Премини към съдържанието

Andrei1818

Потребител
 • Публикации

  114
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Andrei1818

 1. Проумейте най-после, че хората са ВСЕЯДНИ животни, като прасето и кокошката, като нашите най-близки родственици - шимпанзетата! Язък, че толкова защитаваше еволюционната теория.
 2. Поздрав за тревопасните(или както там се наричат):
 3. Усещам някакво раздразнение у вас, заради факта, че жената е приела Исляма. Балдъзата на Тони Блеър - бившият британски премиер, който изпрати войници в Ирак и непрекъснато предупреждава за заплахата от ислямски Иран, прие исляма. Ако трябва да обсъждаме само каноните тъдява, то и спаменето за араби, демокрация и тн. също е офтопик, ама аз не се оплаквам. Нека модераторите да преценят.
 4. Не ме интересува имали връзка с вас, или- не. достатъчно е да има връзка с темата. Това са факти. Жената е приела Исляма и е стигнала до 60 страница на Курана.
 5. Йордания без грам петрол е по-добре от Ирак със сума ти ... какво да говорим повече???? Араби и република=лоша комбинация. ============================================ Снахата на Тони Блеър стана мюсюлманка Снахата на бившия британски премиер Тони Блеър е приела исляма и вече носи хиджаб след посещение в Иран, което тя определи като "свещено преживяване", разкри британският в."Гардиън". Четиридесет и тригодишната журналистка Лорън Буут, която е сестра на Чери Блеър, в момента носи хиджаб всеки път, когато излиза от дома си, моли се по пет пъти на ден и посещава местната джамия всеки път, когато може. Буут, която освен от британския ефир стана известна като активистка след пътуването си през 2008 г. до Газа заедно с други 46 активисти, за да подчертаят тежките условия на израелската блокада. Тя решила да приеме исляма преди шест седмици, след посещение на гробницата на Фатима ал Масума в иранския свещен град Кум. "Беше вторник вечер, седнах и почувствах този сноп духовен морфин, просто истинско блаженство и радост", разказва тя в интервю за понеделнишкия брой на "Гардиън". Буут, която в момента работи за Press TV, ирански англоезичен новинарски канал, вече не яде свинско месо и чете Корана, като е стигнала до страница 60, уточнява изданието.
 6. Интересен факт е, че когато някой разказва, как е приел християнството, то винаги е ставало чрез/поради някакво чудо. Всички истории на приелите християнството звучат по този начин т.е. нелепо. Това не е добре...Ама то найстина ти трябва чудо за да повярваш в ''торичния Бог'' и да се молиш на ''Сина'', а от време на време и на майка му.
 7. “Животът е борба” По-силният побеждава. Слабият е осъден да бъде унищожен и забравен. Това е ''еволюционен морал''.
 8. Много си далече от истината. Когато един терорист се взривява последното, което го интересува е от какво ''течение'' са жертвите. Почти в 100% от случаите жертвите са мешени- шиити, сунити и т.н Такътв пример е атентата на стадион в Пакистан. При 9/11 загинаха християни, евреи и над триста мюсюлмани.
 9. Русия ще се справи с пасмина, като „Уйгуро-Булгарски Джамаат" и други такива. не ги мисли тях.
 10. Малко са. За Исляма трябва да се отделят много повече.
 11. Blue_Star Незнам как успяваш да казваш толкова малко, а да пишеш толкова много...
 12. Ходжата на Сърница: Не знам какво е радикален ислям "Аз не разпространявам радикален ислям. Аз не знам какво е радикален ислям. За мен исляма е един и аз никога не съм призовавал за нещо различно. Винаги сме призовавали за толерантност, за спазване на законите в държавата и т.н. и ако някой може, да докаже обратното". Тръгнали да търсят терористи по бедните селца... Абе ганьовска работа, то има причина да е най-бедната и мизерна страна в ЕС. Такава и ще си остане.
 13. и аз имам някакви стогодишни книги- да не се окаже, че и аз разпространявaм забранена литература...
 14. badr,просто информативно-ти на идиот ли се правиш или на невменяем?!Забранена арабска литература означава точно това-забранена арабска литература Каква забранена литература, бе?? те избощо не знаят какво са взли просто защото са на арабски. Нека първо да докажат, че е ''забранена''.. :) Нормално е да имаш арабска литература щом си учил в Арабия. Когато искаха да направят Ислямски център в малинова долина и да не ходят в Арбия, всички олигофрени и циркаджии(Аката, гемео(вмро) бяха против. Къде да учат??
 15. Постоянната пропаганда води до това... Сега само камикадзетата минават за терористи.
 16. Израза ''българска работа'' я описва най-точно.
 17. В България радикали няма, но и да имаше трябва да си много зле да мислиш, че данс ще може да ги открие и неутрализира. Тя е на нивото на останалите български служби. Най-вероятно скоро ще има извинения, като в Рибново. Ти си особено наивен. Това е просто отвличане на вниманието от важните неща.
 18. Надявам се, скоро да направят превод на ATLAS OF CREATION. ..Това е най-великолепно изглеждащото нападение срещу еволюцията видяно досега: Това е общото мнение на европейските учени, които през последните седмици получиха безплатни екземпляри на „Атлас на сътворението”. Пищно отпечатания том от 768 страници е написан от Харун Яхя – турски автор, който обявява дарвинизма за източник на множество злини, включително и 11 септември. Неговият издател изпрати стотици, а дори и хиляди екземпляри на книгата, до изследователи от най-малко четири страни от Западна Европа...... Яхя приема, че света е на милиарди години, но отрича представата за еволюционна промяна. Повече от 500 страници в „Атлас на сътворението”(първия от седем томовата поредица) са изпълнени със снимки на фосили придружени от съвременни организми, които притежават изумителна прилика. Яхя казва, че тези фосили опровергават еволюционната теория... http://www.harunyahya.com/books/darwinism/atlas_creation/atlas_creation_01.php
 19. Ninjas.... DAMN След тази реплика започва клането между... нинджи и каубой.
 20. Допусна голяма грешка. Това са закони от Библията. НЕ ги е измислил Мухаммед(с.а.с). Ти нарече тези, които са я писали шарлатанин. 28 Ако вол убоде мъж или жена щото да умре, тогава да се убие вола с камъни, и да се не яде месото му; а стопанинът на вола ще бъде оправдан. 29 Но ако волът е бил бодлив от по-напред, и това е било известно на стопанина му, но той не го е ограничил, та е убил мъж или жена, то волът да се убие с камъни, още и стопанинът му да се умъртви. ''Хуманно'' отношение, към животните, според Библията.
 21. След като претърпяха пълно поражение в опитите си да докажат, че животът на Земята е възникнал от неживата материя по случаен път, съвременните еволюционисти се хванаха за опашките и се завъртяха на 180 градуса. Тактиката им в спора с антидарвинистите сега е да измислят какви ли не „научно издържани” хипотези и теории, основаващи се уж на фундаментални природни закономерности, с които да обосноват закономерно произхода на живота и по този начин да свържат в единен еволюционен процес еволюцията на неживата материя във Вселената и биологичната еволюция на Земята. Ентропийната теория на абиогенезата е поредния неуспешен опит на неодарвинистите. Той само потвърждава нарастващата ентропия на изпадналата в дълбока криза еволюционна теория.
 22. В големите кланици от които си купуваш месо, дори не чакат животното да умре и ги дерат живи. Трябва да знаеш това.
 23. Ама ти не знаеш ли, че еволюцията НЕ разглежда възникването?? ВИе креационистите сте много зле.
 24. Това НЕ СА нейни представи. Бог е такъв, според Библията и Корана. ЗА тази представа може и да се спори, дали е вярна, но твоята със сигурност НЕ Е , защоте 100% е човешка измислица.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...