Премини към съдържанието

Lambi

Потребител
 • Публикации

  273
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Lambi

 1. Точно това трябва да стане, но при мен се отваря автоматично а не да ме пита какъв е разделителя и коя колонка какъв формат да бъдат клетките. Ексела ми е 2010. Сега се сетих да пробвам с Open office но и там по същия начин. Според мен при екпорта информацията си е ок. Но приотварянето автоматично съдержанието на клетка става number и нещата се прецакват.
 2. Екпортира само в xlsx. Сега ще се опитам да обясня. Специален софтуер за нуждите на дейността. Добавена възможност за екпорт в xlsx. Екпортва по колонки име, фамилия, име на банка, сметка (не са IBAN-и а числа) и други. При екпортването в четвъртата колонка има стойност например 12345678901234567890. След отваряне на файла клетката в колонка D става 12345678901234000000. и вече няма как да се върне старата стойност
 3. достатъчно съм се занимавал с ексел и не съм лаик както си мислят опвечето от вас. Някой може ли да ми даде отговор на въпроса. не мога да споделя файла защото това са банкови сметки на хора а не мога да изтрия само часто то клетките защото както казах при отварянето разваля съдържанието на клетките.
 4. Пак ще кажа че при самото отваряне клеката става number и последните цифри са ги конвертира на 0-ли т.е. и да ги направя text вече съдържанието на клетката е неправилно. искам да стане като при отваряне на csv преди да отвори файла да ме пита в коя колонка какво да е форматирането и там още да задам text на тази клетка Експорта си е xlsx не знам дали стана ясно но съдаржанието на клетката е 20 цифри
 5. Имам xlsx файл автоматично екпортиран от програма. В този файл има колонка с номера но тези номера са около 20 символа. Когато отворя файла в тази колонка всичко след 14-тия символ става нули. Въпроса ми как да го отворя така че да се вижда цялото съдържание на клетката т.е. клетката да text при отварянето а не автоматично да го отваря като число.
 6. Има ли формула за отцетяване не клетка. Напрамер да се оцевтява така както спруга клетка. Или по някакво друго исловие да се задава цвят на клетката. Например ако клетка A1 е зелена искам клетка А2 също да е зелена, ако сменя цвета на А1 автоматично да се смени и на А2. Или ако клетката А1 е положително число клетка А2 да се оцветява в жълто.
 7. Има имот на който има постороена къща която не е узаконена т.е. строена без архитект без нищо. Искам да прехвърля половината място (където няма постройка). Първия ми въпрос е може ли да се прехвърли половината имот и после да се узаконява къщата. Втория ми въпрос е при условие че има започната процудура по узаконяването как мога да разбера до къде е стигнала. Трети въпрос колко време и пари отнема самото узаконяване. ... забравих да кажа че къщата май е малко по-височка от допустимото.
 8. Интересува ме колко и какви са разходите като се купува апартамент.
 9. Имам таблицав ексел. Във всяка клетка от антетката има коментар за клетката. След това замрязавам антетката и когато скролна надолу част от коментара не се вижда. Възможно ли е когато скролвам надулу да се вижда целият коментар от антетката. Ето и един примерен файл
 10. Наистина не може да се набира номер, за това питам дали не може да стане с допълнителен софтуер. Или ако изпратя СМС до 123 или нещо подобно....? и ще се таксува ли този СМС
 11. Имам мобилен интрнет на VIVACOM 750 МВ на месец. Първия вариант е да звъня всеки път да проверявам оставащите МВ, втория е да изкарам сим картата да я сложа в телефон и да набера *123#. Интеренета е с модем тип флашка. Въпроса ми как до като сим картата е в модема и е сложена в USB-та но лаптопа да намера *123#. Ако има друг по лесен вариант споделете.
 12. Lambi

  Samsung 3 в 1

  Горещо препоръчвам Canon 4010. Скъп е но е качествен иконсуматива ти после е 2000 страници за 24 лева. Ще го избиеш само то тонер.
 13. Би ли ми подсказал на 2007 къде се намира тази опция.
 14. Има две екселски таблици и във втората дадени клетки дърпат информация от първата клетка. Ако в първата таблица променя нещо, затворя я и отворя втората таблица информацията не се актулизира. Трябва да отворя и първата таблица и тогава се опреснява информацията. Въпроса ми е как да направя така че като променя нещо в първата таблица и я затворя, при отварянето на втората таблица да се ъпдейтне енформацията. Ексела е 2007 ако има значение.
 15. Аз ползвам S10e и съм доволен. Само се напука пластмасата около дисплей но беше гаранционен и я смениха. Основното което трябва да гледаш според мен е RAM, при леновото е 2 GB, батерия да държи 5-6 часа. Другите параметри са им еднакви. ааааа да и леновото е с 1,3 камера но е само с 2 USB-та
 16. Lambi

  Lenovo s10e проблем

  Частите не са много скъпи. На мен ми се напука капака около дисплея но беше в гаранция и го оправиха. Виж в сайта на леново трябва да има цена на частите. В противен случай звънни на представителите.
 17. Пукнатините са от двете страни ниско долу. Точно там е механичното напрежение при отварянето.
 18. МНОГО БЛАГОДАРЯ!!! Очевидно гаранцията го покрива. Остава от магазина да не се направят на интересни.
 19. Нетбукът който си купих преди време е все още в гаранция. На гаранционната карта пише че механични повреди не се включват в гаранцията но явно личи че напуканото е в следствие на отваряне и затваряне на дисплея а не от неправилно ползване или удар. Напукана е пласт масата около самия дисплей и най вече там където е направежението при отварянето.
 20. Нетбука е 10 инчов. Естествено в чантата ще нося документи, порфейли, очила, ключове и подобни боклуци които ми трябват в ежедневието т.е. да има още малко място освен за компютъра. Чантата искам да я прехвърлям през рамо и ако може дръжката за е по широка. Предпочитам да е маркова чантата. Представям си я подобна на тази но да не е за 15 инчов лаптоп че ми адва голяма. Не е 100% задължително чантата да е за лаптоп но ако става за целта бих я взел, нетбука си има неопренов калъф.
 21. Търси Lenovo S10 Видях че го има в няккави женски (шарени) цветове. Цената е една и съща а леновото е с 2 GB RAM фабрично
 22. Ето скриншота Тук в С1 трябва да изпише 7 защото следките в които датата преди по малко от 7 дни са 7. Сещам се как бих могъл да го направя с допълнителна колонка в която да проверява дали са минали 7 или колкото са там дни до днешна дата и след това с Countif да броя клеките със стойност true но ми се изска нещо по интелигентно.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...