Премини към съдържанието

satanas

Потребител
 • Публикации

  78
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от satanas

 1. Ако се докаже, че има представители на въпросната секта, най-малкото което трябва да се направи е да бъдат екстрадирани.
 2. Познавам жена, за която се говори, че е обладана от тъмна сила. Официалната и диагноза е шизофрения и взима силни лекарства, които явно я държат кротка. Преди години висш духовник се е опитал да и помогне (не знам православните дали практикуват екзорцизъм или просто е чел нещо от библията), но до колкото знам, след телекинезата на обладаната, той е избягал и повече никой не се е занимавал с нея в тази насока. Всичко това може да е чиста измислица, но нещо не ми достига като я засичам на улицата да я питам в прав текст.
 3. Съгласен съм с теб. Пътищата са различни - целта е една. Проблема в цялата работа идва от политизирането и фанатизирането на дадените учения, които предполагаме, че са били с идеална цел.Така или иначе всички религии имат общо начало, просто в дадените епохи са преработени за удобство на управляващите върхушки. Колкото до темата - съзнателно или не приемаме, че има Архитект на Вселената, но проблема е, че му придаваме човешки качества. По-скоро имаме общо със създателите ни, чието подобие сме. Дали са анунаки или нещо друго, ако се вярва на календара на маите - скоро ще разберем
 4. Естествено, че пречи. Също така е пречил и на всички диктаторски режими, чиято първа цел е била да се изтреби цвета на дадената нация. И сами можете да направите връзката между двете неща; между последните 100 години небивал напредък за сметка на предишните 1000 и т.н. И как през погледа на съвременния човек е меко казано ненормално да има места, където се обрязват жени, където цялата просвета идва само и единствено от конкретна книга, а болестите лекуват с молитви... Да, интелекта пречи. Определено.
 5. Ползвам скайп 3.6.0.244 и ако ъпдейтвам към 4*, новия скайп не разпознава входящия сигнал от микрофона и отсреща не ме чуват. Опитвах какво ли не, ефект нула. Обаче ако си върна 3.6.0.244 звука си върви. Ако това ще ви улесни, звуковата ми карта е emu0404. OS WinXP SP3 Благодаря предварително за всякакви идеи.
 6. Ще си дръпна видеото от сайта, когато ми е криво да се развеселявам. А сега сериозно. Как може нормален човек дори за миг да повярва на този измамник ?
 7. Сега е момента Aliah (надявам се, че така и се пишеше ника) & co. да си кажат тежката дума
 8. Там е работата, че всички общества са религиозни - от първобитните култове, та чак до днес.
 9. Общо взето с това темата се изчерпва Дали не ни е заложено (от нашите създатели, които и да са те) да следваме някаква утопия и ако такава отсъства, да си я създадем ? В крайна сметка човек се стреми да се самоусъвършенства постоянно. Представи си за миг едно общество, в което напълно отсъстват вяра, стремежи и т.н.? Остава единствено себеразрухата, която по естествен път ще го заличи.
 10. Интересна тема. Дали когато 'хироманта' гледа на ръка, наистина 'чете' линиите или просто е трик, с който да замаскира гадателските си способности ? Лично познавам хора, на които циганки са гледали в миналото и предсказанията са се сбъднали едно към едно. Дали е автосугестия, следствие на която хората несъзнателно променят съдбата си в казаната им посока, не е ясно, но фактите са налице. Прекалено наивно би било да смятаме, че низ от събития продължили с години са просто съвпадения.
 11. Дори религиите да са били създадени с идеална цел (нещо в което се съмнявам), то с времето са опорочени до неузнаваемост и се стига до абсурда, че вярващите уж в едно и също нещо да са готови да се изколят, заради собствените си интерпретации. Този форум не прави изключение, но за момента е на вербално ниво.
 12. И все пак, интересното е кои са онези странници с вид на сирийци, посветили Боян Мага в тайните ?
 13. О, фанатика! Не ме карай да се ровя из форума на есет, за да вадя цитати от безумните реклами и не намесвай останалите фирми. Имаме конкретен случай и вероятен клиент, който е с право е недоволен. Какво следва да признаем: че успеваемостта при вече заразена машина е почти нулева, с единствен плюс от близкото минало - добра евристика ?
 14. Много добър тест, поздравления Прати линка на тези от есет.бг Да речем, че аз като обикновен потребител си купя ESS, след което се сблъскам с подобен проблем като този от клипа, как ще ми докажат, че не съм си дал парите на вятъра ? А преди да го купя съм бил облъчен в непогрешимостта (според вирусбюлетин и т.н.)на Есет.
 15. Дали подобни аномалии не са предизвикани изкуствено ?
 16. Разбира се, че нищо няма да стане. Законово не могат да го пипнат за тези пари. Единствено стой въпроса с морала. Но от друга гледна точка морал и Доган са оксиморони.
 17. Това е съдържанието на Installer1.exe <br /> <b>Warning</b>: readfile(hxxp://91.188.60.5/l.php?wm_id=acc1) [<a href='function.readfile'>function.readfile</a>]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in <b>/var/www/painter/data/www/fastsecuresranner.org/download_file.php</b> on line <b>4</b><br />
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...