Премини към съдържанието

Абраксас

Потребител
 • Публикации

  30
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Абраксас

 1. Абраксас

  Богове и жертвоприношения

  Няма да споря, защото моята теория се основа изцяло на едно усещане. Не съм добра в обясненията и научните термини. Усещането ми е, че има нещо там което е свързано с отделянето на сила при смъртта. Немога да кажа как се е използвало и за какво е служило. Опита ми да си го обясня както се вижда не е добър.
 2. Абраксас

  Богове и жертвоприношения

  Имам една моя напълно налудничева теория за жертвоприношенията. Ако прием че в нашето тяло тече вид електричество, това наскоро учените го откриха. Да приемем за момент че нашите богове не са точно богове а гости от някоя вселена. То идвай ки тук в недоразвитата планета тогава може да не са имали достатъчно мощност да излетят, но са имали уреди за улавяне на електромагнитни полета. При жертвоприношенията се отделя електомагнитна сила като експлозия която насочена в определа цел може да даде нужнта енергия от която са се нуждаели пришалците. Предопредих че е доста побъркана идея.
 3. Абраксас

  Суеверията

  Вярвайки на суеверия робувайки на предразсъдъци сами до някаква степен предизвикваме и ковем съдбата си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif
 4. Абраксас

  Какво е прошката?

  Дори и да са косвени ефекти, радвам се че мога да чувствам и усещам
 5. Абраксас

  Какво е прошката?

  Намерих покоя когато отворих съзнанието си за реалността. Мисля, че чувствам То в себе си
 6. Абраксас

  Агресия

  Агресията е нещо естественно, част от нас независимо дали ни харесва или не. Вярвам, че бъдещите поколения ще я надраснат, ще еволюират. Но до тогава звяра спи в нас и само чака да бъде събуден.
 7. Абраксас

  Как да се забрави случка?

  Болката идва от неразбирането и неприемането на ситуацията. Не търсете Вината, търсете Истината. Всичко се променя, ако днес изглежда като край утре ще е ново начало. Няма празно, няма вечно. Едно си отива друго идва. Не тъгувайте дълго, обърнете поглед на напред.
 8. Абраксас

  Как да се забрави случка?

  Всяка случка е една отворена врата. Можеш само да погледнеш през нея, да преминеш или просто да я затвориш. Каквото и да направиш извършваш дадено действие, от което се пораждат други действия като затихващи трептения. Когато обърнеш голямо внимание на случилото се ти възбуждаш тези трептения те нарастват и започват да влияят на живота ти. Ако не им обърнеш внимание те затихват и губят смисъла си до момента в който не решиш да се върнеш към този спомен. За това живейте днес не вчера! Радвайте се сега на случващото се!
 9. Абраксас

  Как да се забрави случка?

  Когато спрем да влагаме емоция и мисъл в тази случка тя не се забравя напълно, но постепенно се заличава от съзнанието ни.
 10. Абраксас

  Покажете вашите авторски снимки

  Ето нещо и от мен.
 11. Абраксас

  Закона за привличането

  Аз не тълкувам знаците в живота си. Ако го направя с моя ограничен ум мога да вляза в някой филм, но не се правя че не ги виждам. Решенията сам си взимаш и си носиш отговорността за тях. Не сте ли изпадали понякога в ситуации в които сте изправени без да можеш да направите каквото и да е. Можете само да приемете случващото се или да не, но пак трябва да продължите напред.
 12. Абраксас

  Информация за Вълнисти папагали

  Според мен опитите ти са добри. Чувала съм, че когато папагал е един по-лесно се опитомява. По подобен начин с храна моя папагал свикна с нас. Отговаряше на команди сам да се прибира в клетката и се научи да повтаря думи. Те са любопитни и ако ги оставяш повече време извън клетката няма да се плашат.
 13. Това ме развесели.
 14. Абраксас

  Закона за привличането

  Личния избор е от голямо значение, той сочи посоката на пътя по който ще вървиш.
 15. Абраксас

  Двойнствеността

  Чрез двойствеността проверяваме истинността на реалността.
 16. Абраксас

  Закона за привличането

  Това е моята реалност твоята е друга. Не е задължително да вземаш под внимание моето мнение достатъчно е да знаеш че съществува такова.
 17. Абраксас

  Какво е прошката?

  На смирение се уча в момента. Много добър урок. Да се обичам и да се смиля над себе си е това още не го умея.
 18. Абраксас

  Какво е прошката?

  Благодаря!
 19. Абраксас

  Какво е прошката?

  Как да простим когато има болка? На думи го правя, но не го чувствам със сърцето си. Не мъстя не злобея не съдя, но не намирам покой. Значи ли, че не съм простила?
 20. Абраксас

  Закона за привличането

  Прекалено много съвпадения и случайности преживях за да вярвам в това. Човек влия е с мисълта си и действия на съдбата си, но крайния резултат е който трябва да е.Пробвала съм да се противопоставя на съдбата , но само забавих изхода не го промених.
 21. Абраксас

  Теория на торсионните полета

  Теория на един луд. На скоро един луд човек (клошар) дойде при мен и ми каза: "Бог ми говори. Следващия потоп няма да е с наводнение, а с огън чрез торсионни полета." Записах си наименованието на тези полета, за да проверя дали има нещо вярно. Така научих за този вид полета. Не знаеш от къде и от кого може да научиш нещо ново.
 22. Абраксас

  Какво мислите за противоречията?

  Съгласна съм с това мнение. Противоречието е плод на мисълта. Има мисъл има противоречие, няма мисъл няма противоречие.
 23. Абраксас

  Някой може ли да каже за какво Съществуваме ?

  Това е моето скромно мнение, което не задължава да бъде прието.Живеем за да се учим да обичаме истински. Правилно да изразяваме тази любов, но тя не бива да е насочена само и единствено към ближния, а към всяко нещо към което се докоснете, било то действие или материя.
 24. Абраксас

  Някой може ли да каже за какво Съществуваме ?

  Ти не си отчаян, ти търсиш смисъла на съществуването си! Искаш да имаш ясна цел която да следваш. Но коя е тази цел? Кой е този път? Защо да го вървиш след като има край който обезсмисля всичкия ти труд и усилия? Правилно ли съм те разбрала?
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.