Премини към съдържанието

TRN

Потребител
 • Публикации

  154
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

64 Много добра репутация

1 Последовател

Всичко за TRN

 • Титла
  Почетен потребител

Последни посетители

2956 прегледа на профила
 1. Ако съм разбрал правилно. Правиш си един от големите квадрати, след което кликаш два пъти на Format Painter и маркираш всички клетки, които искаш да се форматират по същия начин.
 2. Зависи как искаш да го ползваш, ако е с If(... и се сравнява с цифра ще се наложи да се умножи по 1 /например А1='12; B1= If(А1=12;A1;0) ще даде 0; B1= If(А1="12";A1;0) ще даде 12 като текст; B1=IF(1*A1=12;A1;0)) ще даде 12 като число/ Но ако се ползва в аритметична операция ще си е като число. Така човек сам си усложнява нещата и трябва доста да внимава.
 3. Изглежда говорим на различни езици. Проблема е в данните в колона A. Поясни се, че там данните не са това, което искаш да виждаш, а са реални данни до не знам си кой знак след извършените операции с формулите вътре. Така че, както и да се форматира колона B резултата ще е такъв. Това ако беше прочел и направил нямаше да имаш този проблем.
 4. А защо във формулите в колона A не ползваш Round.
 5. Предполагам, че изчисленията трябва да са за всеки ред по избор. Това, което е направено с тези обвързани работи не виждам как ще работи. Разгледай файла, който пращам. В колона N срещу всеки ред, който трябва да се изчислява се изписва буквата П ако изчисленията са с по продажна цена или остава празно ако са по % , по желание може да се смени, но трябва да се поправи и формулата в колона K. Данните в колони I и J се нанасят на ръка, а в колона K с новата формула се изчислява общата сума автоматично в зависимост от избора в колона N Двата реда, които съществуват са с еднакви данни, но с различна обща продажна цена. При необходимост може да се сложи още една колона с единичната продажна цена, след изчисления с % Account.xlsx
 6. Преди доста време се случи същото и с мен, но с Опера. След консултация по телефона с техен служител, едно от нещата, които ми каза беше да включа SSL 3.0 Нямам идея как става с Mozilla, а и не знам дали ще помогне това, но все пак споделям опит.
 7. TRN

  Блок схема и програма

  https://www.embarcadero.com/products/rad-studio Не че искам да се заяждам, но... Гледам, че тази компания вече е фалирала. По-добре да не се правят подобни изказвания.
 8. Точно това е проблема. Трябва да се махне "чафката". Make sure the box next to: Show Picture Placeholders is UNchecked.
 9. Възможно е, стига да се знае от коя програма са данните. То се вижда, че има бази данни, където е записана цялата информация, но кой може да каже как са обвързани с другите данни. А така отваряне файл по файл само някой юнак може да се рови и да си губи времето.
 10. Click the Microsoft Office button Click on the Word Options button to bring up the Word Options dialog box (at the bottom of window) Click on the Advanced button in the left hand pane In the right hand pane, Scroll down to the section: Show Documents Contents Make sure the box next to: Show Picture Placeholders is UNchecked.
 11. Интересно аз съм с VMware Workstation и тази резолюция я имам в списъка.
 12. Аз виждам, че е за Win 7, но това работи и на Win 7.
 13. Прегледай това http://sitebg.eu/blog/blog/windows/ocenka-na-proizvoditelnostta-v-windows-8-8-1-i-windows-10/
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...