не са хора, те са бетер животните. В тях не мога да открия каквито и да е човешки черти. Сори за бедната и безпомощна душица, станала жертва на немарливо родителско отношение.
 17. Bo4ko

  Здравеопазването в България.

  Triho, те и повече няма да требват друже, не виждаш ли че се обезлюдяваме, така че шапка на тояга. Общинските болници не могат лекуват нищо почти, защото за много ниско ниво на компетентност и се борят за малко патеки, лека полека се затриват, така че за тях няма да трябват лекари. Като гледам как провинцията запада, след време само в София ще има що годе добри специалисти, просто всичко бега към София или чужбина. Крива ни е цялата система, няма стимули на младите като цяло и на лекарите в частност да остават в Б-я.
 18. При сринат имунитет каквито и антибиотици да дадеш е вече късничко. Затова още в началото на заболяването трябва да се търсят специалисти и да се започва адекватно лечение. Но дори и при наличие на двете пак се случват трагедии, сори за погубения живот.
 19. Трихо, ние сме си виновни и за управляващите и за абсурдите в здравеопазването. Слушаме как едно по едно ни отнемат правото на здравеопазване, на свободата на словото и др и какво правим или нищо или псуваме на маса. Така че е крайно време да излезе някой по-образован от пожарникар и полицай и да се спре тоз геноцит. Че кат гледам не само "лошия материал", ама и добрия си отива.
 20. Облякъл се Илия пак в тия. Като гледам и ББ не е цвете, май ни трябва кризисен план. Ама лошо, лошо, че матриала е калпав, кво ще праикаме тука. Да бегаме късно, да мрем (от глад) или да се молим - да избутаме и таз година и тез бездарни и крадливи управници.
 21. Bo4ko

  ”За” и ”против” паметника на Съветската армия

  Абе, вие двамцата няма ли да престанете да спорите за тоз скапан комунизъм - имало е бол пари за партийните дейци, за другите трохи, кво ти равенство, кви ти пет лева. Ние затова сме така изостанали, забравете го, каквото било, било, вече е минало. Другите народи изостави отдавна комунизма, а ние все го дъвчем, а с паметник и без паметник, все тая. Той е част от историята, която не можем да променим.
 22. Bo4ko

  ”За” и ”против” паметника на Съветската армия

  Брао, колега, добре го каза. Нали знаеш как са овцете, накъдето духне вятъра натам тичкат, ние сме същите. Трябва ни и силната фигурана овчаря и ние ша тичкаме след залъка хляб.
 23. Bo4ko

  СРС - има ли полза от тях?

  То е ясно какво правим, трайкаме си, нали сме покорна нация. Крадат ни, доят ни и ние пак си траем. Ето ни на робите на ЕС. Слушкал ни бате Бойко, те друга рабта си немат, нали ние ги избрахме да ги хрантутим цял живот, па те наглеците с какво се занимават, ние бачкаме от сутрин до мрак за залъка, па те дворци си настроиха, ама пак ще си трайкаме, то ни е в генома, както и завистта.
 24. Bo4ko

  За или против Турция в ЕС

  Абе, оти месите Левски, бре? Той ако види любимата си татковина в какво се превърнала и неговия блян за република, ще се обърне дваж, каква ти "чиста и свята", кви ти пет левки. А за Турция в ЕС, все ми е таз, ама ние сме никои да определяме кой ще е и кой няма да е в ЕС. Ако си направим ние някво обединение, напр. БЕС - може да си определяме колкото щем. Па и ние не сме много - много за ЕС, ни сме няква сила, ни сме нищо, прости Ганъовци. Па Европа и с нас не е станала по-силна, единствено Германия крепи ЕС........ Другите са само плямпала... А за петте века робство, ние сме си криви, приятелю, виж ни и сега какви сме разединени, всеки само гушката си пълни и преди и сега. Да не би Германия да е дошла да ни освобождава, или Англия, не братята руси и то зарад излаза на Черно. Така че интереса е бил водещ винаги, всичко друго е следствие.
 25. Bo4ko

  ”За” и ”против” паметника на Съветската армия

  Абе, наистина не знам кое е по-добре преди или се. За комунизма съм слушал само от родителите ми, родил съм се и той взел че паднал, ама .... и преди и сега оти само тъпаци ни управляват? Все комунисти или свързани с тях, все хора без какъвто и да е акъл, без икономическо мислене, все подлоги. Не ми пука за тоз паметник, какво са криви момчетата, дошли да ни освобождават, изпълнявали са заповеди и са умрели. И ний какво да рушим, просто тази мисъл ме дразни. Па Алекс, ако не бяха те още щеше да си под турско, бъди сигурен. Тез от запад, дет защитаваш, знаеш ли какъв бизнес с оръжия са осъществявали с Турция. Винаги ли трябва да напомням Берлинския договор.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.