Премини към съдържанието

Gioiella

Потребител
 • Публикации

  308
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

70 Много добра репутация

4 Последователи

Всичко за Gioiella

 • Титла
  Почетен потребител
 1. Да,тази серийка.Идеите ми харесват,историите,но има някакви абсурдни моменти,да не говорим в Непознатата от Ямайка какви реплики имаше...често загубвах нишката заради разни странни описания. Иначе в Цената на рая пак-историята хубава,има там загадка,има.забавни моменти.Обаче главният...пфффф.То и в Невестите мисля,че в първата и втората също ме дразнеха особено много мъжете,но тук вечв ми дойде много образът му.И главната героиня вместо логично да си реагира..не...той и говори,че е крава,дърво и гнусна,тя седи и му мига и вика"още,още". Нещо стилът може би на авторката не ми допада.В първата си казах"сигурно просто при превода фразите са станали странни",но то на няколко книги не може все това да е проблема,а и знам,че книгите добре си се превеждат. Сега съм започнала втората...чета ги само заради историитв и преглъщам някак някои неща.
 2. Имах малка пауза от любовните с Толкин,но сега чета на Катрин Каултър"Цената на рая". Чела съм поредицата и за невестите и бях потресена от начина и на писане.То не бяха малоумни ситуации,реплики...като цяло историята беше интересна,идеите си ги бива,но пише много глупаво. И тази е така.Първо,че.главния е пълен малоумник,рядко срещам толкова тъп главен герой.Главната има там някакъв образ,но ситуациите им с нейния са...нямам думи просто. Първо,че той постоянно я обижда,изключително.малоумен е да прозре,защо е толкова сдържана.То не бяха любовници,обиди,сега е бременна и той и каза,че не го иска,след което нае някаква актриса да се представи за една от любовниците му.Някакви странни нелогични действия,а колкото малоумен е главнуя герой,толкова тъпа е главната,че му ходи по акъла. Ще си я дочета де,може и останалите от серойката да прочета,но наистина не мога да разбера логиката на отношенията между двамата.
 3. Gioiella

  Сбогом

  И за мен няма по-голяма гнус от това.да убиеш невинна душа,заради едната черга.Дори да го е направило наистина това е като да убиеш дете,защото ти.е нарисувало стената-това е игра,те нямат същата представа за нещата като нас. Всичко се връща по един или друг начин.Аз в Бог не вярвам,но във възмездието за зли постъпки да. Аз съм имала все котки,които не са умирали,докато сме ги гледали.Все някъде ги давахме,подарявахме и съм била малка...не съм и разбирала после какво става с тях. Хамстерчета са ми умирали.Знам,ще кажете мишки..но си бяха моите мишки.Първото ми умря по мъчителен начин и досега ми е много жал.Мънички бебета също съм имала..едно.по.едно си отидоха,не знаете какво е да плаче такава животинка,сърцето ми се късаше и до последно се мъчих да ги изгледам без майка,но си отидоха.Предишния ми хамстер също много тежко си отиде...макар и дребнички са си пак душици. Котенца прибрах от улицата,едното намери дом,но другото незнайно как се натрови,може и още като ги намерих да му е имало нещо.Една нощ чакахме да видим дали ще се оправи или да го приспим...такава нощ рядко съм имала.Мозъкът му беше увреден,имаше гърчове и плачеше като бебе.Като на човек съм му пяла песни и съм го прегръщала,за да му е по-леко.Очудващо уж не разбираше,но като го държах и му говорех беше спокойно и гърчовете по леко преминаваха.И сега плача като.се сетя...приспахме го милото и много съжалявам за него.Беше невероятно красиво животинче...
 4. Когато напишеш кода хващаш шифт на клавиатурата ти и едновременно.с това натискаш на мъжа(на сима,който не живее при теб).Излизат ти опции и някъде отляво трябва да има нещо от рода да го прибавиш към активното семейство.Не помня много,но със сигурност в част от написаното има "active family".Чуждия сим автоматично ти става от семейството и можеш да играеш с него,но НЕ са женени.Просто сякаш се е преместил при теб. За нормална женитба трябва да са много влюбени.И като натиснеш на другия сим или някъде из първоначалните опции,или в раздел романтика има "propose" нещо си...Но трябва да са доста влюбени...и като цяло да си се срещат от известно време.Те и.секс няма да искат да правят ако не са достатъчно влюбени.
 5. Няма значение дали е жена или мъж..всички могат да предлагат.
 6. В горния си пост съм написала цял ферман по темата
 7. Gioiella

  Кое ви е любимото ястие?

  Аз не обичам да се заседявам да ям Може би поради тази причина ям много бързо и обикновено не ястия,а щипна малко сирене от тук,после изям домат,после някоя препечена филия,после пак парче сирене.Ям доста разхвърляно и все щипнато и резнато от някъде. Затова обожавам сирена...няма значение какво,мисля,че единственото сирене,което мразя е соевият кашкавал.Не обичам соеви глупости(поне на тези,на които явнп си пише "соев....". Готвено...хммм обичам да си изпържа яйчица,да ги поръся с тон червен пипер и шарена сол,малко сиренце и нарязани зеленчуци и съм готова. Обожавам риба и разни морски дарове и това е единственото месо,което ям.Та може да се каже,че любими ястия са ми калмари в масло,супа от скариди и обожавам миди по каварненски. Кьополу обичам и всичко с патладжан. И каша с коприва,лучника на баба И мекици...много ми липсват мекичките и И панираните и чушки. Сладко...аз не съм много по сладкото,но обичам грис с мляко,домашни ореховки и кексове. Купени неща рядко ме изкушават. Ноооо сиренето си остава фаворит.Няма нещо,с което да не го ям.
 8. Като натиснеш на другия сим,за да избереш някакво действия трябва да има в раздел романтика нещо от рода да предложи годеж.Често съм виждала в другия раздел опции-френдли да има опцийка да му предложиш да живее при теб.Нещо move in беше...не помня вече. Когато предложиш годеж все още не живее при теб,а трябва да има сватба.Мисля,ме има два варианта,но може малко да се обърквам със Симс Средновековие.Играя сумати симсове и ми се объркват в главата всички опции. Та мисля,че единия вариант е да направиш парти за сватбата-по телефона избираш да направиш парти и има две опции..у вас ики на обществено място.Аз си избирам в нас,защото ми е по-лесно и да си украсявам в градината.Та избираш wedding party,даваш в колко часа да ти е тържеството,какъв да е дреа кода и отстрани избираш гостите. Има малък недостатък-трябва са поканиш и другия младоженец/младоженка.Ако не си направиш труда да го поканиш-в панелчето за партито или по телефона просто да я извикаш-няма да дойде автоматично на сватбата ви. Викаш го...докато трае сватбата цъкаш на другия и му даваш.да се оженят,те си разменят пръстените и готово. Другия вариант е без тържество,а да се оженят насаме.След като са сгодени трябва да се появи такава опция. Може и с код да го направиш.Пишеш в полето за кодове-testingcheatsenabled true и тогава ти се появяват нови опции.Натискаш едновременно шифт и мишката в/у някой сим и може да си избираш различни опции-да го оправиш в панела за създаване на симове(ако не ти харесва носа му или,че е мърльо),да му е рождения ден и след малко пораства...имаше и някакви други,но има опция да го прибавиш към активното ти семейство.Така си живее при теб. С този код като натискаш шифт и мишката в/у пощенската кутия на къщата ти(едновременно) също се появяват опции...да познаваш всички в града,автоматично да имаш приятели,да си оправяш кариерата,да са ти пълни нуждите и да не падат...такива неща. Дълго стана,но се надявам да се разбира
 9. Аз не съм сигурна дали съм За или Против.Някак не искам да заемам крайна позиция. Желала съм сама смъртта си-не съм с особено силна психика,била съм в състояния,в които само това,че майка ми се е прибрала изненадващо ме е спасявало.Казвам го от гледна точка на това изпитваш болка и да не ти се живее.Реално искаш да умреш,защото боли...не защото като цяло не искаш живота си.Затова не знам дали трябва да се позволи евтаназията...болката затъмнява съзнанието...ако не болеше надали човекът би поискал. От друга страна си мисля,че всеки има право да борави с живота си-ако не искам да дишам мисля,че имам право да се убия...Логично имам право да поискам специалист да прекрати живота ми по хуманен начин. Разпръснати са ми мислите,наистина не знам каква позиция бих заела. Но ако евтаназията е разрешена все си мисля,че много ще се злоупотрябява...наследства,освобождаване от бреме...всякакви неща. А за убийство не мисля,че е.По тази логика като евтанизираме здрави животни също е убийство в пълнуя смисъл на думата,но някои хора с две ръце го подкрепят,а после мрънкат,че евтаназият на човек е убийство.
 10. Вече съм на 4-а книга "Жрицата" на Патриша Грасо. Неверница в сарая ми хареса...имаше много забавни моменти. Обаче нещо съм предубедена за книги развиващи се по времето на Елизабет.Тези уж не са така,но явно в предушните кралицата все проблеми е създавала и тук все очаквам да почнат да се крият,да ги преследва,а аз такива драми не харесвам.Особено сега последната,нали главния и е някакъв любимец и тръпна как ще се тормозя,че тая не им дава разрешение за брак и ги тормози и гони. Луда съм си и аз
 11. Зависи..хамстерите напримет живеят 2-3т.Минихамстерите могат до 2. И двете са сладки...аз съм гледала и от двата вида.На мъничките им трябва по-малко място,въртележките са им по мярка..по-спокойни са и къртят постоянно. Нормалмия хамстер е по-хитър,яде всичко...надали пластмасова клетка е добър избор,защото гризат много и съсипват.Бутат си поилките,защото постоянно мислят планове за бягство.С нормалния ми хамстер сменях стъклени поилки на 3-4 дни.Бута ги и ако не се счупи им изяжда гумата.Тези с метален накрайник са добър избор,но лесно се катерят по тях и достигнат ли пластмасата веднага я изяждат.На тях им трябва повече пространство,по-трудно(поне аз) им се намират въртележки по размер. По-диви са,но лично на мен са ми по-забавни и интересни.
 12. Започнах поредицата Деверо на Патриша Грасо...вече 2-ра книга завърших. Първата "Шотландска красавица" ми хареса...имаше си от всичко-брак по неволя,бебета,лоши...Главната и бой яде Хубава беше,въпреки че някои неща си останаха неизяснени. Втората-"Смарагдова магия" е с малко по-нестандартна история.Главната е вдовица,има си деца...Малко ме изнерви книгата...главния ми е дразнещ, особено накрая много ме ядосваше. Сега ще започвам третата-Неверница в сарая
 13. В Австрия и Италия.Мноооого искам в Янглия,Шотландия...и Франция например.
 14. Златни пясъци...някъде 5 дни.
 15. Ами няма как...просто я лепни на аквариума.Не би трябвало да тече,огледай я да не е спукана някъде.Но по принцип ако има капчица накрая нищо няма да стане. Аз си бях счупила една в горния край и капеше непрекъснато...направо си течеше.Но ако просто чат пат изпуска някоя капка няма проблем.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...