Премини към съдържанието
От 1-ви септември 2021 г., вход във форумите ще е възможен само с имейл адрес вместо потребителско име. Ако не помните имейла с който сте се регистрирали, вижте го в настройките на профила си. ×

lsmurf

Потребител
 • Публикации

  3603
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от lsmurf

 1. Отново селските номера с изнервяне с карането на останалите да го чакат. Какво да го правиш- характер. Поне връчи мандата моментално а не се направи на важен и с това.
 2. Наистина не ни е необходимо сега , необходимо ни е твърде отдавна . Това е някакъв начин да се усетят че с тези вапцани във всички цветове комунета няма как да се получи нещо свястно . Крайно време е да се появи истинска алтернатива на многобройните клонинги на БКП. И тогава вече хората ще отидат да гласуват и ще има истински избор. Не казвам че ще изберем новите но поне ще можем наистина да си кажем мнението. Така че аз съм по скоро за "Избори до дупка".
 3. Ами новата партия естествено. Първо БСП има останали абсолютно твърдото ядро избиратели. Второ във всеки момент може да се измисли някаква глупава причина за да се отметнат естествено че няма да кажат че се оттеглят за нещо за което ще бъдат силно укорени. И трето в България по често не се гласува логично а емоционално а БСП има вековен опит с манипулиране емоциите на хората. Не очаквам такова нещо разбира се. Никой не им е длъжен. Ако го направят като хората който желае да го подкрепя който не желае не. Така е при демокрацията. Пък народа да си прави сметка кой и защо го е подкрепил и защо е бил против.
 4. Така е трябва им такава подкрепа. Но ако се възползват от нея стават силно уязвими защото първо просто се излагат и второ ще се наложи да играят по свирката на БСП защото във всеки момент тази подкрепа може да бъде оттеглена. И като видяха как още не са започнали и Христо комунисто започва да им налага условия явно се усетиха за какво става въпрос.
 5. Не мисля така. Прост пример с царя и НДСВ. Въпреки че висшата цел на сприятеляването с БСП и ДПС беше влизането ни в ЕС , което не може да отречем че беше най голямото достижение на целия така наречен "преход" избирателя не можа да прости на НДСВ подобно сдружаване и му даде червен картон. Така че коалиции се правят да , но си има лимити докъде е възможно . В противен случай както е казал народа "С какъвто се събереш такъв ставаш." и още "Кажи ми кои са ти другари да ти кажа какъв си"
 6. Нещо не можа да ми се изясни. Защо направата на кабинет с БСП би бил самоубийство за ГЕРБ и въобще не е такова за ИТН. Според мен е точно обратното защото ГЕРБ вече имат твърд електорат както БСП и ДПС а ИТН все още нямат такъв. Трите партии имат храненици с интерес от тяхно управление. ИТН тепърва ще създава такава прослойка. Освен това победата на ИТН се дължи не толкова на това че са много харесвани а по скоро на анти ГЕРБ ,Анти БСП и анти ДПС реториката им. Така че избирателите им ще се почувстват силно подведени и много по лесно ще ги изоставят отколкото тези на ГЕРБ.
 7. Така си е . Какво друго е демокрацията ако не ГЕРБ
 8. И защо мислиш така ? Реалните резултати от изборите са точно такива. Няма по нормално нещо от това да гушнат тричките , е ще има проблеми кой да води бащина дружина но къде ли ги няма . И веднъж завинаги да се види в България кой кой е. А ние сме си свикнали на подобно "управление" явно нещо повече даже ни харесва щом има такива резултати от изборите. Ами дайте на този народ каквото си е харесал ,явно си го заслужава.
 9. По всичко изглежда че вече я имат обаче не им изнася да я споменават публично за това ни играят подобни сценки. Решението съм го посочил. Да се гушнат трите партии да се види истинското им лице . Пък дано след едно такова "управление" да разберем най сетне за какво става въпрос.
 10. Този човек е получил силна амнезия . Той забрави че има такова нещо като БСП. Колко тактично "забравя" да съобщи че за да съставят правителство ще трябва да се гушнат със столетницата. Няма как да му се има доверие щом го прави. Много се радвам че най вероятно няма да има такова правителство. По добре да сдава мандата и да се състави правителство от ГЕРБ БСП и ДПС. По честно е към избирателите. Това са партии които имат еднакъв произход еднакви ценности и стил на управление. Да се знае точно кого сме си избрали всъщност . Не искам някакви тарикати да се крият зад ИТН и да си правят каквото им харесва както в момента се кани да прави БСП. Ето и в момента те не са виновни - виновен е сламения човек Христо Иванов.
 11. Чел съм я разбира се и моята оценка за нея се съдържа в кавичките на определението на автора като "авторитет" . Най елементарен опит за манипулация на публиката - нищо повече. Извинявай че е в коренно противоречие на твоята като много много точна. И десет пъти да повториш много това няма да я превърне в точна .
 12. Наистина ли не знаеш кои са БСП, ДПС и ГЕБР . ДБ и ИТНИ са нови партии основаващи се на стари компрометирани мутри като Мая Манолова и Христо Иванов . Наистина ли си въобразяваш че подобни хора ще работят за смяна на системата ? Моето извинение към депутатите с още много актуалната песничка. https://www.vbox7.com/play:b19b9151
 13. Така мислиш ти , аз съм на противното мнение . Както гледам ще се ходи скоро на избори . След тях ще видим кой е прав.
 14. Да , явно че трябва нови избори . Има някаква вероятност да победи Борисов но това не оправдава включването на партия като БСП в подкрепящите правителството. Народът е казал "С какъвто се събереш такъв ще станеш" така че ИТН трябва да бяга като дявол от тамян от партии като ГЕРБ ,БСП и ДПС те са способни да пратят в небитието всяка политическа формация която се хване с тях просто са силно токсични. И какви ще са последствията ? Една партия не си ли държи на лицето го губи и става част от политическата мъгла която е омръзнала до смърт на болшинството на избирателите. Ако ИТН постигна някакъв резултат то е благодарение на това че се разграничи от системните партии и избирателите я припознаха като различна. Тръгнат ли да се обвързват с тези партии както ги съветват "авторитети" като цитираният от теб моментално ще изгубят подкрепата на по голяма част от избирателите си и ще последват съдбата на НДСВ. Така че колкото и да им повтарят колко са неадекватни не бива да правят грешката да слушат подобни "добронамерени" съвети.
 15. Дано да си прав за ИТН. Според мен е рано да се каже но факта че бяха заявили че няма да преговарят с ГЕРБ ,ДПС, и БСП и забравиха за БСП не ми навява оптимизъм. Има неща с които може да се прави компромис и неща с които не може. Така че това е огромен минус за тази партия според мен.
 16. Можеше и да се очаква. В България не издигат никого без преди това да е здраво оцапан. Много бях скептичен че хора посочени от Радев и толкова възхвалявани от БСП, Мая , Христо и т.н може да се окажат читави. Ами оказва се точно така. Много се кефя на термина "изчегъртване" . Всъщност това е точния термин. Изчегъртват маскировъчния слой синя боичка на ГЕРБ и от долу лъсва истинската червена основа. Абсолютно точно на място поставен термин. Пък някой ако очаква че протестните партии са нещо различно от Борисов то си е за негова сметка. Сега май започват да се карат и да си вадят кирливите ризи един на друг. Явно не са успели да разпределят порциите.
 17. Спокойно , Партията ще се погрижи и за това няма да ги оставят без поколение. 😆
 18. Ами ясно е че не са си тръгвали. И няма никакви индикации скоро да си тръгнат. Ако не станат някакви сериозни международни сътресения и бъдем принудени да се разграничим ясно още дълги години ще си играем на евро ориентирана демокрация и ще ни яздят децата и внуците на същите хора които ни яхат вече 77 години. Те вече са превърнали политическата си власт в икономическа и толкова здраво са се окопали в държавата че с "изчегъртване" вече нищо не става . Вече се налага коренна промяна с взривяване и копане до дъно.
 19. Нищо не си разбрал или може би се правиш на не разбрал ама нямам намерение повече да обяснявам.
 20. Добре че ми отвори очите . Аз разбира се не съм виждал фейсбук нито интернет и никога не съм ги ползвал разбира се и ще ти повярвам че всички групи са затворени и всички сайтове събират данни. От 20 години досега мой сайт не е събирал данни за посетителите. Въпрос на принципи. Е сега пък да не заявиш че съм някакво изключение , не при нормалните сайтове е така. А когато отидеш в някой досаден сайт който непременно желае да ти има данните горе в браузъра има едно хиксче възползвай се от него и си готова. Никъде в закона не пише това но нормалния човек внимава от къде ползва информацията . Ти ако искаш може да си потърсиш работа и в даркнет но не мисля че е най адекватното нещо на света.
 21. А защо мислиш че обявата е скрита в поверителна група. Защото всичко е законно ли. Като знаеш че не е защо го разпространяваш и рекламираш даже. Не трябваше ли да го докладваш в инспекцията по труда вместо да ни убеждаваш колко е добре за неграмотни хора. Нали казваш че нещата трябва да тръгнат от долу ето направи нещо по въпроса. Ще спестиш това да се зачислява полицай към всеки работодател.
 22. Зависи от човека да но зависи и от управлението. Защо примерно данъка на едноличен търговец е 15 процента а този на корпорациите 10. Това грижа за малкия бизнес ли е! Защо сега когато спяха да проверяват "фризьорските салони" а насочиха вниманието към едрите данъкоплатци изведнъж хазната започна да се пълни. Защо всеки продавач на семки има касов апарат свързан директно с НАП а големи бизнеси нямат . Толкова ли беше трудно да се направи 3 мандата. Ето служебно правителство с орязани пълномощия се опитва да го направи в рамките на няколко месеца. На вас обаче не ви стигна времето защото "То не може всичко на веднъж" .Не ми казвай само че имало обективни причини. Причината е една - липса на желание. Корупцията вирее там където няма ясно определени и важещи за всички правила. А такива досега нито едно правителство не се и опита да въведе. Та затова бягат хората . Никой не желае да играе игра с неясни правила освен измамниците разбира се.
 23. Първо не си спомням да съм казал точно това , но общо взето е вярно ако човек гони наистина голям и печеливш бизнес. Аз просто съм си намерил бизнес който не зависи от бутане на рушвети. Вярно повече се работи и не се печели както при тези които бутат но реши ли човек и не го ли е страх от работа и не ламти ли за много може да преживява . Те акулите гледат в паничката на едрите бизнеси с високи печалби и без много работа .
 24. Трябва на човек да му е изпила чавка мозъка та да се набута да си търси работа в подобен сайт поверително братче. 😆 Да така съветвам аз и има защо, работи престижна работа получава уважение и заплата над 10 пъти по висока от средната в България и най важното с честен труд и без да е необходимо да се подмазва на някого. А моят труд съм си го предложил на пазара и си изкарвам парите сам без да имам началници и да трябва да се мазня на някого така че престани с опорките - просто не вървиш.
 25. Ами как ще има когато групата е поверителна . От къде да ги видят хората тези "ценни обяви". Или трябва да си продадат личните данни за да станат членове пък де да знам може и заплащане да им искат. Много подходящо за пропаганда но не и за такива които наистина си търсят работа. Я дай например къде се намира тази обява в бюрото по труда. И недей се изсилва с подобно форматиране на фейковете които пишеш - само дразниш хората.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване