Премини към съдържанието

AlexTonchev

Потребител
  • Публикации

    6
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за AlexTonchev

  • Титла
    Новобранец
  1. Не мога да ти кажа точно в цифри. Всеки случай цялото нещо е по-голямо като размер и с по-голям вентилатор.Даже е една идея по-шумно,но в никакъв случай дразнещо.Доколкото помня го питах дали ще харчи повече и той каза ,че няма проблем.Би следвало да съм на здравословния минимум ,или малко отгоре.
  2. Не ,значи първото захранване(фабричното) е от Мултирама ,което си беше с компа.Когато сдаде багажа и едва не ми отиде видео кратата,аз говорих с един по-надежден човек и той ми сложи новото.С него съм без грижи вече около година,като изключим сегашната ситуация,която все пак е нищо в сравнение с онова ,което можеше да стане преди.Иначе ако говорим за части, от Мултирама нищо не взимам,даже за захранването не съм им го носил ,а беше още гаранционен.Всъщност ,не за 3ти път ,обърках се,а трето захранване ще слагам ако дотам опре. Явно нещо се бъркам за "студената връзка" ,защото правя аналогия с друго,на което някои му викат "стъпало" за разпределяне на напрежението с различна големина в зависимост от необходимото на дадено място в системата.
  3. Ами отворих го пак и го пуснах.Всичко по вентилаторите е тип топ.Обаче най-вероятно колегата по-горе ще се окаже прав за "студената връзка",нещо ,което си засегнал и ти.При загрял компютър направих експеримента да го shut down-на и веднага го пуснах след това.Нямаше никакъв проблем.Получава се само когато компа не е работил известно време (най-малко от 10 мин).Което значи ,че нещо изтива вероятно и не може да "запали".Тръгва от 3ти-4ти път.Дано наистина да не се окаже невъзможно локализирането на дефекта ,защото за трети път трябва да сменям захранване. Чудя се само дали има някакъв риск да я карам известно време по тоя начин..
  4. Да ,чувал съм тези неща за Мултирамата.Не се учудвам.Компа ми все пак е от 2007,когато още бяха в зората си.Всъщност сам се опарих с първото захранване ,напъхано от тях фабрично.После ми казаха,че съм имал късмет да не отиде някой важен елемент покрай него. Благодаря за съвета ,ще говоря по въпроса за "студената връзка" щото аз не разбирам кой знае колко и не смея да пипам много.
  5. Първо благодаря за бързата реакция Компа ми е от Mултирама ,AMD 2 ядрен процесор 2,31 Гхц,2 ГБ Рам.Видеокартата ми е GeForce 8500 GT.Вадена е ,така че не би следвало да се води вградена.Аз така или иначе я тествах с филми ,че даже и с една 3D простотия и си е наред.Имал съм гаф с видеокарта и изключване на компа ,но сегашното е съвсем различно. Това със студената връзка изисква ли цялостна смяна на захранването и има ли някакъв риск в процеса на работа.В смисъл аз така или иначе ще се консултирам с тоя оня да дойде на място ,но едва ли ще е в близките дни. Вярно както казах сменяно е захранването,но пък няма гаранция ,че не е дало фира.Още повече всички ,които питах досега казаха,че проблема изисква тестване и може да не бъде открит веднага.Луда работа.
  6. Здравейте!Надявам се ,че пиша на коректното място.От 3-4 дни имам следния проблем.Включвам компютъра и малко след това ,още преди да ми е заредил работния плот компа се изключва сам.Случи се и да зареди работния плот и чак тогава да изключи.Всичко обаче става в началото.След 4-5 опита да го подкарам тръгва и си работи безотказно и без никакви проблеми часове наред.Между другото след като направи този номер обикновено ми отваря съветник за нов хардуер.Говорих с IT-експерт и той каза ,че не е срещал такова нещо.Препоръча ми да сменя периферни елементи.Сложих нова мишка и нова клавиатура ,но проблема се повтори.Не съм инсталирал никакъв съмнителен софтуер ,ползвам разклонител със защита от токови смущения.Въпреки това се опасявам да не е станал някакъв токов удар въпросната нощ преди появата на проблема и разклонителя да не е издържал. Още първия ден отворих компа и всички вентилатори функционират идеално.Захранването ми е подменяно изцяло с ново от надежден човек ,вентилаторите също,а windows е преинсталиран преди около месец.Странното е ,че вечерта преди да се появи проблема изключих компа в абсолютно перфектно състояние без индикации за проблем.Опитах да включа всичко на един друг контакт ,но ситуацията се повтори.Много ви моля ,бихте ли казали някакви предположения за проблема и възможни решения.Благодаря предварително.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.