Премини към съдържанието

Lambi

Потребител
 • Публикации

  273
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

5 Неутрална репутация

1 Последовател

Всичко за Lambi

 • Титла
  Почетен потребител
 1. Точно това трябва да стане, но при мен се отваря автоматично а не да ме пита какъв е разделителя и коя колонка какъв формат да бъдат клетките. Ексела ми е 2010. Сега се сетих да пробвам с Open office но и там по същия начин. Според мен при екпорта информацията си е ок. Но приотварянето автоматично съдержанието на клетка става number и нещата се прецакват.
 2. Екпортира само в xlsx. Сега ще се опитам да обясня. Специален софтуер за нуждите на дейността. Добавена възможност за екпорт в xlsx. Екпортва по колонки име, фамилия, име на банка, сметка (не са IBAN-и а числа) и други. При екпортването в четвъртата колонка има стойност например 12345678901234567890. След отваряне на файла клетката в колонка D става 12345678901234000000. и вече няма как да се върне старата стойност
 3. достатъчно съм се занимавал с ексел и не съм лаик както си мислят опвечето от вас. Някой може ли да ми даде отговор на въпроса. не мога да споделя файла защото това са банкови сметки на хора а не мога да изтрия само часто то клетките защото както казах при отварянето разваля съдържанието на клетките.
 4. Пак ще кажа че при самото отваряне клеката става number и последните цифри са ги конвертира на 0-ли т.е. и да ги направя text вече съдържанието на клетката е неправилно. искам да стане като при отваряне на csv преди да отвори файла да ме пита в коя колонка какво да е форматирането и там още да задам text на тази клетка Експорта си е xlsx не знам дали стана ясно но съдаржанието на клетката е 20 цифри
 5. Имам xlsx файл автоматично екпортиран от програма. В този файл има колонка с номера но тези номера са около 20 символа. Когато отворя файла в тази колонка всичко след 14-тия символ става нули. Въпроса ми как да го отворя така че да се вижда цялото съдържание на клетката т.е. клетката да text при отварянето а не автоматично да го отваря като число.
 6. Има ли формула за отцетяване не клетка. Напрамер да се оцевтява така както спруга клетка. Или по някакво друго исловие да се задава цвят на клетката. Например ако клетка A1 е зелена искам клетка А2 също да е зелена, ако сменя цвета на А1 автоматично да се смени и на А2. Или ако клетката А1 е положително число клетка А2 да се оцветява в жълто.
 7. Има имот на който има постороена къща която не е узаконена т.е. строена без архитект без нищо. Искам да прехвърля половината място (където няма постройка). Първия ми въпрос е може ли да се прехвърли половината имот и после да се узаконява къщата. Втория ми въпрос е при условие че има започната процудура по узаконяването как мога да разбера до къде е стигнала. Трети въпрос колко време и пари отнема самото узаконяване. ... забравих да кажа че къщата май е малко по-височка от допустимото.
 8. Интересува ме колко и какви са разходите като се купува апартамент.
 9. Имам таблицав ексел. Във всяка клетка от антетката има коментар за клетката. След това замрязавам антетката и когато скролна надолу част от коментара не се вижда. Възможно ли е когато скролвам надулу да се вижда целият коментар от антетката. Ето и един примерен файл
 10. Наистина не може да се набира номер, за това питам дали не може да стане с допълнителен софтуер. Или ако изпратя СМС до 123 или нещо подобно....? и ще се таксува ли този СМС
 11. Имам мобилен интрнет на VIVACOM 750 МВ на месец. Първия вариант е да звъня всеки път да проверявам оставащите МВ, втория е да изкарам сим картата да я сложа в телефон и да набера *123#. Интеренета е с модем тип флашка. Въпроса ми как до като сим картата е в модема и е сложена в USB-та но лаптопа да намера *123#. Ако има друг по лесен вариант споделете.
 12. Lambi

  Samsung 3 в 1

  Горещо препоръчвам Canon 4010. Скъп е но е качествен иконсуматива ти после е 2000 страници за 24 лева. Ще го избиеш само то тонер.
 13. Би ли ми подсказал на 2007 къде се намира тази опция.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...