Премини към съдържанието

октим

Потребител
 • Публикации

  464
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

298 Супер репутация

1 Последовател

Всичко за октим

 • Титла
  kaldata приятел

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. А самото християнство не е ли магия?
 2. И кое е истинското слово и къде да го намерим
 3. Магията и другите енергийни вмешателства са възможни само тогава когато има почва за това - напукана или нащърбена аура, въпросната енергийна защита добива рехава консистенция, когато една личност се мотивира в живота си само от понятието искам /тъмните сили много обичат искащи личности/; когато движещият им мотив е алчност, омраза отмъщение и т. н. Когато енергийната защита /аурата/ е плътна и чиста всяко енергийно вмешателство се екранира, тоест магията не може да се захване и се връща при подателя. Да уточним - не при поръчалият я а при този който я е направил, но тя никога не се губи понеже е завършена информационна структура. Така, че да се освободите от магия трябва да промените начита си мислене, а при по-тежки случаи и ценностната си система. За да оздравите, пък, аурата си е необходимо да смените движещия ви мотив - от искам, да преминете на трябва ли / необходимо ли е/
 4. С жена не споря! От спор с нежният пол боли глава и кръвното скача - не е здравословно
 5. Опитвам се да не мисля, много е трудно - опитайте
 6. Може и да не е наказание от Бога, но за човека липсата на възможност да има деца си е нещо повече от наказание и това не може да бъде личен избор защото не е градивно. Прекъсва се цикъла на въплътяване.
 7. Не ми е ясно защо една държава може да има ядрено оръжие, а друга не? Щатите са единствената държава доказала на практика, че може да използва ядрено оръжие срещу не ядрена страна и въпреки това да претендира, че тя и само тя може да определя правилата.
 8. Вярно е и за двата вида рак! За убийства в минали животи, ако това е линия на поведение има и още едно наказание - лишаване от възможността да има деца! Един пчелар не се грижи за отделната пчела, а за кошера! П и Х
 9. От пиедестала на моите близо 70 години мога да заявя следното - По време на соца беше много зле!!! 1/ Насила ни караха да учим безплатно, даже най-нахално ни подсигуряваха по две платени отпуски по време на задочно-следване 2/ Най-големия подкуп в медицината бе кутия шоколадови бонбони и бутилка ракия. Абе мизерия! 3/ Караха ни да се пенсионираме млади, например мен ме принудиха да се пенсионирам на 43 години 4/ Лихвата за заемите бе твърдо 2%, и никой не се плашеше да отиде да вземе заем и така ни заробваха. 5/ Ток и вода 2ст. киловат, пълна безстопанственост! 6/ Имаше и БДС и според него трябваше да ядем здравословна храна. Вземеш прясно мляко сутринта, а то до вечерта се вкисне . Сега нещата са други, млякото бозата са с трайност повече от месец. 7/ Караха ни да служим в армията и ............, а сега каква свобода Мога да изброявам доста кусури на соца, но не виждам защо. Соца не фалира, соца го продадоха за 100 000 евро, това е сумата която получи Горбачов за предателството си!!! За хората с промити мозъци имам един въпрос с понижена трудност, отчитам факта, че те не могат да мислят самостоятелно, - Чии са двигателите с които летят американците в космоса?
 10. При Бай Тошо имахме свободно време - я го оценете или съпоставете с нещо което вие смятате за ценно
 11. Детето не бива да преспива ако е урочасано. Гаси му се вода. 60 години страдам от това. Много съм прилепчив от лоши женски очи.
 12. Доброто и лошото се хранят с нашето внимание, а ние определяме на кое колко!
 13. октим

  Мъдрости от век във век .....

  "Единствените неща които ни ограничават са възможностите ни" - Дънов
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...