Премини към съдържанието

Splitvein

Потребител
 • Публикации

  231
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Splitvein

 1. Както си работеше камерата на скайпа ми излезе съобщението.Скайп не поддържа вашата камера,моля обновете драйвърите си.Някой да помогне ?
 2. Splitvein

  Качване на песни на Ipod

  http://cdn.overstock.com/images/products/P10759487.jpg Това е моделът на Айпода 30GB
 3. Splitvein

  Качване на песни на Ipod

  А как става прехвърлянето?
 4. Splitvein

  Качване на песни на Ipod

  А ако извадя музиката от Айпода и после пак да я кача заедно с моята били могло да стане...
 5. Не мога да разчитам толкова на приятели ,че компа не е изцяло мой.Ще пробвам утре на сервиз,казаха ми 5лв. става за 20-30 мин. Този кабел вече веднъж е бил запояван като го разгледах и с изоларбан също.Надявам се да има достатъчно кабел,че да махне старото запояване и да направи много,че в тази част е около 5см. след това и някакъв цилиндър.
 6. Лаптопа е стар,сигурна съм,че има поне 4години "стаж".Попринцип зарядното му се прецака преди 2години като не даваше ток към самия лаптоп.С малко тиксо и наместване проблема се оправяше,но сега от многото лепене и игра с кабела той се...скъса ,точно в частта,където влиза в лаптопа. Махнах тиксото и жичките в самия кабел са скъсани от едната страна,а другата е запоена(нямам представа кой и защо е решил да ги запои) . Колко прнципно излиза закупуванто на ново зарядно или евентуалната му поправка???
 7. Splitvein

  Качване на песни на Ipod

  Имам Айпод 30гб и програмата за качване на музика Айтюнс. Давам на Sync и ми изписва това The Ipod "Administrator's Ipod" is synced with another iTunes library.Do you want to erase this iPod and sync with this iTunes library An ipod can be synced with only one iTunes library at a time.Erasing and syncing replaces the contents of this iTunes library Има ли начин да запазя информацията от Айпода и да мога да качвам в същото време без нищо да бъде изтрито и ако се наложи все пак да трия-всичко ли ще е ?
 8. Splitvein

  Проблем при Obscure 2

  Извинете,че вдигам темата от нищото,но енай-подходящата... Изтеглих два релийса на играта.Още в началото,когато играя с русата мацка и якия пич играта винаги ми изписва някаква грешка След първото чудовище е "Програмата спря да работи" На 7мица съм,ако има значение.Има ли начин да се оправи ?
 9. Splitvein

  Mass Effect 2 : Официална тема!

  Пак го направих. Оставих мисията на Джак последна.Тали и Лийджън се сбиха и ми останаха верни,на мисията за лоялност на Тали взех 39+,спасих й нея и баща си и допълнителни точки с разговорите +++ все ,бях с Лийджън и той влезе с мен. И пак не стана да оправя Миранда и Джак и да ми останат лояни.Метърат ми за парагон е пълен без последното измерване и пак нямам опция да ми останат и двете лоялни. И в последната мисия от атаката на кораба на колектори никой не умря,но в бикатата умря Тхейн и Джак,като той беше лоялен ,тя не...винаги ли трябва да има по двама умрели...
 10. Splitvein

  Mass Effect 2 : Официална тема!

  А някой успял ли е да вземе Зааед/Зееед към екипажа си. Трябва уж да бъде някакъв рандом участник,който срещаме на Омега в докин арията,ама няма го. Доколкото четох е веднага след първата мисия и пак го няма и как по-точно влиза в екипа като платките на героите са с точност? И какво бихте казали за онлайн гейминга
 11. Splitvein

  Mass Effect 2 : Официална тема!

  Thane рулира-много е готин и като визия и всичко и той ми е любим съекипец и много се радвам тандема Гарус и Тхейн. Рядко ползвам Грунд,Джейкъб и Миранда-Грунт ми се струва прекалено тежък,загубих лоялността си към Миранда,Джейкъб си намери заместители. Лошо,че нямах повече време да опозная Лейджън/Легион. Благодаря за инфото.Сега съм тръгнала на лов за ресурси и дано си купя нужните неща да си спася екипа,защото за Тхейн съжалявах най-много.
 12. Splitvein

  Mass Effect 2 : Официална тема!

  Искам да попитам тези,които са изиграли играта има ли някакъв начин да спася двама от героите си.В даден момент на играта умират(преди последната мисия) и то най-добрите ми от екипажа? Знам,че можеш да спасиш другия си екипаж от ramdom хората си,ако по-честичко ги заковаряш. Играя я за втори път в лицето на мъж. Най-любим герой-Гарус Най-добър екип-Гарус и Джак Любовник-Джейкъб Най-неприятен герой-Илусив мен Личност-добър и помагам на всеки,сега като мъж искам да съм badass Геймплей-24 часа го направих Всички ми бяха лоялни,докато на два пъти не се сбиха и това ме дразни.Трудни решения.
 13. Splitvein

