Премини към съдържанието

Wanko

Потребител
  • Публикации

    205
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Всичко публикувано от Wanko

  1. Много скучна и студена събота!

  2. Здравейте! Някой може ли да ми даде съчинение по Немски на тема - пушене? Около 200-220 думи Благодаря предварително!
  3. Нов обтегач - Sram x-4 и нови гуми Maxxis High Roller 2

  4. Wanko

    Искам....

    Искам всеки един хубав момент да е незабравим.
  5. Здравейте! Искам да попитам мога ли да добавя функцията в биос за промяна на волтажа? Дъното е MSI k9n v1. В смисъл такъв мога да променям волтаж, но само на рамта, а на процесора не мога. Четох, че имало някакъв биос, който добавял тази опция, но линковете са стари.
  6. Благодаря ти много. Стана!
  7. С мнението си какво изразяваш? Не искам акъли извън темата, а и като гледам ти май друга работа си нямаш. Не става с нито една програма или явно аз не мога да направя нещо. jonov, ако обичаш се дръж малко по-добре, а и нямаш голямо покритие за този надутия тон!
  8. А как мога да направя това?
  9. Когато включа интернет кабела в лаптопа, интернет няма.Само от рутер мога да хващам. Имам драйвери, имам всичко, но интернет няма. Как мога да премахна този проблем? Лаптопа е Acer Aspire 5625G. Благодаря предварително!
  10. драстиииииии :D

  11. Захранването не е това от подписа. А и аз това кодеген го смених.Утре, когато отида може да опитам да сменя порта. Благодаря много
  12. Проблема се появи съвсем неочаквано. Един ден, когато го включих зареди адски бавно. 10 мин. , за да зареди ОС и още толкова за иконите. Пробвах с преинстал на ОС, но без резултат. Затова реших, че проблема е в хард диска и явно се оказах прав. Нито един лош сектор, но скороста е отвратителна. Очаквам съвети! Харда се вижда какъв е. Процесора е АМД Атлон Х2 220. Видео карта - вградена. Дъно - биостар N68S3+.
  13. Кутията мисля, че е най-добрата в този ценови диапазон. Само едно и куца cable managment и. че се лющи, но не е болка за умиране. Сега като ти казвам лющи да не си помислиш, че боята и пада? Не е така просто като слагах захранването леко се поулющи боята, но не се забелязва.
  14. Wanko

    Проблем със sony ericsson W910i

    А аз какво написах? Ако обичаш първо чети предишните мнения преди да пишеш
  15. Wanko

    Проблем със sony ericsson W910i

    Досега не съм чувал за хард ресет на W910. Бил съм с този телефон и не ми е правил проблеми пробвай да го флашнеш с А2 uploader.
  16. Хората ти казаха, че първо захранването трябва да се смени, а ти пак на твоето държиш. От захранване не се пести!!! Не го ли разбра?
  17. Wanko

    избор на телефон

    Аз съм за C5-03
  18. Wanko

    проблем с сони ериксон к800

    Виж ми темата, която е за DB3150 и си изтегли САМО ДРАЙВЕРИТЕ без програмта. И тая XS++ е много стара по-добре извършвай всичко с 3.1 darwin.
  19. Wanko

    проблем с сони ериксон к800

    Същото нещо. Едит: От колко време ползвате телефона и държи ли ви батерията? Приимерно ако слушате музика.
  20. Wanko

    проблем с сони ериксон к800

    Вярно, но все пак трябва да знае човека какви възможности има.
  21. Wanko

    проблем с сони ериксон к800

    Защо даваш на човека грешни неща? В смисъл, когато си ъпдейтне фирмуера и става CID 53, което означава, че не може да си модва телефона (да си слага други менюта,драйвери за звука, камерата и т.н.). Направи флаш само на маин с XS++ и няма да имаш проблеми, но както си решиш може и по начина на колегата, който се е изказал над мен, но това за мен е един неудачен начин.
  22. А как се изключва маршрутизатора о как се рефрешва адреса? Редакция: Искрени благодарности на capnemo и на другите, които ми помогнаха! Благодаря ви на всички. Продължавате да ме изумявате колко неща знаете и, че ги споделяте с хората! БЛАГОДАРЯ!!!
  23. Това са шотове. Ако може да кажете къде какво да пиша ще ви бъда благодарен.
  24. Ами аз имах реално ИП и са го сменили не знам дали все още е реално. Ползвам си обикновен интернет. Без модем по кабел.
  25. Здравейте! След много опити и мислене реших да пусна тема тук, може пък някой да е имал същия проблем.Проблема е, че когато свържа кабела за интернета на рутера трябва да светне зелено и да предава сигнал, но уви светва само оранжево (не предава връзка) и нищо друго. Рових се в настройките, но пак нищо. Рутера е Dlink Dir-600. Дано има някой, който да знае как да оправя този проблем, защото това стана след като ми смениха ИП-то от доставчика без мое знание. Първия път ми го настроиха, но този път искам сам да се оправя.
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване