Премини към съдържанието

EGO venit luvo

Потребител
 • Публикации

  10
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

1 Неутрална репутация

1 Последовател

Всичко за EGO venit luvo

 • Титла
  Потребител
 • Рожден ден 13.12.1995

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  София
 • Интереси
  Йога, История, Латински Език, Философия.

Контакти

 • Skype
  theleatherapron
 1. EGO venit luvo

  Илюзия ли е нашият свят?

  Има световноизвестна теория, че нашият свят е нещо като видео игра, създадена от извънземните, в която ние сме герои. Лично аз съм ú привърженик.
 2. Не съди за книгата по корицата ú. Трябва да прекараш известно време с човека за да опознаем парактера му и самия него.
 3. EGO venit luvo

  Вината

  Има два типа вина: Първият е наистина да чувстваш, че си виновен. Вторият е да накараш някого да се чувства виновен, за да се измъкнещ от дадена ситуация.
 4. Светът, в който живеем става все по - изкуствен с всяка седмица, с всеки ден. Нови измислици, създадени от учените, изместват неразделни предмети и уреди от живота ни. Те си мислят, че по този начин правят живота ни по - лесен, но всъщност това само влошава нещата. Нека да ви дам пример - помните ли старите мелачките на месо - слагаш месото в малката машинка и въртиш ли въртиш ръчката, използвайки всичката си сила. Това тренира мускилите, съответно и мозъка. Сегашно време, да сте видяли някой да има такава вкъщи?(Освен някъде по селата) Не. Повечето уреди, които тренират тялото са заместени вече. Това довежда до увеличаване на броя на хора с наднормено тегло(който, между другото, вече е станал 456,000 души - 60% от населението на България). А това от своя страна води до намаляване на обема на мозъка с 4% - 8%, сочи образователно проучване. Осъзнайте го - хората постепенно затъпяват. Светът, в който живеем не е истински.
 5. Аз лично, както Йогите, се стремя да извеждам резултатите от нежелани минали събития и да предодвратявам повторната им поява. С настъпването на пролетта започвам с Раджа Йога - "Царска Йога" - Пълна самодисциплина. Спирам с вредните навици и се отдавам изцяло на учението.
 6. Има две вероятности : Имало е животно, което е било живораждащо, но се е получила аномалия и номородилото е започнало да снася яйца; При животно, снасящо яйца се е е станала грешка и се е излюпила кокошката.
 7. EGO venit luvo

  Накъде отиваш, човече?

  Не вървах досега на предсказанията на Ванга - струваха ми се неприемливи. Сега виждам, че едно от предсказанията на Ванга било 2008 – Атентати срещу четирима държавни глави. Конфликт в Индостан. (Индия-Пакистан) Оказа се истина, а по въпроса за настъпването на третата световна война е предсказала: 2010 – Начало на Третата Световна война. Войната ще започне през 2010 год и ще завърши през 2014. Войната ще започне като конвенционален конфликт, а по-късно ще прерастне в ядрен. Нека да видим... Тук можа да видите листа с предсказанията ú: http://www.emotion.bg./viewtopic.php?f=50&t=5650&start=0&st=0&sk=t&sd=a
 8. Направи щастливи тези, които са наблизо и тези надалеч ще дойдат сами. Китайска поговорка. Да говориш много и да стигнеш до никъде е както да се качиш на дърво за да хванеш риба. Китайска поговорка. Притежанията на другите са по - интригуващи за нас, а наще притежания - по - интригуващи за другите. Латинска поговорка.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...