Премини към съдържанието

trapped

Потребител
 • Публикации

  1054
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от trapped

 1. Оня ден гледах един филм: http://torrents.bol.bg/details.php?search=&id=22420 Филмът е доста тъп (въпреки,че такива филми за конспирации много се тачат напоследък),но пък ме накара да се замисля,...Нужни ли са ваксини за болести,които не представляват чак такава опасност и не е ли по-добре да оставим телата ни сами да се справят с тях. Казват,че тия вируси се инкорпорирали в генома на човека и едва ли не след 100 години децата ни щели да бъдат полу-хора,полу-вируси. Кво е тва,верно ли е? Изработка на сайтове
 2. Здравейте, Оказа се страшно трудно да се намери шрифт на кирилица (стандартен и то), при който буквата "Т" да е като "Ш" наобратно, а "в" да е високо. Шрифт, най-обикновен, полуръкописен, на който са написани сигурно над 20% от списанията. Имам предвид втория отгоре надолу. Ще3 съм много благодарен ако ми го намерите или подобен на него.
 3. trapped

  Търся шрифт подобен на този

  UnvCyr се оказа шрифта. Самото му име даже е универсално. Ама го няма по сайтовете с шрифтовете. Благодаря на Кен още веднъж.
 4. trapped

  Търся шрифт подобен на този

  Да, ясно е че трябва да се рови. Затова се учудих - че трябва да се ровим за нещо на пръв поглед толкова стандартно и разпространено. Но ако ще ровя, смятам да ровя тука: http://bg.allfont.net/serif/ Сайтовете, които ми даваш са малко трудни за ориентация и честно казано не ми вдъхват доверие, че там ще намеря каквото ми трябва.
 5. trapped

  Търся шрифт подобен на този

  Естествено, че допусках да е без пари - има хиляди безплатни шрифтове из нета от всякакъв вид. Аз не съм издателство, нито ще правя лого от него, нито ще го вграждам в някаква платформа, нито по какъвто и да е начин ще извличам "икономическа изгода от нашите авторски права". Трябва ми инцидентно и ще го ползвам еднократно. От Хермес-еди-кво си, с цените от по 60-180 лв. - няма как да стане в моя случай. Но понеже си ценя времето, а и ми поставяте въпроса сякаш съм някакъв, дето гледа да мине "метър", обещавам двайсетачка по банков път на този, който може да ме насочи къде да намеря такъв шрифт (прикачения файл). Безплатен/Платен - лиценза им не ме интересува. Ако някой разработчик се е интересувал от моите пари, щеше да ме включи мен, инцидентния юзер в маркетинговата си стратегия. Аgentpat, в този сайт има само някакви екзотики. Sheky, архивите са празни.
 6. http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...c=96538&hl= Модераторите с капаци също да внимават и да четат, а ако може да мислят преди да затварят.
 7. Във 2-ра серия Лео ди Каприо - Джак Доусън го намират в океана замръзнал и го размразяват.Той започва да търси Роуз,но...
 8. trapped

  А бе къде е...

  Е що не дойде? Бе кво става тука, последно като влизах те бяха баннали, а сега си се накичил с кви ли не титли и значки..
 9. trapped

  А бе къде е...

  Форъмът на арена нема да го познаете, мина през "Пълна промяна". Арти последно ми превежда сайта, останах мн. доволен, та предполагам е затрупана с работа, а Шана можете да я намерите у моя форум, ако я няма тука.
 10. В типично свой стил Бацолинчо затри вчера поста ми, с който казах "Чао" на всички ви - демек да излезне така, че съм принудително отстранен с метода му на грубата сила /банан/, вместо да съм напуснал доброволно. Само не знам защо затвори хубавата тема, в която още хора искаха да се изкажат. Явно я е сметнал за изчерпана. Всъщност тази тема още дълго време няма да бъде изчерпана, защото дъното не е толкова плитко, колкото той си мисли. И разберете, че не съм адвокат на algor, той може да е бил повод, но не е причина. Пък и не ми плаща. Мерси още веднъж за отключването на оригиналния ми акаунт. Веднага пускам доказателство, че темата не е изчерпана и други хора искаха да се изкажат: Комарници
 11. trapped

  хонорар на адвокат?

  Адвокатите не дават фактури, а късат кочани, което е със статут на фактура, ама по-готина - адвокатска. Кочаните на адвокатите са счетоводни документи. За всеки един договор в кочана има три листа. На първия лист се пише договора за правна помощ и той се отпечатва от едната страна на втория лист. От другата страна на втория лист се пише пълномощното за делото, а на третия лист остава само копие на договора. Оригиналът на договора за правна помощ се взима от клиента. На него си пише каква е сумата-хонорар за делото. На пълномощното по делото на задната страна има копие от договора /отпечатан химично/,т.е. съдията знае какви са ти адвокатските разноски, защото има пълномощно. Друг е въпросът, че по новия ГПК трябва да се представя и списък с разноските.
 12. trapped

  Visa Electron на ПИБ

  Процедурата по електронното разплащане е, че трябва да си изкараш някакъв вид карта. С най-малко такси и сложнотии ти препоръчвам Виза Електрон на ЦКБ. Едни червени са. Международни са, аз плащам на Гугъл с такава за адуърдс. Плащал съм с нея и в други чуждестранни сайтове. По принцип има минимално изискване за покритие от 5 лв. Ако искаш да плащаш на някой просто внасяш парите на касата на банката или може да са си вътре и после на въпросния сайт предоставяш информацията, която ти искат, вкл. номера на картата, но не и на сметката. Лични данни също се дават - име, адрес и пр. Ако те е страх някой да не те ограби може да си внасяш парите на касата на банката и веднага след това да ги превеждаш. Плащането ще ти се отрази малко по-късно, но те си правят заявка веднага. Може да я ползваш на всеки банкомат да си проверяваш по нея баланса или да теглиш. С тази Виза електрон картата ти е левова /поне моята е/, но аз като плащам на Гугъл примерно /правя го всяка седмица/ левовете при транзакцията автоматично се обръщат в долари /или в евро, зависи на кого плащаш/. Това става по курса за деня. Никой не те таксува за това преобръщане.
 13. Според мен не. В медиите има данни за случаи, при които стари телевизори причинили пожари, но такова инфо намирам само в български сайтове. Знам, че тук има технически грамотни потребители, надявам се ще дадете мнение. Телевизорът е нов модел. Не е марков, нео е. На мен това ми се вижда абсурдно, как така телевизор ще се запали и ще опожари цяла къща барбар с обитателите, които са били там? То е само метал и пластмаса. Няма ли принципно някакви предпазители, изолации в тези уреди? Най-малкото при достигане на определена температура някой елемент изгаря и токът спира.
 14. Ами сложи да пише, какво пречи? Тези, дето са по спешност там според мен много не им пука дали ги снимаш, но да знаят все пак.
 15. Ако те снимат на улицата - да, ама ако те снимат някъде, където очевидно има журналисти - отишъл си на мач или на светско събитие - кво? Тия по трибуните дето ги снимат ако почнат да съдят ТВ-то, какво ще стане? Като са си купили билети за мача са знаели, че там има камери, които отразяват събитието и снимките са част от договора им с организаторите. Ако те снимат как пушиш цигара на терасата си по гола паца - може да ги съдиш.
 16. trapped

  Защита с авторско право

  Може да го "патентоваш", ама ще ти излезне по-скъпо отколкото някога ще спечелиш от него. Слагай водни печати.
 17. trapped

  Новият грип вече е и в България !

  Тц, тц. тц...Е нема такива промити мозъци просто. Слушам новините и не вервам на ушите си. 1 човек умрял от свински грип в Мексико. 1 умрял в Боливия. 2-ма умрели еди къде си. От обикновен грип мрат десетки /може би стотици/ всеки ден, но той не е новина просто. Има си го от край време, а и не звучи толко страшно: СВИНСКИ ГРИП! СВИНСКИ ГРИП! А...? Представям си просто как бабите на село слушат по новините сега и цъкат с език и се бият по челата и си седят вкъщи, а не ходят да клюкарстват на пейката навънка, че да не ги фане свинскийо грип. През това време, докато от ефира ни психират с тая болест, на няколко светофара от Телевизионната кула хората умират от хепатити, грипове, кучешка тения, рак и кво ли още не заради лошо здравеопазване и липса на превенция. Но не се притеснявайте, нашите хора са сложили специални термокамери, които засичат хора с висока температура на летището - спасени сме. Всеки, който е имал наглостта да се качи с настинка в некой самолет и да кацне на летище София, ще бъде безплатно изследван за свински грип и ако не е болен ще му се издава сертификат със златна лента и воден печат.
 18. trapped

  Стачка в City Center Sofia

  Tц тц тц, горките...
 19. Всички си продаваме задниците за пари, въпросът е да е за повече пари. И к'во е това "УЖ не защитават виновните по закон"? Напротив - адвокатитезащитават НАЙ-ВЕЧЕ И ПРЕДИМНО виновните по закон, от тях се правят най-много пари. Останалите немат нужда от адвокати. Да нарушаваш закона е кеф, който се плаща. Т.е. разбираш ли? Който е направил тая реклама я е направил с ясното съзнание, че ще се появи някой вдебилен защитник на "закона и моралните ценности" като тоя Яне /к'ъв там беше?/, който ще сезира съд, прокуратура и арменския поп. Но не му пука, щото си плаща. Плаща си да му направят готина реклама, дето ще я дискутират по форумите, после понеже продукта му е добре рекламиран и се харчи, ще си плаща на адвокатите за да се оправят с Яне ...и така. Секо чудо за три дни.
 20. Е*ати хитрата реклама, с нетърпение очаквам да разбера на кво е. Покрай това слушане и говорене, подозирам, че е на някой телефонен оператор, а и само те могат да си позволят тоя род реклами: 2-3 месеца те зарибяват, пускат ти мухата да се чудиш тва па кво е такова провокативно /тука е Хитлер, утре може нещо "още по-така" да измислят/ и накрая ти казват "Ми М-тел".
 21. trapped

  Къде колите са най-евтини ?

  Вервам ти, ама и ти ми вервай, че автопрекупвачите само приличат на тъпанари, а иначе не са.
 22. trapped

  Къде колите са най-евтини ?

  Oк. Разбрах, че все сте големи шофьори. Няма да спорим. Който го интересува отговора, ще разгледа статистиките - има достатъчно анкети по въпроса в чуждите автофоруми.
 23. Някой знае ли как се прави пренасочване на примерно http://www.domain.com/abv.html към http://www.domain.com/cde.html... Може ли някак с .htaccess? И втори въпрос: От хостинг компанията ми направиха 301 пренасочване от non-www към www адресите, но всички стари линкове водят към http://www.domain.com/index.php Нужно ли е да има index.php накрая? Или да им пиша да го направят без?
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.