Премини към съдържанието

Абраксас

Потребител
 • Публикации

  30
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Абраксас

 1. Няма да споря, защото моята теория се основа изцяло на едно усещане. Не съм добра в обясненията и научните термини. Усещането ми е, че има нещо там което е свързано с отделянето на сила при смъртта. Немога да кажа как се е използвало и за какво е служило. Опита ми да си го обясня както се вижда не е добър.
 2. Имам една моя напълно налудничева теория за жертвоприношенията. Ако прием че в нашето тяло тече вид електричество, това наскоро учените го откриха. Да приемем за момент че нашите богове не са точно богове а гости от някоя вселена. То идвай ки тук в недоразвитата планета тогава може да не са имали достатъчно мощност да излетят, но са имали уреди за улавяне на електромагнитни полета. При жертвоприношенията се отделя електомагнитна сила като експлозия която насочена в определа цел може да даде нужнта енергия от която са се нуждаели пришалците. Предопредих че е доста побъркана идея.
 3. Благодаря! Много светлина в сърцето ти да огрявя, любовта да го изпълва, радостта да го разтуптява...Честит Великден! :)

 4. Всичко идва за да си отиде....

 5. Какво мислите?

 6. Порив и страст блъскат се в скалите на промяната...

  1. Абраксас

   Абраксас


   В тишина, в тишината.....

 7. Твоето небе твоите коси, няма твое има същност или няма нищо...

  1. Абраксас

   Абраксас

   Нищо не ти принадлежи...

 8. "Капката дълбае камъка не със силата си, а с постоянното си капане."

  1. secret_rose

   secret_rose

   Само песента на водата извайва камъчетата до съвършенство...

 9. Вярата прави чудеса! Тя е най-голямото богатство!

  1. secret_rose

   secret_rose

   И после си отива...

  2. Абраксас

   Абраксас

   Не си отива губи се.


 10. Вярвайки на суеверия робувайки на предразсъдъци сами до някаква степен предизвикваме и ковем съдбата си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif
 11. Дори и да са косвени ефекти, радвам се че мога да чувствам и усещам
 12. Намерих покоя когато отворих съзнанието си за реалността. Мисля, че чувствам То в себе си
 13. Агресията е нещо естественно, част от нас независимо дали ни харесва или не. Вярвам, че бъдещите поколения ще я надраснат, ще еволюират. Но до тогава звяра спи в нас и само чака да бъде събуден.
  1. Предишни коментари  1 още
  2. Niкiта

   Niкiта

   Нещо напоследък и притчите не ме спасяват от убииствената реалност.Някакви други идеи за мотивация?

  3. Абраксас

   Абраксас

   Целта е мотива който осмисля живота ми. Мотивацията е на приливи и отливи. Важното е да не губиш посоката.

  4. Niкiта

   Niкiта

   *Хубав и ползотворен ден!:-)

 14. Болката идва от неразбирането и неприемането на ситуацията. Не търсете Вината, търсете Истината. Всичко се променя, ако днес изглежда като край утре ще е ново начало. Няма празно, няма вечно. Едно си отива друго идва. Не тъгувайте дълго, обърнете поглед на напред.
 15. Всяка случка е една отворена врата. Можеш само да погледнеш през нея, да преминеш или просто да я затвориш. Каквото и да направиш извършваш дадено действие, от което се пораждат други действия като затихващи трептения. Когато обърнеш голямо внимание на случилото се ти възбуждаш тези трептения те нарастват и започват да влияят на живота ти. Ако не им обърнеш внимание те затихват и губят смисъла си до момента в който не решиш да се върнеш към този спомен. За това живейте днес не вчера! Радвайте се сега на случващото се!
 16. Когато спрем да влагаме емоция и мисъл в тази случка тя не се забравя напълно, но постепенно се заличава от съзнанието ни.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...