Премини към съдържанието

just5ko

Потребител
  • Публикации

    13
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за just5ko

  • Титла
    Потребител
  1. Това, че няма да се справя сам ми беше ясно още преди да пиша във форума...все пак наистина трябва да намеря някой специалист на място.
  2. Още в началото мисля, че заблудих всички като казах, че 2 от колоните са тръгнали. Да наистина тръгнаха, но ги бях включил в 'AUX (STEREO)' дупките на буфера, което вади само 2+1 сигнал. Пусках mp3, avi, mpeg, DVD формата VOB и дори интернет радио. Звук не излезе от нито 1 колона. На теста в контрол панела също не произведоха звук. Свързването ми изглежда добре, но напредък няма. Сега забелязах че в настройките в контрол панела мога да наглася битовете и херците на сигнала. Дали това може да окаже някакво въздействие? По подразбиране са на 24bit 48kHz.
  3. А защо тогава на изходите от компютъра на оранжевия пише c/sub, на черното rear, а на сивото side?... Така съм съгласен да Точно с тези букси съм го вързал но все пак не излиза звук от нито 1 колонка
  4. ASRock M3A770DE е дъното. Ето и снимка на изходите на буфера.
  5. Излиза, че не може да се свърже с компютър така ли?
  6. Дъното ми е ето това. Дори да има нещо не наред с музиката, не трябва ли поне да издаде някакъв звук от теста в контрол панела. Там съм нагласил на 5+1 и има тест за всяка отделна колонка.
  7. Според саунд картата може да са подредени по различен начин. Например в средата на мен са предните колонки, но както и да бяха оплетени колонките би трябвало да изкарва поне някакъв звук...
  8. Предполагам, че така трябва да изглеждат настройките на звука. Звука го тествах от контрол панела и с няколко плеара.
  9. Кабелите ги имам свързах ги съответно в сивия,черния и оранжевия изходи на компютъра, но звук все още няма. Други предложения?
  10. Купих си '5+1 Powercase TMSP 5850' система и не мога да я свържа така, че да вадя звук от всички говорители. Въпреки, че промених настройките за звука на 5+1 компютъра разчита само 2-те предни колонки, все едно е 2+1. Саунд картата ми е 'VIA® VT1708S'. Снимката е от упътването на системата. Знае ли някой как точно трябва да е свързана към компютъра и дали ми трябват някакви допълнителни настройки?
  11. Здравейте, гледах че има доста темис проблеми с HDMI кабелите, но все пак реших да направя отделна за моя проблем. Купих си въпросния кабел скоро, сложих го и вместо картината ми да се подобри започнаха проблемите. Монитора ми е LCD Samsung 20" с максимална резолюция 1680х1050, видеото е GeForce GTX 260, Windows 7 Ultimate (6.1, Build 7600) и съм с последните драйвери за видеото, HDMI кабела е 1080P 1,3b. Проблемът е, че когато сложих HDMI кабела резолюцията се промени от 1680х1050 преди на 1920х1080 и картината излизаше от екрана. Намалих картината от настройките на видеото за да се намести н
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване