Премини към съдържанието

IvaIgnatova

Потребител
 • Публикации

  304
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от IvaIgnatova

 1. Благодаря! На патерици, или на носилки - няма значение, трогната съм от вниманието, момичета! Всъщност е чудесно е да получаваш поздравления цяла седмица! Тортички, свещички, и толкова много прекрасни цветя... Силно Ви прегръщам!
 2. И аз, и аз!!! В неделя пак си препрочетох "Проклятието", и накрая, където има две страници за Фалън и Изабел, само дето не се разревах от яд - все едно, че започва следващия роман, ама не би! Мно-о-о-го ми се чете тая книжка! И защо не са написали дата на издаване??? Лоши хора. Някой да има вътрешна инфо? Има една издадена "Бягство" на Сандра Браун - за двама избягали влюбени тийнейджъри, и всъщност момичето не е отвлечено... мисля че е същата, не е нова. А журналистката май им помогна. Да, сега проверих, даже я имаме сканирана. Ето го и инфото към скана на първото издание: Оригинално заглавие : Standoff Заглавие на български : Бягство Автор : Sandra Brown / Сандра Браун Жанр : Романтичен Издателство : Коала Формат : pdf Език : Български Анотация : Двама млади влюбени,превърнати в уплашени до смърт бегълци; амбициозна репортерка,ненадейно попаднала в обсада; едно случайно престъпление, което никой не е замислял,но което превръща малкото градче Рохо Флетс в същинско буре с барут.
 3. Да-а-а, а Съни Милър изобщо не е това, което очакват...! Впрочем преводът на тази 1-ва глава на мен ми хареса много (макар да не се имам за много разбираща) - така гладко ми вървеше, нищичко не ме запъна или подразни, или нещо друго там - изобщо: пълно удоволствие! Благодаря, Руми!!!
 4. О-о-о, момичета, БЛАГОДАРЯ от все сърце на всички Ви! Страхотни пожелания! Много много целувки и прегръдки от мен! (От много празнуване чак сега успях да вляза, та затова и сега отговарям! )
 5. искам да се скрия от всички и само да си чета книжки на някой див плаж!

  1. kristi_34

   kristi_34


   И аз :)

  2. IvaIgnatova

   IvaIgnatova

   Да се похваля - вчера успях да го направя!

 6. Аз си я изчетох на един дъх "Мъртво вълнение" на Е.Лоуел, макар че наистина ѝ беше малко в по-вече трилъра (много шпиони, бомбени заплахи и др. такива) като за в любовен роман! Пък и морската тематика (яхти, мореплаване и др. подобни) ме вълнува достатъчно, така че тая част от описанията не ми беше досадна, даже ми беше интересно. В сравнение с първите книжки от поредицата, определено процента "любов и романтика" не е толкова голям, но не мога чак да кажа, че не е хубава! Даже напротив, според мен си е хубава книжката. Ако пък я сравня с голяма част от останалото, което се издава, направо си е много хубава! Има и чудесни попадения в репликите между главните. Като цяло си е в стила на останалите от поредицата. Определено при първия прочит е трудно да се възприемат напълно - много детайли и подробности извън нашето ежедневие има, напрегнато действие... Но с всеки следващ прочит все по-добре ги разбирах и все по-вече ги харесвах! Мисля, че и с тази ще стане така.
 7. Благодаря ти за коментарите, Пепи! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Тая вечер си изтеглих всичко непреведено на С.Е.Филипс от рускините, и сега нямам търпение да прочета Nobody's Baby But Mine !!!
 8. IvaIgnatova

  Ново на книжния пазар

  Нора Робъртс - "Видение в бяло" - 7.05.2010 Дейвид Балдачи - "Родени за ченгета" - ??.2010 Дженифър Ашли - "Училище за пирати" - ??.2010 Аманда Куик - "Компаньонката" - ??.2010 Дейвид Балдачи - "Избави ни от злото" - 4.01.2011 Дебра Гинсбърг - "Порок" - 4.02.2011 Никол Джордан - "Прокуденият" - 8.02.2011 Кристина Дод - "Бедствие на високи токчета" - 11.02.2011 Аманда Куик - "Излъжи ме нежно" - 15.02.2011 Елизабет Лоуел - "Мъртво вълнение" - 11.03.2011
 9. Чакаме знак от Жанито, че бяха болни тя и дъщеричката... Тая неделя я пропуснахме - може пък да успеем другата, като за първа пролет!
 10. Пете, ще се самоцитирам (в темата за съвременните съм го писала това): Това мнение ме хвърли в трибуните направо! А според мен "Зад кадър" е направо експлозивна, толкова "гореща", че чак ми пареше, докато четях! Ами... явно, че сме много различни във възприятията и вкусовете си, нямам друго обяснение... Довечера може да изровя книгата и да метна един цитат от нея, за да обоснова мнението си... Пепи, новата на Дод доста прилича на чиклит, имай го в предвид. Според мен „Зад кадър“ е по-хубава от нея. А и новата на Аманда Куик е по-хубава в сравнение с тая на Дод... Е, все пак ти може по-различно да ги възприемеш... "Огледален образ" също е много хубава, ама не е нова - преиздават я за n-ти пореден път...
 11. Въх, за утрепване съм!!! Пак са забравих! Извинявайте много, момичета! Точно тя е, Стаси! Ти си.
 12. Въх, не мога да повярвам! Гале, ама нацелих най-сетне да пусна мухата за нещо, дето да кажеш и ти едно "УАУ"!!! Аз щастлива! Хайде, нямам търпение да се съберем и да >> + + + !!!
 13. Прочетох книгата, абсолютно се присъединявам към коментарите на всички момичета преди мен, и най-вече това в червеното, дето така хубаво го е казала Руми!!! ТАКА СИ Е!!! Ох, и на мен ми липсва Трейд! Страшен пич изглежда, и някак по-тежкар от другите - имам чувството че много ще ми допадне, ама дълго ще е чакането... наистина е голяма скръндза тая Дара - още си го държи в главата само за нея! Ама как ще е странно бе, ами то това си е най-хубавото - и фантастика и любов в едно! Пълен кеф, ако питаш мен! Едни от най-любимите ми фентъзита са тези, дето има и любов в тях (нищо, че не ги водят любовни романи - за мен разликата е много малка!) - като напр. всичките "Бараяр"-ски на Лоис МакМастър Бюджолд - уж се водят военна фантастика, ама са си фентъзи пълно с любов! Че и "Шалион"-ите, и "Споделящия нож" - и те! И много, много други! Айде, да не се отплесвам, някой ден трябва да си направим подтема и за това, и тогава ще пиша там на воля (само се моля да имам по-вече свободно време...)!
 14. Уф, Сънчо, нали съм замаяна, чак сега видях тоя пост! А преди час писах в "Дискусии..." че нийде го не виждам, ама сега не ми се връща за редакция. Та писах ти на лични. И малко по темата: Аз снощи прочетох набързо две Арлекинчета, от последните - дето ги качи Ели: "Шеметен танц" и "Господарката на острова", и двете от Дженифър Грийн. Много бяха хубави и двете, ама "Шеметен танц" малко по-вече ми допадна, въпреки, че на подобна тема (спряла кола на безлюден път, в нея бременна жена ражда, спира главния и ѝ помага да роди бебето, после се завърта история около тях - той е горд, и хем я иска, хем смята че няма смисъл, а тя успява да го убеди, че са един за друг) съм чела поне още две книжки. И въпреки често експлоатираната тема, книжката е увлекателна и много сладка. "Господарката..." пък е по-скоро нестандартна - има главен герой финландец, който беше описан с кафеви очи, средно висок, много спокоен... изобщо в разрез с моите представи, но пак беше интересно! Ха, и успя да построи на главната сауна за един ден, направо от нищо! - е, това вече си беше фантастика!
 15. И аз, и аз! Направо се разтапям в локва, като ги чета!!! Голяма радост ще бъде!!!
 16. Честит Ви 8-ми март, момичета! Да сте все така красиви, много щастливи, и много обичани!!!
 17. Да бях знаела, че още с първото ще уцеля, нямаше да се излагам да пиша цели три! Мисля, че няма да ви затрудня: "Поражение"
 18. "Падналият ангел" или "Ангел в мрамора"? А може би "Земен ангел"?
 19. Да-а-а-а, аз въздишам дълбоко и си представям страхотни мъже само като прочета някъде "Макензи"!!! А по въпроса за мустаците - тука сигурно ще ми се смеете! - не знам защо, ама винаги като прочета за мустак, и си представям Фреди Меркюри! Макар и гей, за мен си беше хубавец! Е, тази представа определено си беше проблем в някои случаи!... Мисля, че единствената книжка, в която не ми пречеше, че главния има мустаци, беше "Есенен любовник" на Елизабет Лоуел - даже на корицата май беше с мустак...(ако паметта не ми играе номера).
 20. Да-а-а, има си глупости вътре, като тази дето те е издразнила, ама има и сладки моменти! Аз имам сантиментално отношение към тая книжка, може би щото съм я чела за пръв път преди години... Тая вечер довърших препрочитането на "Нечакано щастие" на Сюзън Андерсън - съвременна, с главен - морски пехотинец, и съответно по това и по стил прилича на серията на Марлис Мелтън. Главната е подходяща като за вкуса на морски пехотинец - руса, със секси пищно тяло, винаги на високи токчета, изненадата е че не просто може да готви, а е главен готвач и почти е събрала пари да си отвори собствен ресторант. Двамата се джафкат и мразят отначало, но тръгват да търсят сестра му, която е заминала с годеника си. Той ще спасява сестра си, щото смята че годеника е с нея заради парите и, а главната смята че са влюбени и ще ги спасява от ядосания брат... Стигат до семейството на годеника, и се оказва че ги смятат за отвлечени. Главните се тревожат за отвлечените и участват в операцията по предаването на парите, като междувременно се харесват и се "награбват" здраво, и т.н. Книжката не е кой знае какво (в смисъл доста е елементарна на места), но има много забавни коментари и сладки моменти, и като цяло ми харесва! Ще цитирам как започва романа, за да ви дам по-добра представа: "Чашата с вода замръзна на половината път до устата ѝ, докато Лили Морисет се взираше омагьосана в големия мъж, който тъкмо влизаше през вратата на кухнята. Гранитните плочи под краката ѝ бяха гладки, а около нея огромната къща с изглед към океана на Лагуна бийч беше тиха. Единствения звук беше далечното тиктакане на старинния механичен часовник в дневната. Докато мъжът влизаше, отвън полъхна хладен, солен бриз с лек аромат на априлски цветя. Но хладно не беше първата дума, която изникна в ума на Лили. Този мъж беше едно от най-горещите парчета, които беше виждала някога. Разбира се тя знаеше кой е от снимките, които Глинис Тейлър ѝ бе показвала. Но нито една от тях не му бе отдала дължимото и Лили беше неподготвена за огромното въздействие, което физическото му присъствие ѝ оказваше. Той беше 6 фута висок, тъмен и опасен. Последното можеше да се разбере дори и само от начина, по който се движеше. А колкото до останалото - черната му като безлунна нощ коса и наболата му брада, дългите крака и тези широки рамене, които изпълваха тениската му с маскировъчен цвят - всичко говореше за сила, чиста и неподправена сила. Лили обмисляше да излее водата там, където най-добре би я охладила. Не го направи, естествено, но... леле майко... Най-накрая беше срещнала мъжа на мечтите си от плът и кръв. Тогава той отвори уста и разби всичките ѝ илюзии."
 21. Мислех си, че трябва да е някое "Огнено цвете", ама такава книга май няма, така че предлагам "Цвят от скреж". Уф, докато се натуткам, Бобчо ме изпревари!
 22. Давай Пете, "Убий и кажи" не е много дълга, бързо ще я прочетеш. И после непременно пиши - сигурна съм, че ще ти хареса, и все пак ще ми е интересно да прочета мнението ти!
 23. Едвам успях да измъдря някакво подреждане: 1.Втори шанс 2.Мъжът от сънищата 3.Убий и кажи 4.Белязаният Макензи 5.Онази нощ 6.Мисията на Макензи 7.Невинни лъжи 8.Да спиш с врага 9.Среднощна дъга 10.Диамантения залив А ми се искаше половината от изброените да ги сложа на 1-во място, останалите на 2-ро, а тези, за които не остана място на 3-то! Или направо всичките наравно! Много си я харесвам Линда! Оу, и Пете, някой ден като се преведат книжките за Блеър Малори, ще трябва да направим ново класиране!!! Р.S. Между другото сега се сетих: Който не е чел "Невинни лъжи" - да я мята, горещо я препоръчвам!
 24. Честита Баба Марта! Да сте здрави и засмени през цялата година!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване