Премини към съдържанието

LEART

Потребител
 • Публикации

  61
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

1 Неутрална репутация

Всичко за LEART

 • Титла
  Редовен потребител
 • Рожден ден 15.07.1988

Информация

 • Пол
  Мъж
 1. Мъдър за възрастта си младеж! Браво!

 2. Единствените, на които да се надявам. И ако продължаваме да се делим на националисти еди какви си и еди какви си нали е ясно .......
 3. Ти май ....... защо закона да не важи за нас? Точно обратното. Законът важи за всички. Без някой да има привилегии. И не си мисли, че ти си единствения, който гледа историята. Но ми се струва, че не гледаш хубаво в нея. Виж какво става с страни, които позволяват анархия. И то на едно доста западнало малцинство. А за Хитлерско и Сталинистко решение и дума не може да става. Това е малоумно. И най-накрая трябва да се научите да правите разлика между национализма и другите глупости, с които искате да го свържете. И аз имам критики към Атака, но те са единствените, които имат план. Или поне на това се надявам.
 4. И защо изтъкваш крайностите? Тези, които твърдят, че дадена нация е над всички никой не ги обича. А тези които оставят малцинства да потъпкват основния етнос на една държава как да ги наричам? В случая България националистите се опитват да запазят българското. А то със сигурност не е циганията, чалгията и така нататък. Всеки може да забележи, че е модерно всичко, което не е българско. Една нация остава да бъде тъпкана от всякъде. А за човека, който писа над мен. Това, което си писал е много вярно, но не важи само за националистите. България вече загуби много повече от 4 години. Може би и те заслужават шанс.
 5. Национализмът е идеология, ориентирана към запазване или подкрепяне на съществуването на дадена нация. Национализъм приблизително съответствува на патриотизъм и е противоположно понятие на космополитизъм, глобализъм и интернационализъм. В публичното пространство от различни групи хора, зад които стоят различни интереси, се води кампания за налагане на негативна конотация на едната група понятия за сметка на другата. Горното е от Уикипедия. И не мога да разбера защо не е нормално състояние на духа да обичаш държавата си? Защо е престъпление да обичаш държавата си? И какво лошо има да обичаш държавата си? И не е нужно да разбираш кой знае колко за да можеш да си направиш изводи от дадена снимка. Имаме нея и по нея разсъждаваме. А вие стига стига сте писали глупости за националистите и национализма. Не знам този човек дали е убит или се е самоубил. Но е ясно, че националистите пречат на много хора. П.С. Следващият, който пише против национализма нека да се обоснове. Не да говори по шаблон!
 6. Ти изобщо знаеш ли какво е националист? Изясни си го и тогава пиши! А за катастрофата потрбителско име е прав. Вижте снимката с катастрофиралата кола. И разсъждавайте.
 7. При удър в стълб колата би се смачкала. Тази сие с почти запазена дължина. Жалко, че няма снимка и от другата страна на колата, но на мен ми прилича на страничен удар.
 8. Защо да не питаме? Страх те е да кажеш? Какъв е проблема? И докога ще ви е страх да говорите за истината?
 9. Ти знаеш ли изобшо, какво е националист? Отговори си на въпроса и не пиши глупости. Струва ми се, че бъркаш понятия.
 10. Тези са известните. А за колко още не знаем? Днес имаше простест. Беше ли там?
 11. Интересно ми е, какви наблюдения имате. Бих искал всеки да сподели разрушителните дейности, които е наблюдавал.
 12. Бих искал да попитам dragozow, защо пише Атака в кавички?
 13. Нека да шпионират. И дано да видят колко негативно е настроен народът. Защото от скромните ми наблюдения в интернет се води активно оплюване, но по улиците всичко е наред.
 14. Партия "Зелените" организира протест. Но националните телевизии не показанищо разбира се. Нали се командват от хората, които правят глупостите.
 15. Ако напиша какво мисля ще ме изгонят от форума .....
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...