  Silent Hill 5-Нова игра

  Връщам една стара тема,но не искам да правя доблираща се. Играя вече играта,наистина е доста смразяваща.Тунелите преди Скарлет ми взеха ума и останалото ми съзнание.Има чувството,че Piramid Head е постоянно зад мен и чака да ме прониже с ръждясалия си меч. Искам да попитам като информация-Има ли реално обяснение защо Сайлънт Хил винаги демонясва по този начин?Каква е причината от тихо и мъгливо градче,да се превърне в ад. Четох историята в Уикипедия,но получих ингормация защо всичко е така...бъгнало-от зараза,войната,наркотик... ,но защо се получава това трансформиране на града.
 14. Splitvein

  Всичко за Resident Evil 5

  Как за PC може да се включи опцията да играят двама души заедно. Единият ще е с клавиатура,а другия с джойстик. Има ли някакви по цепицифични настройки?
 15. Splitvein

  Въпрос за Resident Evil 4

  Мда,обикаляш сумати работи в замъка,за да събереш три плочи.В някакви подземия и глупости.
 16. Splitvein

  Всичко за Resident Evil 5

  Language->English Още преди да заредиш играта
 17. Splitvein

  Филмови гафове

  Индиана Джоунс,когато е в стаята със змиите-вижда се отражението на светлината върху огледалото,което отделя змиите от актьора.
 18. Splitvein

  Всичко за Resident Evil 5

  Варел има точно до стълбите,входа на втората къща,зад къщата,на втория етаж също има варел. То става и с пистолет,бъди точен и не бъди близо до него,защото няма измъкване от острието на резачката.
 19. Splitvein

  Всичко за Resident Evil 5

  Трябва да е баш първият,който се появява в играта още в началното село. Magnum помага много,ако е носочен към главата. Има разпръснати червени варели по нивото,стигаш до тях,обръщаш се бързо и чакай резачката да дойде баш до барела и стреляш. Мойта схема е да бягам надалече от него и от далеч да го стрелям с помпата. Другият трик е да го стрелш в карака докато загуби равновесие и да му биеш Ъперкъти или да го Hook-ваш(което се падне). В Oil-a е много гадно,единия го убих,а другия пропуснах,че нямах много муниции. искам съвет стигнах до мисията там където трябва да се биеш с един мъж и една жена мъжа немога до го убия но като убия жената ми казва че сам убил партниора си мн е странно кажте как да мина мисията Жената не я пипаш,занимаваш се с мъжа,жената я поема Шева.Целта е да се "скриеш"-на горното ниво на стълбите по коридорчетата и да внимаваш да не се показваш пред лицето на Wesker,старай се да му изникваш зад гърба,вкарваш му няколко изтрела( 4 ) и продължаваш да бягаш от него докато ти излезе следващата кътсцена.
 20. Splitvein

  Всичко за Resident Evil 5

  Купуваш произволно оръжие,продаваш го на момента и амунициите на оръжието остават в инвертара ти. Бях я закъсала на мисията с лодка,където трябва да търся 5фрагмента за да отворя една врата.Шева е без партони и аз съм с 10 и това ми беше измъквацията. Знам,че има някаква схема с въртене на златни яйца по инвертарите на Шева и Крис,но тея златни яйца не мога да ги открия.Предположения или насоки къде може да са???
 21. Splitvein

  Всичко за Resident Evil 5

  Няма ли никаъв начин за увеличаване на инвертара.бого ,у намерих(и купих) някои много добри оръжия и няма място за тях и за патроните. Разделям нещата между мен и Шева,ама пак не става. За сладурите с резачките използвам Magnum-6 премерени изтрела и е долу,в един момент ми изкочиха 3ма един след друг и се видях в чудо да ги отрепя. Сега на чаптър 6-1 ма паубата и търся Уескър,пичовете с картечниците ми взимат много здравето.
 22. Splitvein

  Всичко за Resident Evil 5

  Купих си играта и съм много доволна от нея.Невероятна графика вади и много(лично мен) надъхва. Първоначално имах малко проблеми с управлението на мерника и бях на моменти-бягай да си спасиш душата,но сега всичко е наред. Босчетата са приятни и не толкова трудни,но последния на който бях-смесица между голяма пеперуда и червей бая ми взе патроните,докато се усетя за цаката и малко съм я закъсала в момента. Сега съм в петролната станция и един симпатяга с резачка ме къса душичката. Има ли някакви по-лесни начини за убиването му.Попринцип първия го михан с много и пазене на дистанция,но втория много бързо тичка и я да се обърна и ми е пред лицето.
 23. Splitvein

  Въпрос за Resident Evil 4

  И още един проблем или може би бъг. Нивото на Замъка с градината.Всязохме в някаква врата и имахме кътсцена с Ада,до тази врата би трябвало да има едни стълби,които да слизат към градината при нас тези стълби за заключени с някакъв парапет. Гледахме walkthouth и на пича вратата ,която води към Кътсцената е заклучена,а стъблбите отворени. Видяхме къде е ходил преди и каква е вземал-е и ние сме направили тези неща само с разликата,че продължихме в други врати,където се бихме в една клетка и взехме един часовник. Някакви съвети ???
 24. Splitvein

  Въпрос за Resident Evil 4

  Имаш ли представа как се казва и къде може да се намери,смисъл има ли значение до къде си стигнал във играта???
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване